KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Haylou LS02 kuponok és akciók

Xiaomi Haylou LS02 leírás

A Xiaomi Haylou LS02 egy kiváló filléres okosóra, ami külsejével igyekszik az Apple Watch-ot utánozni, és bár nyilván nem képes ugyanazt a hardveres felhozatalt produkálni, meglepő módon nem olyan ordítóan sokban marad el tőle. Bluetooth 5.0 modem, vízálló burkolat, pulzusmérő, sport üzemmódok és egy nagyon igényes kialakítás teszi vonzóvá az órát.

Külső 

A készülék kívülről nézve eléggé hasonlít az Apple Watch-hoz, de ezt most ne negatívumként fogjuk fel, hiszen az Apple tervezői remek munkát szoktak végezni, és nem véletlenül másolják annyian a munkájukat, ami egyébként a keleti kultúrákban a tisztelet jele. Az óra nem csupán jól fest, de ellenálló is, IP68 minősítést kapott, szóval a por és a víz nem tehet benne kárt, legalábbis bizonyos határokon belül. A szíj antiallergén anyagból készül, cserélhető, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A készülék kijelzője 1,4 hüvelykes, TFT panelről van szó, melyen 320 x 320 képpont terpeszkedik, ráadásul napfényben jól látható az egyébként érintésérzékeny felület. Az óra 48 x 36 x 11,5 mm-es dimenziókkal és 35 grammos tömeggel rendelkezik, tehát abszolút kényelmes viseletnek mondható.

Funkciók 

A felszereltség részét képezi egy Bluetooth 5.0 modem, amelynek köszönhetően a hatótáv a párosított eszközök között simán lehet 10 méter is, ha nincsenek köztük falak. Amennyiben létrejött az összeköttetés az stabil marad, bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszköz támogatott, feltéve nem valami őskövületről van szó. Ha megvan a kapcsolat, irányíthatjuk a párosított telefon médialejátszóját, kameráját, és persze nem maradunk le semmilyen értesítésről sem. Az egészséges élet hívei örülni fognak majd a fejlett optikai szenzorral dolgozó pulzusmérőnek, a 12 különböző sport üzemmódnak, a beépített légzés gyakorlatoknak, a 24 órás pulzus mérésnek, amivel együtt jár az alvásmonitorozás lehetősége is, illetve ott lesz a lépésszámláló, a mozgás figyelmeztetés - gyengéd noszogatás, ha már túl sokáig ültünk egy helyben -, valamint a Haylou Fit alkalmazás, ami kis túlzással felér egy személyi edzővel. 

Akkumulátor

A Xiaomi Haylou LS02 belsejébe egy 260 mAh kapacitású aksit szereltek a gondos kezek, ami képes akár 20 napon keresztül is életben tartani az órát, egyetlen feltöltéssel, ami valóban nem csekély fegyvertény. A csomagban megtalálható mágneses kabellel tudjuk menedzselni a töltési folyamatot, ez nagyjából másfél, két órát fog elvenni az életünkből.

Specifikációk:

Kijelző: 1,4 colos TFT LCD 320 x 320
Processzor: -
Memória: -
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: IP68
Szíj: Szilikon, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 260 mAh
Üzemidő: 20 nap
Töltés: Mágneses kábel
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 48 x 36 x 11,5 mm
Tömeg: 35 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Amazfit Pace

Xiaomi Amazfit Pace

A Xiaomi AmazFit Pace egy kifejezetten fitnesz célokra tervezett okosóra, teljes egészében az aktív életet élők,...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit Bip

Xiaomi Amazfit Bip

A Xiaomi AmazFit Bip egyike a remekül sikerült Apple Watch hasonmásoknak, sőt talán bizonyos szempontból meg...

Tovább
Okosórák
Zeblaze Thor 5 Pro okosóra

Zeblaze Thor 5 Pro okosóra

Eleinte volt köztünk egy kevés tanakodás, hogy mégis hova, melyik termékkategóriába helyezzük a Zeblaze Thor 5...

Tovább