KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
DJI Mavic Mini 2 drón kuponok és akciók

DJI Mavic Mini 2 drón leírás

Az ultrakönnyű és kompakt méretű profi drónok sorát gyarapítja a DJI Mavic Mini 2, mind az ára, mind a felszereltsége okán azoknak ajánlható elsősorban, akik már komoly ismeretekkel rendelkeznek légifelvételek készítésében és repülő szerkezetek irányításában. 31 perces repülési idő, 4K felbontású videók rögzítése, beépített GPS modul, 10 km-es hatótávolság és 3-tengelyes kamera stabilizátor tartozik többek között a mini drón specifikációi közé.

Külső

A DJI Mavic Mini 2 drón kis túlzással tényleg repülésre termelt, hiszen mindössze 249 grammos tömeggel rendelkezik, testét pehelykönnyű műanyagból öntötték, a kivitel ezúttal is összehajtható, propellerekkel széthajtva a méretei 245 x 289 x 56 mm-esek. A drón quadcopter kialakítású, tehát 4 légcsavar tartja a levegőben. Ami a színeket illeti egyetlen fehéres-szürkés árnyalatban kapható a készülék.

Funkciók

A drón legfontosabb összetevője a 4K felbontású videókat készítő kamera, amely nem mellesleg 12 megapixeles fotók készítésére is képes. Mozgóképet a legnagyobb felbontás mellett 30 képkockával lehetséges másodpercenként. Mondanunk sem kell, hogy élőkép közvetítés van, ennek maximális hatótávolsága 10 km, de ez csak akkor érvényes, ha nem kerül semmi a drón és a távvezérlő közé. A drón maximális sebessége 16/másodperc, a repülést a számos üzemmód mellett a beépített navigációs rendszer is segíti, amely a GPS műholdaké mellett képes értelmezni a GLONASS és a Galileo szatellitek által közvetített jeleket egyaránt. A repülés közbeni remegést egy 3 tengelyes gimbal hivatott kiiktatni a videó felvételekről. A kamera 4x digitális zoommal rendelkezik. A drón maximális repülési magassága 4000 méter.

Üzemidő

A DJI Mavic Mini 2 cserélhető akkumulátor a 5200 mAh kapacitással bír, ami egyetlen feltöltéssel nagyjából 31 perces repülési időt biztosít. Az akkumulátor töltése megközelítőleg 6 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Méretek: 245 x 289 x 56 mm
Tömeg: 249 gramm
Kamera: 4K felbontású videók, 12 megapixeles képek
Gimbal: háromtengelyes
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 10 km
FPV hatótáv: 10 km
Akkumulátor: 5200 mAh
Repülési idő: nagyjából 31 perc
Töltési idő: megközelítőleg 6 óra

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
ZLRC SG906 Pro 2 drón

ZLRC SG906 Pro 2 drón

A ZLRC SG906 Pro 2 drón egy középkategóriás drón, ami azok számára lehet kiváló vétel, akik...

Tovább
Drónok, RC játékok
JJRC H36 Mini

JJRC H36 Mini

Akárcsak a H8 Mini, ez is apró, filléres drónok, vagy jobban mondva RC játékok közé sorolható,...

Tovább
Drónok, RC játékok
SJRC F11 4K Pro drón

SJRC F11 4K Pro drón

Az SJRC F11 4K Pro drón az árából kiindulva egy középkategóriás szerkezet, ám képességeit tekintve már...

Tovább