KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Eachine E013 Micro drón kuponok és akciók

Eachine E013 Micro drón leírás

Az Eachine E013 Micro drón szintén egyike az olcsóbb ajánlatoknak a drónos világon belül, különlegességét az FPV szemüveg adja, amelynek használata egészen új élményt jelenthet. Általa a felhasználó kvázi belebújhat a repülő szerkezet bőrébe és annak szemszögéből szemlélheti a világot. A szemüveg természetesen részét képezi a drónt kiegészítőinek, ott lesz a dobozban.

Külső

Az aprócska szerkezetet négy propeller tartja a levegőben, ami méreteit tekintve egy 8,3 8,3 x 4,35 cm-es konstrukció, amely mérlegre helyezve nagyjából 20 grammot nyom. Az Eachine E013 Micro tűzvörös színben pompázik.

Funkciók

Az Eachine E013 Micro drón legfontosabb tulajdonsága tehát az, hogy az általa közvetített élőképet a már említett szemüvegen keresztül is élvezni tudjuk. A távirányító és a drón az 5,8 gigahertzes frekvencián kommunikál egymással, maga a vezérlés a 2,4 gigahertzes csatornán történik. A szerkezet repülési hatótávolsága 70 méter, a beépített kamera 120 fokos látószöggel pásztázza környezetét. Az érzékelő egyébként egy 1/3 colos CMOS, amely 500 x 300 pixeles felbontásban látja a világot. A repülést egy hattengelyes giroszkóp stabilizálja. A drón -10 és 40 fok Celsius fok között is működőképes. A videószemüvegről azt érdemes még tudni, hogy 480 x 320 felbontású, 3 hüvelykes lencséken keresztül jeleníti meg a drón által rögzített képet, a tömege 180 gramm, és a beépített 1200 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően nagyjából egy órát képes üzemelni.

Üzemidő

Az Eachine E013 Micro drón belsejében 200 mAh kapacitású akkumulátor látja el az aprócska motort energiával, a telep teljes töltöttsége nagyjából 5 perces repülésre elegendő.

Specifikációk:

Méretek: 8,3 8,3 x 4,35
Tömeg: 20 gramm
Kamera: 1/3 "CMOS
Gimbal: hattengelyes giroszkóp
FPV (élőkép): van
GPS: nincs
Távirányító hatótáv: 70 méter
FPV hatótáv: 70 méter
Akkumulátor: 200 mAh
Repülési idő: 5-6 perc
Töltési idő: -

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Eachine H8 mini drón

Eachine H8 mini drón

Az Eachine igen nagy tapasztalattal rendelkezik kisméretü drónok fejlesztésében, az Eachine H8 mini drón is magán...

Tovább
Drónok, RC játékok
JJRC H36F (kétéltű)

JJRC H36F (kétéltű)

A legtöbben ha azt mondjuk drón, netán RC játék, valamilyen repülő szerkezetre gondolnak, holott léteznek már...

Tovább
Drónok, RC játékok
Hubsan Zino 2 Plus

Hubsan Zino 2 Plus

A Hubsan Zino 2+ drón a már korábban forgalomba helyezett Zino 2 folytatása, egy olyan prémium...

Tovább