KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Eachine E013 Micro drón kuponok és akciók

Eachine E013 Micro drón leírás

Az Eachine E013 Micro drón szintén egyike az olcsóbb ajánlatoknak a drónos világon belül, különlegességét az FPV szemüveg adja, amelynek használata egészen új élményt jelenthet. Általa a felhasználó kvázi belebújhat a repülő szerkezet bőrébe és annak szemszögéből szemlélheti a világot. A szemüveg természetesen részét képezi a drónt kiegészítőinek, ott lesz a dobozban.

Külső

Az aprócska szerkezetet négy propeller tartja a levegőben, ami méreteit tekintve egy 8,3 8,3 x 4,35 cm-es konstrukció, amely mérlegre helyezve nagyjából 20 grammot nyom. Az Eachine E013 Micro tűzvörös színben pompázik.

Funkciók

Az Eachine E013 Micro drón legfontosabb tulajdonsága tehát az, hogy az általa közvetített élőképet a már említett szemüvegen keresztül is élvezni tudjuk. A távirányító és a drón az 5,8 gigahertzes frekvencián kommunikál egymással, maga a vezérlés a 2,4 gigahertzes csatornán történik. A szerkezet repülési hatótávolsága 70 méter, a beépített kamera 120 fokos látószöggel pásztázza környezetét. Az érzékelő egyébként egy 1/3 colos CMOS, amely 500 x 300 pixeles felbontásban látja a világot. A repülést egy hattengelyes giroszkóp stabilizálja. A drón -10 és 40 fok Celsius fok között is működőképes. A videószemüvegről azt érdemes még tudni, hogy 480 x 320 felbontású, 3 hüvelykes lencséken keresztül jeleníti meg a drón által rögzített képet, a tömege 180 gramm, és a beépített 1200 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően nagyjából egy órát képes üzemelni.

Üzemidő

Az Eachine E013 Micro drón belsejében 200 mAh kapacitású akkumulátor látja el az aprócska motort energiával, a telep teljes töltöttsége nagyjából 5 perces repülésre elegendő.

Specifikációk:

Méretek: 8,3 8,3 x 4,35
Tömeg: 20 gramm
Kamera: 1/3 "CMOS
Gimbal: hattengelyes giroszkóp
FPV (élőkép): van
GPS: nincs
Távirányító hatótáv: 70 méter
FPV hatótáv: 70 méter
Akkumulátor: 200 mAh
Repülési idő: 5-6 perc
Töltési idő: -

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Xiaomi FIMI X8 SE

Xiaomi FIMI X8 SE

Megérkeztünk a profi ligába, mivel ez a készülék már nem csupán árát de felszereltségét tekintve is...

Tovább
Drónok, RC játékok
JJRC H36F (kétéltű)

JJRC H36F (kétéltű)

A legtöbben ha azt mondjuk drón, netán RC játék, valamilyen repülő szerkezetre gondolnak, holott léteznek már...

Tovább
Drónok, RC játékok
Xiaomi Mitu

Xiaomi Mitu

Ez a szerkezet külalakjában sokat merített a Terminator franchise Hunter-Killer modelljeiből, egyébként pedig egy középkategóriás, teljesen...

Tovább