KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Eachine EX5 drón kuponok és akciók

Eachine EX5 drón leírás

Az Eachine EX5 drón egy egészen jól felszerelt középkategóriás drón, amelynek vételára általában 150 dollár környékén szokott alakulni, de sokszor ennél olcsóbban is beszerezhető. A készülék Full HD felbontású videók készítésével kecsegtet, rendelkezik beépített navigációval, számos repülési üzemmódot, gesztusvezérlést kínál jövendőbeli tulajdonosának, ráadásul képes akár 30 percig is az égi óceán habjait szelni, egyetlen feltöltéssel. A drónt elsősorban tapasztalt drón felhasználóknak tudjuk ajánlani, de talán egy kezdőnek is jobban meghozza a kedvét a hobbihoz a komolyabb felszereltsége okán.

Külső

Az Eachine EX5 drón összeszerelése során rengeteg ABS műanyagot használtak, mellette fémet is, a cél az volt, hogy a végső konstrukció minél könnyebb legyen. A quadcopter kialakítású repülő szerkezet kizárólag fehér színben kapható, kivitele összehajtható, amikor a gép propellerrei ki vannak nyitva, akkor 24,9 x 29 x 5,5 cm-es méretekkel rendelkezik, a drón tömege megközelítőleg 229 gramm.

Funkciók

Az Eachine EX5 drón belsejében egy kefe nélküli 1406 szériás elektromotor teljesít szolgálatot, amely a gyártó szerint sokkal hatékonyabb és csendesebb, ráadásul hosszabb élettartamú, mint egy szálcsiszolt motor. A drón legfontosabb és a jövendőbeli tulajdonosa számára vélhetően legérdekesebb hardveres összetevője a 4K UHD kamera, amely nagy felbontású videók rögzítését, illetve közvetítését teszi lehetővé. A digitális jelátvitel az 5,8 gigahertzes frekvencián keresztül történik, mivel a drón nem rendelkezik memóriakártya foglalattal minden felvétel az irányítása használt telefonon kerül rögzítésre. A távirányítás és a jelátvitel hatótávolsága nagyjából 1000 méter. A készülék rendelkezik beépített GPS navigációval, amely képes értelmezni a GLONASS műholdak jeleit is. A maximális repülési gyorsaság 35 km/óra, az elérhető legnagyobb magasság pedig 120 méter. A készülékkel természetesen nem csak videózni, de a fotókat készíteni is lehet, a fényképek felbontása legfeljebb 4096 x 3072 pixel lehet.

Üzemidő

Az Eachine EX5 drón energiaellátását 2200 mAh kapacitású akkumulátorra bízta a gyártó, amelynek köszönhetően egyetlen feltöltéssel nagyjából 30 percet repülhet a szerkezet. A legtöbb webáruházban van lehetőség több akkumulátor beszerzésére is, érdemes élni a lehetőséggel, mert a töltési idő megközelítőleg 300 perc.

Specifikációk:

Méretek: 24,9 x 29 x 5,5 cm
Tömeg: 229 gramm
Kamera: Full HD
Gimbal: 
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 1000 méter
FPV hatótáv: 1000 méter
Akkumulátor: 2200 mAh
Repülési idő: 30 perc
Töltési idő: 300 perc

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
ZLRC SG906 Pro 2 drón

ZLRC SG906 Pro 2 drón

A ZLRC SG906 Pro 2 drón egy középkategóriás drón, ami azok számára lehet kiváló vétel, akik...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine E58 drón

Eachine E58 drón

Az alacsonyabb árkategóriában drónt keresők számára lehet remek alternatíva az Eachine E58, amely számos egyéb mellett 720p...

Tovább
Drónok, RC játékok
SJRC F11 4K Pro drón

SJRC F11 4K Pro drón

Az SJRC F11 4K Pro drón az árából kiindulva egy középkategóriás szerkezet, ám képességeit tekintve már...

Tovább