KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Eachine EX4 drón kuponok és akciók

Eachine EX4 drón leírás

A frissített Eachine EX4 250 dollár alatti vételár mellett kínál 4K felbontású fotózást és Full HD videózást, háromtengelyes repülés és fotó stabilizálást, beépített navigációs rendszert, magasságtartó üzemmódot és 3 km-es hatótávolságot, 25 perces repülési idő mellett. Ilyen felszereltség és ár mellett a drón profinak még ugyan nem nevezhető, de a középkategóriás mezőny egyik legjobbjának már simán hívhatjuk, persze szigorúan az ázsiai gyártású gépek viszonylatában.

Külső

Az Eachine EX4 drón anyaghasználatát az határozta meg, hogy a végső konstrukció a lehető legkönnyebb legyen, így leginkább műanyagot használtak a gyártás során. A gépezetet összesen négy propeller tartja a levegőben, ami pedig a méreteit illeti ez egy 435 grammos test, amelyet össze lehet hajtani, amikor szét van nyitva, akkor 177 x 196 x 70 mm-es dimenziókról lehet beszélni. A készüléket fekete és fehér színben lehet választani.

Funkciók

A drón esetében rendelkezésre álló legfontosabb funkciók, illetve a legfontosabb jellemzők a következők: GPS pozícionálás és irányítás, 4K felbontású fotók és Full HD videók rögzítése, micro SD támogatás, háromtengelyes gimbal, élőkép közvetítés 3 km-es távolságról stabilan, 10 méter/másodperc repülési sebesség, 500 méteres maximális magasság. A készülék 0 és 40 Celsius fok között használható. A választható üzemmódok között a GPS pozicionálás mellett megtalálható a követés, a keringés a kijelölt pontra való repülés, és persze az egy helyben való lebegés is. Az élőkép közvetítés és a távirányítás az 5 GHz-es frekvencián történik. Két kiszerelés is létezik, egy olcsóbb változat mindössze egy kilométeres hatótávolságot és közvetítési távot kínál.

Üzemidő

Az Eachine EX4 moduláris akkumulátorból nyeri az energiáját, ami azt jelenti hogy bármikor cserélni lehet a telepet, amelynek töltése 5 órát vesz igénybe. A gép egyetlen feltöltéssel megközelítőleg 25 percen keresztül képes a levegőben maradni, így érdemes több akkumulátort is vásárolni, amikor szert teszünk a drónra.

Specifikációk:

Méretek: 177 x 196 x 70 mm, szétnyitva
Tömeg: 435 gramm
Kamera: 4K felbontású képek és Full HD videózás
Gimbal: háromtengelyes
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: kiszereléstől függően 1 vagy 3 kilométer
FPV hatótáv: 3 km
Akkumulátor: 2400 mAh, cserélhető
Repülési idő: nagyjából 25 perc
Töltési idő: cirka 5 óra

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
JJRC H68

JJRC H68

Ez a készülék az árát tekintve szintén a nagyon olcsó konstrukciók közé tartozik, ennek okán csupán...

Tovább
Drónok, RC játékok
JJRC H36 Mini

JJRC H36 Mini

Akárcsak a H8 Mini, ez is apró, filléres drónok, vagy jobban mondva RC játékok közé sorolható,...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine E58 drón

Eachine E58 drón

Az alacsonyabb árkategóriában drónt keresők számára lehet remek alternatíva az Eachine E58, amely számos egyéb mellett 720p...

Tovább