KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
NO. 1 F13 okosóra kuponok és akciók

NO. 1 F13 okosóra leírás

A NO. 1 F13 egy olyan okosóra, amelynek tervezésekor két elsődleges szempont vezérelte a mérnököket, az egyik, hogy a készülék bírja a gyűrődést, a másik pedig a minél hosszabb üzemidő. Nem utolsó sorban ügyeltek arra is, hogy a termék ne legyen túl drága sem, a végeredmény pedig ez az óra lett.

A készülék külső borítása dacol az elemekkel, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően, de a karcokkal és ütésekkel is jól boldogul. Az óra képernyője mindössze egyetlen hüvelykes, TFT panelre épül, de napfényben is kiválóan látható. A kijelző védelmét zafírüvegre bízták az óra tervezői.

Érzékelők terén nem szenvedünk hiányt, ha ezt a készüléket választjuk, a burkolat alá sikerült pulzus és lépésszámlálót passzírozni, ám számos egyéb mellett opció az alvásmonitorozás is. Amennyiben a negyedik generációs Bluetooth modem sikeresen párosította az órát valamilyen telefonnal, netán táblagéppel, úgy megkapjuk annak értesítéseit a szöveges üzenetekről, és a hívásokról.

Az óra bármilyen készülékkel párosítható, amennyiben iOS, illetve Android operációs rendszer fut a fedélzetén. A sportos és ellenálló ház belsejében egy 350 mAh kapacitású akkumulátor található, melynek köszönhetően az üzemidő akár 25 napra is kitolódhat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
NO. 1 DT28

NO. 1 DT28

A No. 1 DT28 egy olyan kedvező árú okosóra, amelyet általában simán be lehet szerezni 10000...

Tovább
Okosórák
BlitzWolf BW-HL2 okosóra

BlitzWolf BW-HL2 okosóra

A BlitzWolf BW-HL2 okosóra vízálló és csinos külsővel igyekszik felhívni magára a figyelmet, miközben a készülék...

Tovább
Okosórák
Zeblaze Ares okosóra

Zeblaze Ares okosóra

A Zeblaze Ares okosóra a nyolcvanas évek japán kvarcóráit idézi, már ami a külalakot illeti, de...

Tovább