KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo Watch X kuponok és akciók

Lenovo Watch X leírás

A Lenovo Watch X tökéletesen úgy néz ki, mint egy prémium kategóriás időmérő, amelyet jól menő üzletemberek, Jordan Belfortok csuklóján láthat az ember. Valójában azonban egy rendkívül jól felszerelt okosórával van dolgunk, ami egyike a legremekebb ajánlatoknak a piacon.

Az óra legfontosabb funkciói közé természetesen azok az érzékelők tartoznak, amelyeket a gyártó bepréselt a burkolat alá. Ezek között megtalálható a pulzusszámláló, az alvás monitorozó, ám ezekkel még korántsem merült ki az óra eszköztára. A Watch X képes bennünket gyengéden, finom rezgésekkel ébreszteni, távirányíthatóvá válik a párosított készülék kamerája, és jelez, ha a vele összeköttetésben lévő okostelefon túl messzire, hatótávolságon kívülre kerülne.

A kapcsolatot az óra házában lévő ötödik generációs Bluetooth modem létesíti, ezután elérhetővé válnak a szokásos lehetőségek, mint például az értesítések megjelenítése. A Lenovo Watch X képernyője minden túlzás nélkül csodálatos, egy másfél colos OLED panelről beszélünk, ám ez a konstrukció nem érintésérzékeny, az apróság vezérlése kicsiny billentyűk segítségével történik.

A készülék burkolata alatt egy 600 mAh kapacitású akkumulátor foglal helyet, ami a gyártói leírások alapján akár 45 napos készenléti időt is lehetővé tesz. Az óra anyaga rozsdamentes acél, a borítás vízálló, így a készüléket magunkkal vihetjük úszni, és egy komolyabb esőben sem kell zsebre vágnunk. A Lenovo Watch X párosítható bármilyen eszközzel, futtasson akár Android, akár iOS operációs rendszert.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Umidigi Uwatch 2

Umidigi Uwatch 2

Az Umidigi Uwatch 2 szó szerint egy filléres okosóra mivel a legtöbb webshop kínálatában még akciók...

Tovább
Okosórák
LEMFO LEM T

LEMFO LEM T

A Lemfo Lem T egy négyzet alakú okosóra, ami olyan gazdag funkcionalitással rendelkezik, hogy simán megállja...

Tovább
Okosórák
BlitzWolf BW-HL1 Pro

BlitzWolf BW-HL1 Pro

A BlitzWolf BW-HL1 Pro okosóra vízálló borítással, kellemes, Apple Watch-ra hajazó formatervvel, valamint nagyon korrekt hardveres...

Tovább