KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Zeblaze GTS kuponok és akciók

Zeblaze GTS leírás

Egyáltalán nem váltja meg a világot a Zeblaze GTS okosóra, viszont azért a rendkívül kedvező árcéduláért cserébe nagyon korrekt hardveres és szoftveres jellemzőket kínál, így akinek csak az alapvető okosóra funkciókra van szüksége, vízálló külső burkolatra és egy elegáns formatervre, annak kiváló választás lehet ez a készülék, amelyet az alábbiakban röviden be is mutatunk. A hab a képzeletbeli tortán a Bluetooth hanghívás lehetősége, amelyet a beépített mikrofon és hangszóró tesz lehetővé. 

Külső

A készülék külső burkolata ABS műanyag és polikarbonát felhasználásával készült, így elsőre egészen fémhatásúnak tűnik ez a borítás. Méreteit illetően ez egy 43 x 37 x 11 mm-es szerkezet, amely mérlegre helyezve mindössze 38 grammot nyom. Ami a külalakot illeti, egyértelmű a hasonlóság az Apple Watch-csal, szóval ha netán tetszik az almás csapat órája, akkor a GTS sem lesz ellenedre. Az mindenképp jó hír, hogy az óra külső borítása ellenáll az elemeknek, mégpedig az IP67 minősítésnek megfelelően, tehát fröccsenő víz, néhány csepp eső semmiképpen sem tehet kárt a burkolat alatt dolgozó finom elektronikában. Az óra szíja szilikonból készült, és ha jól értelmeztük a gyártói leírást, akkor cserélni is lehet azt.

Kijelző

A Zeblaze GTS okosóra megjelenítője 1,54 hüvelykes, a gyártás során IPS panelt használtak fel a kínai gyártó szakemberei, a kijelzőn összesen 240 x 240 pixel sorakozik. A képernyő érintésérzékeny, de a vezérlést egy tekerhető fizikai gombbal is meg tudjuk oldani. A számlapokat, óraképeket természetesen lehet cserélni, több, mint 60 különböző változatból lehet választani.

Funkciók 

Manapság már minden valamirevaló okosóra rendelkezik pulzusmérés, lépésszámlálás és alvásmonitorozás funkciókkal, ez a készülék sem kivétel, illetve több sport üzemmód is szerepel a repertoárban, amelyekkel kicsit mindig jobbak lehetünk abban a mozgásfajtában, amit éppen űzünk. A Zeblaze GTS ezeken kívül jelzi a párosított okostelefon netán táblagép értesítéseit, ezt az óra burkolata alatt található Bluetooth 5.0 modem teszi lehetővé. Az apró masina saját egyedi rendszert futtat, aminek részét képezi egy telefonos app is, amivel szinkronizálni tudjuk a fontosabb adatokat az óra és a mobil között. A Zeblaze GTS képes irányítani a vele összeköttetésben lévő eszközök kameráit, illetve annak multimédia lejatszoját, ezen kívül meg tudja csörgetni a telefont, ha nem emlékeznénk hová tettük le. A Zeblaze GTS beépített mikrofonnal és hangszóróval is bír, így képes fogadni a hívásokat, nem csupán jelezni azokat, sőt, ha szeretnénk a készülékkel zenét is hallgathatunk, bár egy ilyen apró masina sokkal alkalmasabb lehet podcastekhez és más rádiós műsorokhoz. 

Üzemidő 

A Zeblaze GTS belsejében egy házi eszközökkel nem cserélhető, 240 mAh kapacitású akkumulátor rejtőzik. A gyártói leírások értelmében az aksi képes akár 10 napos készenléti időt biztosítani egyetlen feltöltéssel, de normál használattal nagyjából 7 nap reális. A töltési folyamat a már megszokott mágneses kábellel történik, ilyen téren nem kínál semmi forradalmit az óra. 

Specifikációk:

Kijelző: 1,54 colos IPS LCD 240 x 240
Processzor: -
Memória: -
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP67
Szíj: Szilikon
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: 
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Van
Hangszóró: Van
Akkumulátor: 240 mAh
Üzemidő: 7 nap
Töltés: Mágneses kábellel 
Kompatibilitás: Android és iOS 
Méretek: 43 x 37 x 11 mm
Tömeg: 38 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
BlitzWolf BW-AT2

BlitzWolf BW-AT2

A BlitzWolf BW-AT2 okosóra egy fiatalos, sportos készülék, ami szinte kihagyhatatlan ajánlat azoknak, aki aktív életet...

Tovább
Okosórák
Zeblaze Vibe 3S HD okosóra

Zeblaze Vibe 3S HD okosóra

A Zeblaze Vibe 3S HD okosóra 25 napos készenléti időt, nagy felbontású megjelenítőt, a szokásos aktivitáskövető...

Tovább
Okosórák
BlitzWolf BW-HL1 Pro

BlitzWolf BW-HL1 Pro

A BlitzWolf BW-HL1 Pro okosóra vízálló borítással, kellemes, Apple Watch-ra hajazó formatervvel, valamint nagyon korrekt hardveres...

Tovább