KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Mecool KM9 Pro 2020 kuponok és akciók

Mecool KM9 Pro 2020 leírás

A Mecool KM9 Pro 2020-ban kapott egy újrakiadott verziót, ami némileg frissített hardverrel, de alapvetően ugyanazzal a céllal lett legyártva: olcsón biztosítani a televíziók mellé azokat a funkciókat, amelyekre azok nem képesek, valamint egy aprócska multimédiára kiélezett Android operációs rendszert futtató számítógépet adni az emberek kezébe, amelynél a szórakozás az első.

Külső

A Mecool KM9 Pro 2020 lényegében egy egyszerű kis lapos doboz műanyagból, fekete színnel, 10 x 10 x 1,75 cm-es dimenziókkal, valamint cirka 150 grammos tömeggel, szóval simán zsebre lehet vágni a gépet. A készüléken csatlakozók tömkelege vár bennünket, kapunk micro SD kártyaolvasót, USB 3.0 és 2.0 portot, van egy bemenet a szükséges elektromosságnak, aztán HDMI, valamint LAN csatlakozó, és egy AV kimenet. A készülék mellé jár egy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló, hangvezérléssel is irányítható távirányító.

Hardver és funkciók

Ezekben nem leszünk szűkében. A Mecool KM9 Pro 2020 lelke egy Amlogic S905X2 lapkakészlet, amelyben négymagos processzor teljesít szolgálatot, kifejezetten televíziók mellé készült konstrukció ez. A 4K felbontású tartalmak röccenésmentes megjelenítése és a videós gyorsítás feladata egy Mail-G31 MP2 GPU modulra hárult, mellette pedig 4 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely egészíti ki a masina belsejében lévő vasat. Kapunk még Bluetooth 4.1 modemet, kétcsatornás Wi-Fi modult 5 GHz-es támogatással.

A Mecool KM9 Pro 2020 Android 10 operációs rendszert futtat, egy nagy képernyőre szabott verziót, de igazából bármilyen applikáció elindítható, némi ügyeskedéssel. A készülék alapból tudja dekódolni a H.263, H.264, H.265, HD MPEG4 tartalmakat, hangkiterjesztések közül boldogul az AAC, FLAC, MP3, OGG, RM, WMA formátumokkal, videó fájlok közül pedig semmiképp nem okozhat neki gondot a VI, DAT, ISO, MKV, MOV, MP4, MPEG, MPG, RM, WMV típusok megnyitása.

Képeket is könnyedén meg lehet nyitni, ameddig azok BMP, GIF, HD JPEG, PNG, TIFF formátumban vannak, minden másra pedig ott van a Play Áruház kínálata, ahol szinte végtelen számú lejátszó és egyéb alkalmazás érhető el számunkra. A TV-okosító támogatja az 5.1 térhatású hangot, a HDR megjelenítést, a ChromeCastot, és a Google Home-ot.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink A1

Beelink A1

A Beelink A1 a szleng kifejezésével élve egy "fullos" TV okosító box, minden lényeges funkcióval, amit...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
H96 Max

H96 Max

A H96 Max egy kiváló opció arra, hogy a meglévő és vizuális megjelenítésben továbbra is remek...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Xiaomi Mi Box S

Xiaomi Mi Box S

A Xiaomi Mi Box S a TV okosítók egy komolyabb kategóriáját képviseli, akár a nyers teljesítményt,...

Tovább