KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kuponok és akciók

BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő leírás

Jégkockára ezer meg egy ok miatt lehet szükségünk, édességek és sörbet készítéséhez, fagyihoz, vagy csak szimplán az italok hűsítéséhez. A BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kiváló segítségünk lehet az előállításban, nem csupán otthoni, de kültéri, vagy éppen professzionális felhasználásra is kiválóan alkalmas.

Külső

A készülék nem éppen egy cseppség, tömege 8,4 kg, ami pedig a méreteit illeti ez egy 35,8 x 24,8 x 29 cm-es konstrukció, amelyet műanyagból és fémből készítettek alkotói. 

Funkciók

A BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kapacitása 1,8 liter. Azt kapod, amit látsz: ez egy jégkészítő masina, ami villámgyorsan, 7-15 perc leforgása alatt állít elő 9 darab jégkockát. Ha a gép folyamatosan menne, akkor egy teljes nap leforgása alatt 10-12 kg jeget lehetne előállítani a segítségével. Üreges félgömb, vagy ha úgy tetszik kupola alakú jégdarabokat készít a gépezet, amelyeket kétféle méretben is elő tud állítani. A masina belsejében lévő kompresszor gyorsan és alacsony fogyasztással hűt, ráadásul a gyártói ígéret szerint a működése csendes, ami ideálissá teszi otthoni vagy akár irodai felhasználásra is. Szerencsére a takarítással már macerás, mivel a gépet ellátták öntisztító funkcióval. A bekapcsológombot hosszan nyomva elindul a belső tisztítás, így nem nekünk kell bajlódni a jégkészítő karbantartásával. A BlitzHome BH-IM2 használata egyszerű, mint a pofon, ráadásul ezt a gép még inkább megkönnyíti. Jelzi, ha a tartály tele van, de azt is, ha kifogyott, és azt sem hátrányos, hogy könnyedén le tudjuk engedni belőle a vizet, amennyiben az szükséges.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó egy teljesen korrekt középkategóriás készülék, amely szinte mindent tud, amit a...

Tovább
Otthoni termékek
Roborock Q7 Max robotporszívó

Roborock Q7 Max robotporszívó

A Roborock Q7 Max robotporszívó sok szempontból a Roborock S7 egy továbbgondolt változata, viszont egyáltalán nem...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V9S robotporszívó

Alfawise V9S robotporszívó

Az Alfawise V9S robotporszívó nagyjából 120-130 ezer Ft-os összegért cserébe szerezhető be, ezért pedig mondhatni prémium...

Tovább