KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

NO. 1 F13 okosóra

A NO. 1 F13 egy olyan okosóra, amelynek tervezésekor két elsődleges szempont vezérelte a mérnököket, az egyik, hogy a készülék bírja a gyűrődést, a másik pedig a minél hosszabb üzemidő. Nem utolsó sorban ügyeltek arra is, hogy a termék ne legyen túl drága sem, a végeredmény pedig ez az óra lett.

A készülék külső borítása dacol az elemekkel, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően, de a karcokkal és ütésekkel is jól boldogul. Az óra képernyője mindössze egyetlen hüvelykes, TFT panelre épül, de napfényben is kiválóan látható. A kijelző védelmét zafírüvegre bízták az óra tervezői.

Érzékelők terén nem szenvedünk hiányt, ha ezt a készüléket választjuk, a burkolat alá sikerült pulzus és lépésszámlálót passzírozni, ám számos egyéb mellett opció az alvásmonitorozás is. Amennyiben a negyedik generációs Bluetooth modem sikeresen párosította az órát valamilyen telefonnal, netán táblagéppel, úgy megkapjuk annak értesítéseit a szöveges üzenetekről, és a hívásokról.

Az óra bármilyen készülékkel párosítható, amennyiben iOS, illetve Android operációs rendszer fut a fedélzetén. A sportos és ellenálló ház belsejében egy 350 mAh kapacitású akkumulátor található, melynek köszönhetően az üzemidő akár 25 napra is kitolódhat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Alfawise H19 okosóra

Alfawise H19 okosóra

Az Alfawise H19 egy csinos formatervvel rendelkező, könnyen hordozható okosóra, ami kiválóan alkalmas a ránk vonatkozó...

Tovább
Okosórák
Umidigi Uwatch 2

Umidigi Uwatch 2

Az Umidigi Uwatch 2 szó szerint egy filléres okosóra mivel a legtöbb webshop kínálatában még akciók...

Tovább
Okosórák
NO. 1 F6 okosóra

NO. 1 F6 okosóra

A NO. 1 F6 egy belépőszintű, ám különös módon jól felszerelt okosóra, ami képes kielégíteni a...

Tovább