KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kuponok és akciók

BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő leírás

Jégkockára ezer meg egy ok miatt lehet szükségünk, édességek és sörbet készítéséhez, fagyihoz, vagy csak szimplán az italok hűsítéséhez. A BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kiváló segítségünk lehet az előállításban, nem csupán otthoni, de kültéri, vagy éppen professzionális felhasználásra is kiválóan alkalmas.

Külső

A készülék nem éppen egy cseppség, tömege 8,4 kg, ami pedig a méreteit illeti ez egy 35,8 x 24,8 x 29 cm-es konstrukció, amelyet műanyagból és fémből készítettek alkotói. 

Funkciók

A BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő kapacitása 1,8 liter. Azt kapod, amit látsz: ez egy jégkészítő masina, ami villámgyorsan, 7-15 perc leforgása alatt állít elő 9 darab jégkockát. Ha a gép folyamatosan menne, akkor egy teljes nap leforgása alatt 10-12 kg jeget lehetne előállítani a segítségével. Üreges félgömb, vagy ha úgy tetszik kupola alakú jégdarabokat készít a gépezet, amelyeket kétféle méretben is elő tud állítani. A masina belsejében lévő kompresszor gyorsan és alacsony fogyasztással hűt, ráadásul a gyártói ígéret szerint a működése csendes, ami ideálissá teszi otthoni vagy akár irodai felhasználásra is. Szerencsére a takarítással már macerás, mivel a gépet ellátták öntisztító funkcióval. A bekapcsológombot hosszan nyomva elindul a belső tisztítás, így nem nekünk kell bajlódni a jégkészítő karbantartásával. A BlitzHome BH-IM2 használata egyszerű, mint a pofon, ráadásul ezt a gép még inkább megkönnyíti. Jelzi, ha a tartály tele van, de azt is, ha kifogyott, és azt sem hátrányos, hogy könnyedén le tudjuk engedni belőle a vizet, amennyiben az szükséges.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
360 S7 robotporszívó

360 S7 robotporszívó

A 360 S7 robotporszívó egy minden ízében prémium szerkezet, erről tanúskodik a nagyjából 120 ezer forintos...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Roidmi NEX vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Roidmi NEX vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Roidmi NEX egy saját beépített akkumulátorral rendelkező, úgynevezett vezeték nélküli porszívó, amivel számos olyan...

Tovább