KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kospet Raptor kuponok és akciók

Kospet Raptor leírás

2020 augusztusában debütált a Kospet Raptor okosóra, amelyet kifejezetten kültéri használatra szánt a kínai gyártó. A készülék vízálló külső burkolatot, nem csupán az elemeknek de a fizikai behatásoknak fittyet hányó kialakítást, valamint elképesztően komoly, akár 30 napos készenléti időt biztosító akkumulátort kapott. Túrázóknak, kirándulóknak ideális választás lehet a szerkezet.

Külső

A készülék külső burkolata fém és üveg felhasználásával készült, és mint ahogyan a bevezetőben is említettük, ellenáll az elemeknek, mégpedig az IP68 besorolásnak megfelelően. A víz és a por tehát nem tehet benne kárt, de ezeken kívül remekül bírja az alacsony légnyomást, a párás levegőt, nem hozzák zavarba az extrém hőmérsékleti viszonyok és az erős, közvetlen napfény sem. A Kospet Raptor  dimenzióit tekintve egy 4,7 x 5,2 x 13,3 mm-es készülék, ami egészen könnyűre sikeredett, mindössze 47 g-os. Az okosóra szíja TPU műanyagból készül, cserélhető, és 12,5 x 2,2 milliméteres mérettel rendelkezik. A Kospet Raptor képernyője 1,3 hüvelykes, a gyártás során TFT LCD panelt használtak, aminél nyilván szebb színekkel és betekintési szögekkel rendelkezne bármilyen organikus megoldás, de legalább a gyártónak arra volt gondja, hogy napfényben is jól láthatóvá tegye ezt a panelt. A megjelenítő felbontása 320 x 320 pixel, egyébként ez egy kerek kialakítású kijelző.

Funkciók

A Kospet Raptor legfontosabb hardveres összetevői közé tartozik az nRF52832 processzor, a Bluetooth 4.0 modem, a lépésszámláló és a pulzusmérő. Az utóbbinak köszönhető a 24 órás pulzusmérés, valamint az alvásmonitorozás lehetősége, de a mérései alapján következtetni lehet a vér oxigénszintjére is. Az okosóra párosítható szinte minden modernebb Android és iOS operációs rendszert futtató eszközzel, mihelyt megtörtént az összeköttetés a készülék jelzi a párosított masina fontosabb értesítéseit, nem fogunk lemaradni a szöveges üzenetekről, a hívásokról, ráadásul van egy okostelefonos applikáció is, amivel szinkronizálni lehet majd az óra által mért adatokat. A Kospet Raptor képes távirányítani a párosított telefon vagy táblagép kameráját, illetve multimédia lejátszóját. A már említett okostelefonos alkalmazásnak köszönhetően 50 cserélhető számlap közül lehet majd választani. A készülék nagy segítsége lesz az aktív életet élő, állandóan mozgásban lévő felhasználóknak, mivel összesen 20 sport üzemmódot biztosít nekik. Ezeken kívül is akadnak még említésre méltó funkciók: ott van az elmaradhatatlan ébresztőóra, a kalóriaszámláló, a mozgásfigyelmeztetés, illetve az időjárás információ. Az órán nem Android Wear, vagy valamilyen más dedikált, helyette egy egyedi, csak az órára jellemző rendszer fut. 

Üzemidő 

A Kospet Raptor belsejében egy 230 mAh kapacitású akkumulátor feszít, ami 30 napos készenléti időt, átlagos használattal pedig 8 –12 napos működést biztosít. Az aprócska a telep töltését a mellékelt mágneses kábellel tudjuk megoldani, nagyjából másfél órába kerül ez majd nekünk.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos TFT LCD 320 x 320
Processzor: nRF52832
Memória: 64 kB RAM, 64 MB ROM
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP68 
Szíj: TPU, cserélhető 
Bluetooth: 4.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 230 mAh 
Üzemidő: 30 nap készenlét, 8-12 nap normál használattal
Töltés: Mágneses kábellel 
Kompatibilitás: Android, iOS 
Méretek: 4,7 x 5,2 x 13,3 mm
Tömeg: 47 g

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Alfawise Y1 okosóra

Alfawise Y1 okosóra

Az Alfawise Y1 egy középkategóriás okosóra ami a beépített GSM modemnek köszönhetően önállóan is képes telefonhívások...

Tovább
Okosórák
Honor Watch Magic

Honor Watch Magic

A Honor Watch Magic egy vitathatatlanul prémium okosóra, olyan jellemzőkkel amelyekkel ritkán, vagy sosem rendelkeznek a...

Tovább
Okosórák
Ticwris GTS

Ticwris GTS

A Ticwris okosóra nem titkoltan a Xiaomi GTS okosóra utánzata szeretne szeretne lenni, ami viszont mindenképpen...

Tovább