KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Bakeey M26 okosóra kuponok és akciók

Bakeey M26 okosóra leírás

A Bakeey M26 okosóra egy karakteres külsejű, sportos okosóra, amelynek legfőbb vonzerejét a kvázi filléres ár jelenti, illetve az, hogy Bluetooth kapcsolaton keresztül képesek vagyunk fogadni a hívásokat a beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően. Természetesen a készülék minden elvárható "órás" funkciót biztosít, így a szokásos fitnesz lehetőségek mellett megkapjuk a párosított telefonnal kapcsolatos kényelmi opciókat is. Érdemes óvatosnak lenni az internetes adatlapokkal, mert a készüléknek több variánsa és kiadása is létezik.

Külső

Az okosóra formaterve sportos, fiatalos, kifejezetten egyedinek nem mondható, de az tagadhatatlan, hogy a kínaiak legalább egy jól bevált recept alapján dolgoztak. A készülék nagyjából 70 grammot nyom, maga a ház, amely műanyagból készült 4 x 9 cm-es dimenziókkal rendelkezik. A választható színek között szerepel a fekete, a bézs és a kék. A szíj anyaga TPU, a későbbiekben lehetőségük lesz annak cseréjére is.

Kijelző

A Bakeey M26 megjelenítője 1,4 hüvelykes, a gyártás során TFT LCD panelre esett a választás, vélhetően mert az egyik legolcsóbb kijelző technológia. A négyzetes kialakítású megjelenítő felbontását sajnos a hivatalos használati útmutató sem közli, de nagy valószínűséggel 240 x 240 pixel sorakozhat ezen az érintésérzékeny felületen.

Funkciók

A termék az adatlapja szerint nem működik együtt iOS operációs rendszert futtató készülékekkel, ellenben minden Android 4.3 verziónál fejlettebb zöld robotos telefon vagy táblagép tökéletesen szinkronizálható az órával. Bluetooth 4.0 modem található az okosóra burkolata alatt, amelynek köszönhetően a Bakeey M26 nem csupán értesítések jelzésére, a párosított mobil kamerájának és zenelejátszójának irányítására biztosít lehetőséget, de a beépített mikrofonnal és hangszóróval képesek leszünk fogadni a bejövő hívásokat. Az RWATCH alkalmazással nem csupán a sporttal kapcsolatos adatokat, de a névjegyzéket és más további adatokat is össze tudunk szinkronizálni az eszközök között. Lépésszámlálás és pulzusmérő funkció is megtalálható a felhozatalban, ezek nélkül manapság már nem is okos óra egy okosóra.

Üzemidő

A Bakeey M26 belsejében 180 mAh kapacitású akkumulátor található, amely 1-2 napos készenléti, valamint nagyjából 5-8 órányi telefonálási időt biztosít egyetlen feltöltéssel. A töltési folyamat a szokott módon, mágneskábellel történik, nagyjából három órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Kijelző: 1,4 colos TFT LCD
Processzor: ismeretlen
Memória: –
Operációs rendszer: egyedi rendszer
Vízállóság: ismeretlen
Szíj: TPU, cserélhető
Bluetooth: 3 vagy 4.0, a leírások ellentmondásosak
Wi-Fi: nincs
GPS: nincs
NFC: nincs
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: –
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: van
Hangszóró: van
Akkumulátor: 180 mAh
Üzemidő: 1-2 napos készenlét, 5-8 folyamatos használat
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: kizárólag Android
Méretek: 4 x 9 cm
Tömeg: 70 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Imilab KW66 okosóra

Imilab KW66 okosóra

Az Imilab KW66 okosóra sportos külalakot, vízálló kivitelt, és akár 15 napos működési időt kínál. Az...

Tovább
Okosórák
Rogbid King okosóra

Rogbid King okosóra

Habár messze nem tekinthető élvonalbeli terméknek a Rogbid King okosóra, a készülék elképesztő felszereltséggel rendelkezik, kis...

Tovább
Okosórák
 Bakeey G69 okosóra

Bakeey G69 okosóra

A Bakeey G69 okosóra vonzó ajánlat lehet bárkinek, aki olcsó, nagy méretű kijelzővel ellátott, vékony kialakítású,...

Tovább