KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Eachine E58 drón kuponok és akciók

Eachine E58 drón leírás

Az alacsonyabb árkategóriában drónt keresők számára lehet remek alternatíva az Eachine E58, amely számos egyéb mellett 720p videók készítésének lehetőségét, 6 irányú giroszkópot, és nagyjából 9 perces repülési időt kínál, aktív jelátvitellel. A szerkezet nagyjából 50 dollárért szokott menni a különböző ázsiai webáruházak kínálatában, így kiváló belépő lehet a drónos hobbiba éppen csak belekóstoló, de azért egy RC játéknál komolyabb eszközre vágyó felhasználók számára.

Külső

A szerkezetet 4 propeller tartja a levegőben, az anyaghasználatot természetesen a műanyag határozza meg. Ami a drón méreteit illeti, amikor szét van hajtva 12,5 x 7,5 x 5cm-es nagysággal büszkélkedhet, maga a készülék nagyjából 90 grammot nyom, 77,5-öt akkumulátorok nélkül. Az Eachine E58, fekete és fehér színben választható.

Funkciók

Ahogyan a bevezetőben is említettük, drón HD felbontású videókat készít, ami ebben az árkategóriában teljesen átlagosnak mondható. Ha fotózni szeretnénk, akkor 2 megapixeles eredményekre lehet számítani. A távirányítás és a jelátvitel 2,4 gigahertzes vezeték nélküli frekvencián történik, a repülés stabilitását a már említett 6 tengelyes giroszkóp igyekszik biztosítani. A távirányítási hatótávolság 80 – 100 méter, az élőkép viszont csak 30 méteren belül él, erre érdemes lesz figyelni. A szerkezetet három repülési üzemmódban lehet használni, illetve rendelkezésre állnak az olyan alapvető lehetőségek, mint az egy gombnyomásos visszatérés vagy a headless üzemmód, utóbbi a kezdőknek lehet hatalmas segítség. A szerkezetből létezik olyan kiszerelés, amely képes 1080p felbontású videókat készíteni, természetesen ez némi felárral jár.

Üzemidő

Az Eachine E58 akkumulátorát természetesen mi magunk is ki tudjuk cserélni, a vásárlás során többféle konfiguráció közül választhatunk, érdemes egynél több battériát vásárolni. Az akkumulátor kapacitása 500 mAh, a telep egyetlen feltöltéssel nagyjából 7 – 9 perces repülést tesz lehetővé, az akkumulátor töltése pedig nagyjából 60 – 70 percet vesz igénybe. Ezen adatok ismeretében már érthető, miért javasoljuk több akkumulátor vásárlását, szerencsére a legtöbb ázsiai üzletben, ahol a készülék kapható erre lesz mód.

Specifikációk:

Méretek: 12,5 x 7,5 x 5cm
Tömeg: 90 gramm
Kamera: HD felbontású videók, 2 megapixeles fotók
Gimbal: 6 tengelyes giroszkóp
FPV (élőkép): van
GPS: nincs
Távirányító hatótáv: 80 – 100 méter
FPV hatótáv: 30 méter
Akkumulátor: 500 mAh
Repülési idő: 7 – 9 perc
Töltési idő: 60 – 70 perc

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Eachine H8 mini drón

Eachine H8 mini drón

Az Eachine igen nagy tapasztalattal rendelkezik kisméretü drónok fejlesztésében, az Eachine H8 mini drón is magán...

Tovább
Drónok, RC játékok
JJRC H8 Mini

JJRC H8 Mini

A drónok műfajában nem minden eszköz kerül vagyonokba, sőt, akadnak kifejezetten olcsó mondhatni filléres konstrukciók is....

Tovább
Drónok, RC játékok
Hubsan Zino 2 Plus

Hubsan Zino 2 Plus

A Hubsan Zino 2+ drón a már korábban forgalomba helyezett Zino 2 folytatása, egy olyan prémium...

Tovább