KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Cubot King Kong 3

A rengeteg kiváló strapabíró okostelefon között a Cubot King Kong 3 leginkább ár/érték arányával képes kitűnni. Summázva ez a készülék egy középkategóriás, brutális burkolattal rendelkező strapatelefon, egy fölöttébb méretes akkumulátorral a borítás alatt. A mobil diótörésre is alkalmas lehet a törésálló kivitelnek hála, és nem tehet benne kárt a víz sem, erről az IP68 minősítés kezeskedik.

Ha volna a telefonnak gyenge pontja akkor az a kijelző lenne, a HD+ képernyőnél lehetett volna egy kicsit élesebb megoldást alkalmazni, de igazából a 293 pixel inchenként sem annyira rossz. Az 5.5 colos IPS LCD megjelenítő mögött az ázsiai okostelefon gyártás hétpróbás fenegyereke, a minden ízében középkategóriás, MediaTek Helio P23 chipset dübörög, társául pedig egy 4 GB kapacitású operatív memória, valamint egy 64 GB-os flash adattároló szegődött. Utóbbi szerencsére bővíthető.

A hátlapi kamerarendszer létrehozásában fontos szerepe volt a Sonynak, az érzékelők 16 valamint 2 megapixelesek. A képernyőn felőli oldalon egyetlenegy 13 megapixeles képrögzítő egység található. A legtöbb strapabíró okostelefon a világ minden táján képes megtalálni a mobilhálózati jelet, éppen ezért a B20 frekvenciával sem lesz problémája a Cubot King Kong 3-nak. Fejlett navigációs rendszer és kétcsatornás WiFi jellemzi a telefont, ám örülni mégis leginkább az NFC chip meglétének lehet. A technológiának köszönhetően a készülék alkalmas lesz villámgyors adatátvitelre rövid hatótávon belül, valamint elérhetővé válik a mobil fizetés lehetősége is.

A Cubot King Kong 3 belsejében 6000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami házilag ugyan nem cserélhető, viszont támogatja a gyorstöltést. A telefonon a szoftveres környezetet Android 8.1 Oreo operációs rendszer reprezentálja.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
CUBOT King Kong 3 4G Smartphone - Black Tovább Flash sale $149.99 2020-2-24 HK
CUBOT King Kong 3 4G Smartphone - Black Tovább Flash sale 149.99 2020-3-9 HK
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Cubot P20

Cubot P20

Prémium külalak és erős hardver jellemzi a Cubot P20 nevű készülékét, ami rendelkezik ugyan néhány más...

Tovább
Mobilok
Cubot X20 Pro

Cubot X20 Pro

A Cubot X20 Pro egy akkor vadonatúj széria harmadik tagjaként debütált 2019 nyarának végén, melyek elsősorban...

Tovább
Mobilok
Hisense A5

Hisense A5

Az alábbiakban részletezésre kerülő mobil egy igazi kuriózum, mivel próbát tesz az e-book olvasók és az...

Tovább