KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi Box S kuponok és akciók

Xiaomi Mi Box S leírás

A Xiaomi Mi Box S a TV okosítók egy komolyabb kategóriáját képviseli, akár a nyers teljesítményt, akár a portok számát, a kapcsolódási lehetőségeket, netán a szoftveres környezetet vizsgáljuk. Szerencsére azonban továbbra is a gyártót jellemző kedvező árazással, ami sikeressé tette a Xiaomit.

Ami a hardveres teljesítményt illeti, nagyon korrekt a masina, a burkolat alatt található négymagos lapkát 2 GB RAM, valamint egy 8 GB-os belső tárhely egészíti ki. Előfordulhat, hogy a háttértárat szűkösnek találjuk, ilyen esetekben élhetünk a micro SD kártyás bővítés opciójával, maximálisan 64 GB-os kártyát használhatunk. Amennyiben inkább a stream a nekünk való megoldás, ott lesz a kétcsatornás WiFi modul, perifériák csatlakoztatásához pedig a 4.2 verziós Bluetooth modem.

A készülék minden különösebb gond nélkül játssza le a 4K felbontású videókat, és igazából a legtöbb manapság használt médiaformátummal boldogulni fog. Amennyiben nem igazán szeretünk pötyögni, úgy érdemes élni a hangvezérléssel, persze kapunk távirányítót is az eszközhöz. A Xiaomi Mi Box S Android 8.1 Oreo operációs rendszert futtat, így közel végtelen számú alkalmazáshoz lesz hozzáférésünk a kütyü használata közben.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Xiaomi Mi Box

Xiaomi Mi Box

A Xiaomi Mi Box egyike a piacon található legkiválóbb TV okosítóknak. Az eszköz segítségével ismét funkciók...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Mecool M8S Pro W

Mecool M8S Pro W

A Mecool M8S Pro W egy alacsony árazású TV okosító, ami szinte mindent tud, amit manapság...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Magicsee N5 Plus

Magicsee N5 Plus

A Magicsee N5 Plus TV-okosító számos remek jellemzője közül mindenképpen kiemelkedik az a lehetőség, amelynek köszönhetően...

Tovább