KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Eachine E013 Micro drón kuponok és akciók

Eachine E013 Micro drón leírás

Az Eachine E013 Micro drón szintén egyike az olcsóbb ajánlatoknak a drónos világon belül, különlegességét az FPV szemüveg adja, amelynek használata egészen új élményt jelenthet. Általa a felhasználó kvázi belebújhat a repülő szerkezet bőrébe és annak szemszögéből szemlélheti a világot. A szemüveg természetesen részét képezi a drónt kiegészítőinek, ott lesz a dobozban.

Külső

Az aprócska szerkezetet négy propeller tartja a levegőben, ami méreteit tekintve egy 8,3 8,3 x 4,35 cm-es konstrukció, amely mérlegre helyezve nagyjából 20 grammot nyom. Az Eachine E013 Micro tűzvörös színben pompázik.

Funkciók

Az Eachine E013 Micro drón legfontosabb tulajdonsága tehát az, hogy az általa közvetített élőképet a már említett szemüvegen keresztül is élvezni tudjuk. A távirányító és a drón az 5,8 gigahertzes frekvencián kommunikál egymással, maga a vezérlés a 2,4 gigahertzes csatornán történik. A szerkezet repülési hatótávolsága 70 méter, a beépített kamera 120 fokos látószöggel pásztázza környezetét. Az érzékelő egyébként egy 1/3 colos CMOS, amely 500 x 300 pixeles felbontásban látja a világot. A repülést egy hattengelyes giroszkóp stabilizálja. A drón -10 és 40 fok Celsius fok között is működőképes. A videószemüvegről azt érdemes még tudni, hogy 480 x 320 felbontású, 3 hüvelykes lencséken keresztül jeleníti meg a drón által rögzített képet, a tömege 180 gramm, és a beépített 1200 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően nagyjából egy órát képes üzemelni.

Üzemidő

Az Eachine E013 Micro drón belsejében 200 mAh kapacitású akkumulátor látja el az aprócska motort energiával, a telep teljes töltöttsége nagyjából 5 perces repülésre elegendő.

Specifikációk:

Méretek: 8,3 8,3 x 4,35
Tömeg: 20 gramm
Kamera: 1/3 "CMOS
Gimbal: hattengelyes giroszkóp
FPV (élőkép): van
GPS: nincs
Távirányító hatótáv: 70 méter
FPV hatótáv: 70 méter
Akkumulátor: 200 mAh
Repülési idő: 5-6 perc
Töltési idő: -

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
ZLRC SG906 Pro 2 drón

ZLRC SG906 Pro 2 drón

A ZLRC SG906 Pro 2 drón egy középkategóriás drón, ami azok számára lehet kiváló vétel, akik...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine EX5 drón

Eachine EX5 drón

Az Eachine EX5 drón egy egészen jól felszerelt középkategóriás drón, amelynek vételára általában 150 dollár környékén...

Tovább
Drónok, RC játékok
DJI Mavic Mini 2 drón

DJI Mavic Mini 2 drón

Az ultrakönnyű és kompakt méretű profi drónok sorát gyarapítja a DJI Mavic Mini 2, mind az...

Tovább