KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Umidigi Power kuponok és akciók

Umidigi Power leírás

Az Umidigi nem éppen egyszerű fába vágta a fejszéjét amikor úgy döntött, hogy létrehoz egy olyan okostelefont, aminek egyszerre hatalmas az akkumulátorra, igényes a kijelzője, és még a külalakja is csinos. Ha nem is feltétlenül sikerült tökéletes munkát végezni az ázsiai gyártónak, úgy gondoljuk, hogy pokoli közel járt hozzá, a végeredmény pedig az Umidigi Power lett. A telefont elsősorban azoknak javasoljuk, akiknek fontos a komoly üzemidő, viszont nem egy csúnya, hanem egy csinos téglát szeretnének magukkal cipelni a hétköznapok során. Mert ne legyenek illúzióink, a hatalmas méretű akkumulátor nem teszi lehetővé a légies kiépítést, viszont úgy hisszük a célközönséget ez érdekli a legkevésbé.

A készülék 190 grammos tömegével, és majdnem 9 mm-es vastagságával igazából együtt lehet élni, és biztosan lesznek olyanok, akiket az sem zavar, hogy a telefon anyaga elsősorban műanyag. Nézzük a jó oldalát: ezt a mobilt ha elejted, nem feltétlenül fog ripityára törni, akkor sem, ha éppen tok nélkül használod. A megjelenítő méretes lett, 6,3 colon már kellemes a tartalomfogyasztás, és igényes is, mivel egy Full HD+ felbontású, IPS LCD képernyőt kapott a Power. A 19:9 képarányú kialakításból nem nehéz rájönni, hogy a felső részen egy szenzorsziget található, viszont abból is a lehető legkisebb, amin nem fog tudni semmilyen repülőgép leszállni. Az úgynevezett waterdrop notch az egyetlen, amivel még azok is meg tudnak barátkozni, akik alapesetben ki nem állják ezt a formatervi megoldást.

Az Umidigi Power lelke egy nyolcmagos MediaTek lapka, egészen pontosan a Helio P35, ami már tűrhető teljesítményt, és a Power VR GE8320 grafikus gyorsítónak köszönhetően némi játékélményt is képes biztosítani. Azt nem állítjuk, hogy a Fortnite és a PUBG akadások nélkül futni fog, de minden egyéb, kevésbé megterhelő cím remekül fut majd ezen a telefonon is. Az operatív memória nagyvonalúan 4 GB, míg a belső tárhely kapacitása 64 GB-os, ráadásul van mód utólagos bővítésre is. Fontos tudni, hogy a mobil hibrid SIM kártya foglalatot kapott, ami azt jelenti, hogy egy plusz hálózati kártyát, vagy micro SD-t helyezhetünk a második slotba, sajnos a kettőre együtt nincsen lehetőség. Hogy jót is tudjunk mondani, a Power olyan LTE modemmel bír, ami csatlakozik minden Magyarországon használatos telekommunikációs frekvenciára, nem kivétel ez alól a B20 sem, ami főleg a vidéki felhasználók számára lehet fontos. Említést érdemel, hogy a készülék nagyon fejlett navigációs rendszert kapott, GLONASS BeiDou, valamint GPS támogatással. Hihetetlen, de a mobilban kétcsatornás WiFi modul, de még NFC chip is helyet kapott, utóbbi előnyeit úgy hisszük felesleges ecsetelni. A személyes adatok biztonságáról egy hátlapi ujjlenyomat-olvasó, valamint az arcfelismerés lehetősége gondoskodik, mi inkább az előbbit preferálnánk.

A készülék hátoldalán duál kamerakészlet található, melynek elsődleges érzékelője Samsung gyártmányú, 16 megapixeles konstrukció, a segédszenzor szerepét pedig egy 5 megapixeles megoldás tölti be. A képrögzítő apparátus képes másodpercenként 30 képkockával rögzíteni a Full HD felbontású videókat. Ez egy közepesen használható kamerarendszer, már lehet vele egészen jó fotókat készíteni, de azért csodákra nem érdemes számítani. A hétköznapok emberének egyébként szinte majdnem tökéletes lehet, főleg ha inkább a Facebookra szánja alkotásait. A korábban már említett előlapi szenzorsziget belsejében egy szintén 16 megapixeles, szintén Samsung gyártmányú kamera található.

A telefon belsejében egy 5150 mAh kapacitású, házilag nem cserélhető akkumulátor található, ami MediaTek Pump Express Plus gyorstöltési szabványt, ami lényegében 18W-nak felel meg. Az Umidigi Power a töltést egy USB-C porton keresztül veszi fel. A mobilon már az első bekapcsoláskor Android 9.0 Pie operációs rendszer fogad bennünket, ami még évekig naprakész lesz

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
UMIDIGI G3 Max 50MP Dual Camera 8GB RAM 128GB ROM 6.6 inch Android 13 5150mAh Unisoc T606 Octa Core 4G Smartphone Tovább BG99DH175 133.99 2023-09-09 9/30 HK
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

A Xiaomi Redmi Note 6 Pro elsősorban egy a fiatalokat megszólító, középkategóriás okostelefon, modern és egyben...

Tovább
Mobilok
Redmi Note 9T

Redmi Note 9T

A szokásos középkategóriás jellemzőket igyekezett tovább fokozni, amikor a Xiaomi bemutatta a Redmi Note 9T készüléket,...

Tovább
Mobilok
Oppo Realme X2

Oppo Realme X2

2019 végén egy kínai okostelefon vezette a szintetikus benchmarkok listáját, a legelső tízben pedig ott volt...

Tovább