KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kospet Rock kuponok és akciók

Kospet Rock leírás

Strapabíró, robosztus külsejű és az elemekkel szemben is ellenálló okosóra a Kospet Rock, ami ugyan némileg hasonlít az Amazfit Ares-re, de azért szolgai másolásról semmiképpen sem beszélhetünk. A viselhető kiegészítő ára általában 10 000 forint alatt meg szokott állni, és ezért az összegért cserébe az összes fontosabb fitnesz funkciót, kiegészítő lehetőséget megkapjuk, amit egy hasonló okosóra esetében el lehet várni.

Külső

Strapabíró masszív kialakítást kapott a készülék, amelynek külső burkolata műanyagból készült, az oldalsó kereten még két fizikai gombra is figyelmesek lehetünk. A Kospet Rock mérlegre helyezve 50,5 grammot nyom, ami pedig a dimenziókat illeti ez egy 48 x 43 12,7 mm-es konstrukció. A Rock víz és porálló, mégpedig a 3ATM szabványnak megfelelően, ami azt jelenti, hogy akár 30 méter mélyre is aláereszkedhetünk az órával, aminek nem lesz semmi baja. Az okosóra választható zöld és fekete árnyalatokban.  

Kijelző

A Kospet Rock tehát egy négyzetes kialakítású képernyőt kapott, amelynek kép átlója 1,68 hüvelyk, a gyártás során felhasznált technológia TFT LCD, a felbontás pedig 240 x 280 pixel. A megjelenítő természetesen érintésérzékeny, de a felületben navigálni az oldalsó gombokkal is tudunk.

Funkciók

A Kospet Rock rengeteg klassz funkcióval bír, kezdésnek talán említsük meg a Bluetooth 5.0 modemet, amelynek segítségével bármilyen Android vagy iOS eszközzel lehetséges a párosítás, már amennyiben azok legalább Android 5.1 vagy iOS 9.0 rendszert futtatnak, vagyis nem valami nagyon régi eszközről van szó. Az óra összesen 20 sport üzemmóddal igyekszik hatékonyabbá tenni az edzéseket, és persze ugyanúgy felkínálja a szokásos fitnesszel kapcsolatos lehetőségeket, vagyis kapunk pulzusmérést, lépésszámlálást, és persze alvásmonitorozást, amelynek fontossága magkérdőjelezhetetlen, hiszen az egészséges élet alapjait a megfelelő pihenés jelenti. A pulzusmérő szenzorokkal lehetséges valamelyest megközelítő eredményeket szerezni a vérnyomást és a véroxigénszintet illetően is, de ezek az számok nem lesznek messze sem olyan pontosak, mint egy orvosi eszközzel mérve, szóval azokat ne dobjuk ki az óra kedvéért. A Kospet Rock lehetőséget kínál arra, hogy irányítsuk a párosított eszköz multimédia lejátszóját, aktiválni lehet annak kameráját, illetve minden fontosabb értesítésről jelzést fogunk kapni, akárcsak a bejövő hívásokról és a szöveges üzenetekről. Ha sokáig egy helyben ücsörgünk akkor az óra figyelmeztetni fog a mozgásra, és persze a szokásos alapvető funkciókat is megkapjuk, mint a stopper vagy a naptár. Az óra mellé fejlesztettek egy külön neki dedikált alkalmazást, ami a Da Fit nevet viseli, már segítségével szinkronizálható inden az óra által gyűjtött adat, illetve egyéb lehetőségeket is megnyit számunkra, mint például a számlapok cseréjét, amivel a készülék kijelzőjét tudjuk személyre szabni. 

Üzemidő

A Kospet Rock burkolata alatt egy 350 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően lehetséges az akár 50 napos készenléti idő is, normál felhasználással pedig nagyjából 14 napot képes működni az eszköz, amelynek töltését a már megszokott módon, egy mágneses kábellel tudjuk menedzselni. A töltés egyébként nagyjából másfél, két órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Kijelző: 1,69 colos TFT LCD 240 x pixel
Processzor: nRF52840
Memória: RAM 64KB + ROM 128M
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: 3ATM
Szíj: Szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 350 mAh
Üzemidő: 50 napos készenléti, 14 napos működési idő
Töltés: Mágneses kábellel
Kompatibilitás: Android 5.1+ iOS 9.0+

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
NO. 1 DT36 okosóra

NO. 1 DT36 okosóra

A NO. 1 DT36 okosóra rendkívül kedvező vételára ellenére Bluetooth hanghívást, nagy méretű és felbontású képernyőt,...

Tovább
Okosórák
Lemfo LEM14 okosóra

Lemfo LEM14 okosóra

A Lemfo LEM14 okosóra igazából mindenre képes, amire egy okostelefon, úgy, hogy a tipikusan okosóra jellegű...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit GTR 2 okosóra

Xiaomi Amazfit GTR 2 okosóra

Prémium okosóra megfizethető áron, ez volt az alapkoncepciója az AmazFit okosoráknak, és ez azóta sem változott,...

Tovább