KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kuponok és akciók

BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő leírás

Jégkockára ezer meg egy ok miatt lehet szükségünk, édességek és sörbet készítéséhez, fagyihoz, vagy csak szimplán az italok hűsítéséhez. A BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kiváló segítségünk lehet az előállításban, nem csupán otthoni, de kültéri, vagy éppen professzionális felhasználásra is kiválóan alkalmas.

Külső

A készülék nem éppen egy cseppség, tömege 8,4 kg, ami pedig a méreteit illeti ez egy 35,8 x 24,8 x 29 cm-es konstrukció, amelyet műanyagból és fémből készítettek alkotói. 

Funkciók

A BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kapacitása 1,8 liter. Azt kapod, amit látsz: ez egy jégkészítő masina, ami villámgyorsan, 7-15 perc leforgása alatt állít elő 9 darab jégkockát. Ha a gép folyamatosan menne, akkor egy teljes nap leforgása alatt 10-12 kg jeget lehetne előállítani a segítségével. Üreges félgömb, vagy ha úgy tetszik kupola alakú jégdarabokat készít a gépezet, amelyeket kétféle méretben is elő tud állítani. A masina belsejében lévő kompresszor gyorsan és alacsony fogyasztással hűt, ráadásul a gyártói ígéret szerint a működése csendes, ami ideálissá teszi otthoni vagy akár irodai felhasználásra is. Szerencsére a takarítással már macerás, mivel a gépet ellátták öntisztító funkcióval. A bekapcsológombot hosszan nyomva elindul a belső tisztítás, így nem nekünk kell bajlódni a jégkészítő karbantartásával. A BlitzHome BH-IM2 használata egyszerű, mint a pofon, ráadásul ezt a gép még inkább megkönnyíti. Jelzi, ha a tartály tele van, de azt is, ha kifogyott, és azt sem hátrányos, hogy könnyedén le tudjuk engedni belőle a vizet, amennyiben az szükséges.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise V8S Pro robotporszívó

Alfawise V8S Pro robotporszívó

Az Alfawise V8S Pro robotporszívó még mindig a 100000 forint alatti árkategóriában próbál meg sikereket szerezni,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

Eszünk ágában sincs vitatni, hogy egy prémium kategóriás Samsung vagy egyéb márkájú robotporszívó kiválóan teszi a...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet...

Tovább