KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
NO. 1 F13 okosóra kuponok és akciók

NO. 1 F13 okosóra leírás

A NO. 1 F13 egy olyan okosóra, amelynek tervezésekor két elsődleges szempont vezérelte a mérnököket, az egyik, hogy a készülék bírja a gyűrődést, a másik pedig a minél hosszabb üzemidő. Nem utolsó sorban ügyeltek arra is, hogy a termék ne legyen túl drága sem, a végeredmény pedig ez az óra lett.

A készülék külső borítása dacol az elemekkel, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően, de a karcokkal és ütésekkel is jól boldogul. Az óra képernyője mindössze egyetlen hüvelykes, TFT panelre épül, de napfényben is kiválóan látható. A kijelző védelmét zafírüvegre bízták az óra tervezői.

Érzékelők terén nem szenvedünk hiányt, ha ezt a készüléket választjuk, a burkolat alá sikerült pulzus és lépésszámlálót passzírozni, ám számos egyéb mellett opció az alvásmonitorozás is. Amennyiben a negyedik generációs Bluetooth modem sikeresen párosította az órát valamilyen telefonnal, netán táblagéppel, úgy megkapjuk annak értesítéseit a szöveges üzenetekről, és a hívásokról.

Az óra bármilyen készülékkel párosítható, amennyiben iOS, illetve Android operációs rendszer fut a fedélzetén. A sportos és ellenálló ház belsejében egy 350 mAh kapacitású akkumulátor található, melynek köszönhetően az üzemidő akár 25 napra is kitolódhat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Q9 okosóra

Q9 okosóra

A Q9 okosóra egy kiválóan sikeredett Apple Watch hasonmás, amit örömmel fognak használni a sportolás szerelmesei,...

Tovább
Okosórák
 Bakeey G69 okosóra

Bakeey G69 okosóra

A Bakeey G69 okosóra vonzó ajánlat lehet bárkinek, aki olcsó, nagy méretű kijelzővel ellátott, vékony kialakítású,...

Tovább
Okosórák
Xiaomi AmazFit Stratos 3

Xiaomi AmazFit Stratos 3

A Xiaomi AmazFit Stratos 3 egy ízig-vérig prémium készülék, ami nem csupán remek funkciókkal, de szemet...

Tovább