KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Mecool KM3 kuponok és akciók

Mecool KM3 leírás

A Mecool KM3 TV-okosító egyike a legjobb középkategóriás ajánlatoknak, amelyeket TV-box kategóriában kapni lehet. A készülék tökéletes választás, akár nagy felbontású médiatartalmak lejátszása, akár játékok futtatása esetén. Tesztjeink során arra is fény derült, hogy a masina remek torrent seed szerver lehet, persze óva intünk mindenkit attól, hogy illegális tartalmakat letöltsön, illetve tovább osszon. Ellenben ha szeretnéd továbbosztani az általad torrent révén letöltött Linux disztrót, és egyéb legális tartalmakat akkor a Mecool gépezete éjjel-nappal a közösség szolgálatára lehet. 

A készülék belsejében Amlogic S905X2 processzor végzi a számításokat, amely mellé minden esetben 4 GB RAM, illetve kiszereléstől függően 64, avagy 128 GB belső tárhely jár. Természetesen a tárhely bővítése lehetséges, több opció közül is választhatunk. Használhatjuk a készülék oldalán elhelyezett memóriakártya olvasót, vagy valamelyik teljesértékű USB portot, hogy pendriveot, vagy külső merevlemezt csatlakoztassunk a TV-okosítóhoz. A box Android Pie 9.0 operációs rendszert futtat, annak is egy olyan változatát, amelyet kifejezetten nagy képernyőre optimalizáltak.

Egyébiránt a megfelelő launcher segítségével olyan applikációkat is futtathatunk, amelyeket alapesetben nem támogat az Android TV platform, egy ilyet előre telepítve meg is találunk a Mecool KM3 TV-okosítón. Ami a vezetéknélküli kapcsolatokat illeti, teljesen jól el vagyunk látva, hiszen adott a kétcsatornás Wi-Fi, valamint a Bluetooth 4.1, így további kiegészítő eszközöket, perifériákat köthetünk a készülékre. A Mecool KM3 TV-okosító egyetlen hiányossága igazából a lassú LAN csatlakozó, ami legjobb esetben is csak 10 Mbps sávszélességet tesz lehetővé, de az árat figyelembe véve ez egy viszonylag elfogadható kompromisszum. 

A Mecool KM3 TV-okosító nem csupán a nagy felbontású videókat támogatja, de a HDR-t is. Fontos: ha a Netflix a mindened, ez a készülék nem biztos, hogy jó választás lesz számodra, mivel jelen állás szerint a TV-okosító nem támogatja azt, persze lehetséges, hogy nem hivatalos módszerekkel áthidalható ez a probléma is.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Beelink Kaby G5

Beelink Kaby G5

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX9 Pro

Tanix TX9 Pro

A Tanix TX9 Pro egy több szempontból is professzionális gépezet, ami széleskörű funkcionalitással képes ellátni szinte...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
X96 Mini TV Box

X96 Mini TV Box

Az X96 Mini egy aprócska számítógép, amellyel új funkciókkal vértezhető fel a már meglévő, ám esetleg...

Tovább