KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo Watch X kuponok és akciók

Lenovo Watch X leírás

A Lenovo Watch X tökéletesen úgy néz ki, mint egy prémium kategóriás időmérő, amelyet jól menő üzletemberek, Jordan Belfortok csuklóján láthat az ember. Valójában azonban egy rendkívül jól felszerelt okosórával van dolgunk, ami egyike a legremekebb ajánlatoknak a piacon.

Az óra legfontosabb funkciói közé természetesen azok az érzékelők tartoznak, amelyeket a gyártó bepréselt a burkolat alá. Ezek között megtalálható a pulzusszámláló, az alvás monitorozó, ám ezekkel még korántsem merült ki az óra eszköztára. A Watch X képes bennünket gyengéden, finom rezgésekkel ébreszteni, távirányíthatóvá válik a párosított készülék kamerája, és jelez, ha a vele összeköttetésben lévő okostelefon túl messzire, hatótávolságon kívülre kerülne.

A kapcsolatot az óra házában lévő ötödik generációs Bluetooth modem létesíti, ezután elérhetővé válnak a szokásos lehetőségek, mint például az értesítések megjelenítése. A Lenovo Watch X képernyője minden túlzás nélkül csodálatos, egy másfél colos OLED panelről beszélünk, ám ez a konstrukció nem érintésérzékeny, az apróság vezérlése kicsiny billentyűk segítségével történik.

A készülék burkolata alatt egy 600 mAh kapacitású akkumulátor foglal helyet, ami a gyártói leírások alapján akár 45 napos készenléti időt is lehetővé tesz. Az óra anyaga rozsdamentes acél, a borítás vízálló, így a készüléket magunkkal vihetjük úszni, és egy komolyabb esőben sem kell zsebre vágnunk. A Lenovo Watch X párosítható bármilyen eszközzel, futtasson akár Android, akár iOS operációs rendszert.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Mi Watch

Xiaomi Mi Watch

A Xiaomi Mi Watch okosóra 2019 novemberében került bemutatásra, és a kínai gyártó prémium ajánlatai közé...

Tovább
Okosórák
Mobvoi TicKasa Vibrant

Mobvoi TicKasa Vibrant

A Mobvoi Tickasa Vibrant több okból lehet jó választás az éppen most okosórára beruházó vásárlók számára,...

Tovább
Okosórák
Kospet Rock

Kospet Rock

Strapabíró, robosztus külsejű és az elemekkel szemben is ellenálló okosóra a Kospet Rock, ami ugyan némileg...

Tovább