KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Mobvoi TicKasa Vibrant kuponok és akciók

Mobvoi TicKasa Vibrant leírás

A Mobvoi Tickasa Vibrant több okból lehet jó választás az éppen most okosórára beruházó vásárlók számára, egyfelől 5 ATM minősítésnek megfelelő vízálló burkolattal bír, egészen hosszú készenléti  időt biztosít - akár 45 napig is húzhatja egyetlen feltöltéssel-, de a jellemzői közül mégis a beépített GPS navigáció teszi a legvonzóbbá. Vannak persze sport üzemmódok és fitnesz lehetőségeket is kapunk, így az aktív életet élők ugyanúgy megtalálják a számításukat, ha ezt a készüléket választják. 

Külső 

A Mobvoi Tickasa Vibrant négyzetes kialakítást kapott, így ha messziről is de hasonlít az Apple Watch-ra, de ezt inkább erényként fogjuk fel, hiszen az almás gyártó cuccai nagyon is jól néznek ki. Az óra 35 grammot nyom, anyagát tekintve polikarbonát, ami pedig a méreteit illeti ez egy 42 x 40 x 10,8 mm-es konstrukció. Az órát lehet kérni fekete/zöld és fekete/vörös árnyalatokban is, a szíja pedig szilikonból készült, cserélhető, ha a szükség úgy hozza. A külső borítás 50 méteres mélységben is kint tartja a vizet, erről a már említett 5 ATM minősítés kezeskedik. 

Kijelző 

Az okosóra képernyője 1,3 colos képátlóval rendelkezik ez amúgy egy TFT kijelző, amelyen összesen 240 x 240 képpont sorakozik, és elviekben napfényben is jól olvasható, legalábbis ezt ígéri a gyártó. A megjelenítő védelmét 2,5D-s üvegre bízták. Természetesen vannak cserélhető számlapok, amelyek közül szabadon tudunk választani. 

Funkciók 

A Mobvoi Tickasa Vibrant belsejében egy Bluetooth 4.2 modem található, ami képes lesz szinte bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszközzel összekapcsolni a készüléket. A lehetőségek között természetesen szerepel a pulzusmérés, a lépésszámlálás, az alvásmonitorozás, és persze a beépített GPS navigáció, ami okostelefon párosítása nélkül is tökéletesen jól teszi a dolgát. Lehet irányítani a párosított telefon kameráját és persze annak multimédia lejátszóját, illetve az olyan alap lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint a stopper, az ébresztése vagy mondjuk a naptár. Ha stabil összeköttetés van a másik eszköz és az óra között, akkor nem fogunk lemaradni az alkalmazások értesítéseiről, a bejövő hívásokról, de a szöveges üzenetekről sem. 

Üzemidő 

A Mobvoi Tickasa Vibrant belsejében egy 210 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltését egy mágneses kábellel tudjuk menedzselni, akárcsak a legtöbb hasonló készülék esetében. A kábel természetesen részét képezi a csomagnak. Az okosóra egyetlen feltöltéssel nagyjából 7 napos működésre képes, normál használattal, de ha semmilyen okos funkciót nem használunk, akkor a 45 készenlét sem lehetetlen.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos TFT 240 x 240 pixel
Processzor: -
Memória: -
Operációs rendszer: Egyedi rendszer 
Vízállóság: 5ATM 
Szíj: TPU
Bluetooth: 4.2
Wi-Fi: Nincs
GPS: Van
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 210 mAh
Üzemidő: 7 nap
Töltés: Mágneses kábellel
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 42 x 40 x 10,8 mm
Tömeg: 25 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
NO. 1 F6 okosóra

NO. 1 F6 okosóra

A NO. 1 F6 egy belépőszintű, ám különös módon jól felszerelt okosóra, ami képes kielégíteni a...

Tovább
Okosórák
NO. 1 DTX okosóra

NO. 1 DTX okosóra

A NO. 1. DTX okosóra nagy méretű és felbontású megjelenítővel, IP68 minősítésnek megfelelő vízálló bevonattal, pulzusmérő...

Tovább
Okosórák
Kospet Probe

Kospet Probe

A Kospet Probe egyike az olcsóbb okosóráknak, amelyek az alacsony ár ellenére egészen komoly funkcionalitást biztosítanak,...

Tovább