KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Beelink Kaby G5 kuponok és akciók

Beelink Kaby G5 leírás

A Beelink Kaby G5 egy mini PC, ami az Intel NUC mintájára kifejezetten a gamer igények kielégítésére alkottak. Hihetetlen, hogy egy ilyen apró eszköz milyen komoly hardveres erővel képes rendelkezni, ám mégis igaz, hiszen a legtöbb mai játék kiválóan fugni fog az eszközön, és egy jó darabig még nem kell kompromisszumokat sem kötni.

A készülék nem éppen olcsó, de az árazás sem éppen öncélú, és ami azt illeti még mindig kedvezőbb az összeg, mint a hasonló termékek esetében. A G5 egy mini PC, elképesztően kompakt méretekkel, a lelke pedig egy Kaby Lake generációs Intel i5 processzor, amihez kérhető 8 GB RAM, valamint 256 GB SSD típusú belső tárhely, illetve akinek vannak RAM, valamint SSD moduljai, kérheti a gépet "barebone" verzióban is ilyenkor ezek az alkatrészek nem szerepelnek a kiépítésben. A masinában van egy integrált VGa, ami nem érdemel különösebben szót, hiszen a figyelmet úgyis a Radeon RX Vega GPU fogja megragadni, ami egy elég komoly grafikus gyorsító. Full HD-ben szinte kompromisszumok nélkül, 4K-ban pedig bizonyos beállítások módosításával szinte minden jelenlegi játékkal játszhatunk.

A gépen csatlakozók garmadája van, a rengeteg USB port mellett, van HDMI, RJ45, DisplayPort, a burkolata alatt pedig negyedik generációs Bluetooth modemre, valamint kétcsatornás wifi vevőre bukkanhatunk némi szerelés után. A masina alig több, mint 100W fogyasztással rendelkezik, ami valóban csekélység, a hasonló teljesítménnyel rendelkező eszközök világában.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Xiaomi Mi Box S

Xiaomi Mi Box S

A Xiaomi Mi Box S a TV okosítók egy komolyabb kategóriáját képviseli, akár a nyers teljesítményt,...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Magicsee N5 Plus

Magicsee N5 Plus

A Magicsee N5 Plus TV-okosító számos remek jellemzője közül mindenképpen kiemelkedik az a lehetőség, amelynek köszönhetően...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Scishion V88

Scishion V88

A TV okosítás belépő szintjét jelképezi a Scishion V88, ami ugyan alsóházas hardvert kapott, mégis érdemes...

Tovább