KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kuponok és akciók

BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő leírás

Jégkockára ezer meg egy ok miatt lehet szükségünk, édességek és sörbet készítéséhez, fagyihoz, vagy csak szimplán az italok hűsítéséhez. A BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kiváló segítségünk lehet az előállításban, nem csupán otthoni, de kültéri, vagy éppen professzionális felhasználásra is kiválóan alkalmas.

Külső

A készülék nem éppen egy cseppség, tömege 8,4 kg, ami pedig a méreteit illeti ez egy 35,8 x 24,8 x 29 cm-es konstrukció, amelyet műanyagból és fémből készítettek alkotói. 

Funkciók

A BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kapacitása 1,8 liter. Azt kapod, amit látsz: ez egy jégkészítő masina, ami villámgyorsan, 7-15 perc leforgása alatt állít elő 9 darab jégkockát. Ha a gép folyamatosan menne, akkor egy teljes nap leforgása alatt 10-12 kg jeget lehetne előállítani a segítségével. Üreges félgömb, vagy ha úgy tetszik kupola alakú jégdarabokat készít a gépezet, amelyeket kétféle méretben is elő tud állítani. A masina belsejében lévő kompresszor gyorsan és alacsony fogyasztással hűt, ráadásul a gyártói ígéret szerint a működése csendes, ami ideálissá teszi otthoni vagy akár irodai felhasználásra is. Szerencsére a takarítással már macerás, mivel a gépet ellátták öntisztító funkcióval. A bekapcsológombot hosszan nyomva elindul a belső tisztítás, így nem nekünk kell bajlódni a jégkészítő karbantartásával. A BlitzHome BH-IM2 használata egyszerű, mint a pofon, ráadásul ezt a gép még inkább megkönnyíti. Jelzi, ha a tartály tele van, de azt is, ha kifogyott, és azt sem hátrányos, hogy könnyedén le tudjuk engedni belőle a vizet, amennyiben az szükséges.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó ugyanazt a könnyű kialakítás kínálja, mint az alapmodell,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket,...

Tovább