KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kospet Raptor kuponok és akciók

Kospet Raptor leírás

2020 augusztusában debütált a Kospet Raptor okosóra, amelyet kifejezetten kültéri használatra szánt a kínai gyártó. A készülék vízálló külső burkolatot, nem csupán az elemeknek de a fizikai behatásoknak fittyet hányó kialakítást, valamint elképesztően komoly, akár 30 napos készenléti időt biztosító akkumulátort kapott. Túrázóknak, kirándulóknak ideális választás lehet a szerkezet.

Külső

A készülék külső burkolata fém és üveg felhasználásával készült, és mint ahogyan a bevezetőben is említettük, ellenáll az elemeknek, mégpedig az IP68 besorolásnak megfelelően. A víz és a por tehát nem tehet benne kárt, de ezeken kívül remekül bírja az alacsony légnyomást, a párás levegőt, nem hozzák zavarba az extrém hőmérsékleti viszonyok és az erős, közvetlen napfény sem. A Kospet Raptor  dimenzióit tekintve egy 4,7 x 5,2 x 13,3 mm-es készülék, ami egészen könnyűre sikeredett, mindössze 47 g-os. Az okosóra szíja TPU műanyagból készül, cserélhető, és 12,5 x 2,2 milliméteres mérettel rendelkezik. A Kospet Raptor képernyője 1,3 hüvelykes, a gyártás során TFT LCD panelt használtak, aminél nyilván szebb színekkel és betekintési szögekkel rendelkezne bármilyen organikus megoldás, de legalább a gyártónak arra volt gondja, hogy napfényben is jól láthatóvá tegye ezt a panelt. A megjelenítő felbontása 320 x 320 pixel, egyébként ez egy kerek kialakítású kijelző.

Funkciók

A Kospet Raptor legfontosabb hardveres összetevői közé tartozik az nRF52832 processzor, a Bluetooth 4.0 modem, a lépésszámláló és a pulzusmérő. Az utóbbinak köszönhető a 24 órás pulzusmérés, valamint az alvásmonitorozás lehetősége, de a mérései alapján következtetni lehet a vér oxigénszintjére is. Az okosóra párosítható szinte minden modernebb Android és iOS operációs rendszert futtató eszközzel, mihelyt megtörtént az összeköttetés a készülék jelzi a párosított masina fontosabb értesítéseit, nem fogunk lemaradni a szöveges üzenetekről, a hívásokról, ráadásul van egy okostelefonos applikáció is, amivel szinkronizálni lehet majd az óra által mért adatokat. A Kospet Raptor képes távirányítani a párosított telefon vagy táblagép kameráját, illetve multimédia lejátszóját. A már említett okostelefonos alkalmazásnak köszönhetően 50 cserélhető számlap közül lehet majd választani. A készülék nagy segítsége lesz az aktív életet élő, állandóan mozgásban lévő felhasználóknak, mivel összesen 20 sport üzemmódot biztosít nekik. Ezeken kívül is akadnak még említésre méltó funkciók: ott van az elmaradhatatlan ébresztőóra, a kalóriaszámláló, a mozgásfigyelmeztetés, illetve az időjárás információ. Az órán nem Android Wear, vagy valamilyen más dedikált, helyette egy egyedi, csak az órára jellemző rendszer fut. 

Üzemidő 

A Kospet Raptor belsejében egy 230 mAh kapacitású akkumulátor feszít, ami 30 napos készenléti időt, átlagos használattal pedig 8 –12 napos működést biztosít. Az aprócska a telep töltését a mellékelt mágneses kábellel tudjuk megoldani, nagyjából másfél órába kerül ez majd nekünk.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos TFT LCD 320 x 320
Processzor: nRF52832
Memória: 64 kB RAM, 64 MB ROM
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP68 
Szíj: TPU, cserélhető 
Bluetooth: 4.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 230 mAh 
Üzemidő: 30 nap készenlét, 8-12 nap normál használattal
Töltés: Mágneses kábellel 
Kompatibilitás: Android, iOS 
Méretek: 4,7 x 5,2 x 13,3 mm
Tömeg: 47 g

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Amazfit GTR 2 okosóra

Xiaomi Amazfit GTR 2 okosóra

Prémium okosóra megfizethető áron, ez volt az alapkoncepciója az AmazFit okosoráknak, és ez azóta sem változott,...

Tovább
Okosórák
Lenovo Watch 9

Lenovo Watch 9

A Lenovo Watch 9 az igényesek okosórája, hiszen kellemes formatervet, sokrétű funkcionalitást, és mindezen túl teljesen...

Tovább
Okosórák
Alfawise H19 okosóra

Alfawise H19 okosóra

Az Alfawise H19 egy csinos formatervvel rendelkező, könnyen hordozható okosóra, ami kiválóan alkalmas a ránk vonatkozó...

Tovább