KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Mecool KM3 kuponok és akciók

Mecool KM3 leírás

A Mecool KM3 TV-okosító egyike a legjobb középkategóriás ajánlatoknak, amelyeket TV-box kategóriában kapni lehet. A készülék tökéletes választás, akár nagy felbontású médiatartalmak lejátszása, akár játékok futtatása esetén. Tesztjeink során arra is fény derült, hogy a masina remek torrent seed szerver lehet, persze óva intünk mindenkit attól, hogy illegális tartalmakat letöltsön, illetve tovább osszon. Ellenben ha szeretnéd továbbosztani az általad torrent révén letöltött Linux disztrót, és egyéb legális tartalmakat akkor a Mecool gépezete éjjel-nappal a közösség szolgálatára lehet. 

A készülék belsejében Amlogic S905X2 processzor végzi a számításokat, amely mellé minden esetben 4 GB RAM, illetve kiszereléstől függően 64, avagy 128 GB belső tárhely jár. Természetesen a tárhely bővítése lehetséges, több opció közül is választhatunk. Használhatjuk a készülék oldalán elhelyezett memóriakártya olvasót, vagy valamelyik teljesértékű USB portot, hogy pendriveot, vagy külső merevlemezt csatlakoztassunk a TV-okosítóhoz. A box Android Pie 9.0 operációs rendszert futtat, annak is egy olyan változatát, amelyet kifejezetten nagy képernyőre optimalizáltak.

Egyébiránt a megfelelő launcher segítségével olyan applikációkat is futtathatunk, amelyeket alapesetben nem támogat az Android TV platform, egy ilyet előre telepítve meg is találunk a Mecool KM3 TV-okosítón. Ami a vezetéknélküli kapcsolatokat illeti, teljesen jól el vagyunk látva, hiszen adott a kétcsatornás Wi-Fi, valamint a Bluetooth 4.1, így további kiegészítő eszközöket, perifériákat köthetünk a készülékre. A Mecool KM3 TV-okosító egyetlen hiányossága igazából a lassú LAN csatlakozó, ami legjobb esetben is csak 10 Mbps sávszélességet tesz lehetővé, de az árat figyelembe véve ez egy viszonylag elfogadható kompromisszum. 

A Mecool KM3 TV-okosító nem csupán a nagy felbontású videókat támogatja, de a HDR-t is. Fontos: ha a Netflix a mindened, ez a készülék nem biztos, hogy jó választás lesz számodra, mivel jelen állás szerint a TV-okosító nem támogatja azt, persze lehetséges, hogy nem hivatalos módszerekkel áthidalható ez a probléma is.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Mecool KM3 ATV S905X2 4GB LPDDR4 64GB Android 10.0 5G WIFI BT4.0 Voice Control 4K HDR TV Box Google Certificated Support 4K Youtube Prime Video Tovább BG21181602 78.99 2021-02-03 3/15 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool M8S Pro L TV Box

Mecool M8S Pro L TV Box

A Mecool M8S Pro L egy valóban filléres áron futó TV okosító, amivel mégis rengeteg mindent...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
EACHLINK H6 Mini TV Box

EACHLINK H6 Mini TV Box

Az EACHLINK H6 Mini TV Box egy TV okosító, ami az alacsony árszegmens ellenére tökéletesen helytáll,...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX9S

Tanix TX9S

A Tanix TX9S TV-okosító egy olcsó, de attól még korrekt hardveres és szoftveres képességekkel rendelkező eszköz,...

Tovább