KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
DJI Mavic Mini 2 drón kuponok és akciók

DJI Mavic Mini 2 drón leírás

Az ultrakönnyű és kompakt méretű profi drónok sorát gyarapítja a DJI Mavic Mini 2, mind az ára, mind a felszereltsége okán azoknak ajánlható elsősorban, akik már komoly ismeretekkel rendelkeznek légifelvételek készítésében és repülő szerkezetek irányításában. 31 perces repülési idő, 4K felbontású videók rögzítése, beépített GPS modul, 10 km-es hatótávolság és 3-tengelyes kamera stabilizátor tartozik többek között a mini drón specifikációi közé.

Külső

A DJI Mavic Mini 2 drón kis túlzással tényleg repülésre termelt, hiszen mindössze 249 grammos tömeggel rendelkezik, testét pehelykönnyű műanyagból öntötték, a kivitel ezúttal is összehajtható, propellerekkel széthajtva a méretei 245 x 289 x 56 mm-esek. A drón quadcopter kialakítású, tehát 4 légcsavar tartja a levegőben. Ami a színeket illeti egyetlen fehéres-szürkés árnyalatban kapható a készülék.

Funkciók

A drón legfontosabb összetevője a 4K felbontású videókat készítő kamera, amely nem mellesleg 12 megapixeles fotók készítésére is képes. Mozgóképet a legnagyobb felbontás mellett 30 képkockával lehetséges másodpercenként. Mondanunk sem kell, hogy élőkép közvetítés van, ennek maximális hatótávolsága 10 km, de ez csak akkor érvényes, ha nem kerül semmi a drón és a távvezérlő közé. A drón maximális sebessége 16/másodperc, a repülést a számos üzemmód mellett a beépített navigációs rendszer is segíti, amely a GPS műholdaké mellett képes értelmezni a GLONASS és a Galileo szatellitek által közvetített jeleket egyaránt. A repülés közbeni remegést egy 3 tengelyes gimbal hivatott kiiktatni a videó felvételekről. A kamera 4x digitális zoommal rendelkezik. A drón maximális repülési magassága 4000 méter.

Üzemidő

A DJI Mavic Mini 2 cserélhető akkumulátor a 5200 mAh kapacitással bír, ami egyetlen feltöltéssel nagyjából 31 perces repülési időt biztosít. Az akkumulátor töltése megközelítőleg 6 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Méretek: 245 x 289 x 56 mm
Tömeg: 249 gramm
Kamera: 4K felbontású videók, 12 megapixeles képek
Gimbal: háromtengelyes
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 10 km
FPV hatótáv: 10 km
Akkumulátor: 5200 mAh
Repülési idő: nagyjából 31 perc
Töltési idő: megközelítőleg 6 óra

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
JJRC H68

JJRC H68

Ez a készülék az árát tekintve szintén a nagyon olcsó konstrukciók közé tartozik, ennek okán csupán...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine E013 Micro drón

Eachine E013 Micro drón

Az Eachine E013 Micro drón szintén egyike az olcsóbb ajánlatoknak a drónos világon belül, különlegességét az...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine EX4 drón

Eachine EX4 drón

A frissített Eachine EX4 250 dollár alatti vételár mellett kínál 4K felbontású fotózást és Full HD...

Tovább