KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lemfo S21 okosóra kuponok és akciók

Lemfo S21 okosóra leírás

Már egyáltalán nem számítanak újkeletűnek azok az okosórák, amelyek képesek telefonhívások lebonyolítására, van saját 4G modemjük, de a Lemfo S21 az egyik legelső, ami tényleg mondhatni büdzsé árazás mellett kínálja ezeket az spéci funkciókat. Azon kívül, hogy a készülék kiváló lehet másodlagos telefonnak, aktivitáskövető és egészséggel kapcsolatos lehetőségekkel ugyanúgy fel van szerelve, mint a többi okosóra. A különbség az LTE modem, a beépített kamera, a telefon párosítása nélkül használható GPS, és a teljes hozzáférés a Google Play áruházának alkalmazás kínálatához - számos egyéb mellett.

Külső

Négyzetes kialakítású Apple Watch inspirálta formaterv, fémből öntött IP68 besorolásnak megfelelő külső borítás, valamint valódi bőrből készült cserélhető szíj jellemzi kívülről a Lemfo S21-et. Az okosóra 90 grammos tömegével nem számít egy könnyű konstrukciónak, de ez betudható a rengeteg extra funkciónak, amelyeket csak egy többlet helyet és súlyt jelentő hardver biztosíthat. Az okosóra 50 x 41 x 15 mm-es méretekkel rendelkezik.

Kijelző

A Lemfo S21 az átlagosnál jóval nagyobb képernyőt kapott, amely 1,75 hüvelykes, IPS technológiára épül, a felbontása pedig szintén magasabb a megszokottnál: 320 x 384 pixel. A megjelenítő érintésérzékeny.

Funkciók

A Lemfo S21 okosóra legnagyobb dobása a beépített modem, amely hálózati kártya behelyezését követően lehetőséget biztosít telefonhívások lebonyolítására, illetve fel tudunk csatlakozni a mobilinternetre is, mindezt bármilyen telefon vagy tablet párosítása nélkül. Hívásokat nyilván nem tudnák lebonyolítani, ha nem volna beépített mikrofon és hangszóró, ám az óra ezekkel a hardveres komponensekkel is rendelkezik, utóbbi egyébként rádiót hallgatni is teljesen jó. Ha szeretsz sportolni, akkor minden bizonnyal örülni fogsz annak, hogy a rengeteg flancos funkció mellett nem feledkeztek meg a pulzusmérő, lépésszámláló opciókról sem. Az okosóra rendelkezik beépített navigációs rendszerrel, amely a GPS műholdak mellett képes értelmezni a GLONASS szatellitek által küldött jeleket is. Ez is egy olyan funkció, amihez szintén nem kell külön telefon. Egyébként ha mobilnak szeretnéd használni ezt az órát, jó hír hogy a főleg vidéken elterjedt B20 frekvencia is kompatibilis. A készülék belsejében lévő MTK9832 lapkakészlet, az 1 GB operatív memória és a 16 GB-os tárhely egy telefon esetében nem volna nagy szám, de egy órában eléggé overkill. Ráadásul a készülék képes futtatni a Google Play Store-t, és bár kérdéses, hogy teljes értékű Android alkalmazások mennyire használhatóak egy 1,75 colos képernyőn, a hozzáférésnek köszönhetően a Lemfo S21 sokkal sokoldalúbb, mint a legtöbb okosóra. A futtatott rendszer Android 10. Bár lehetőségünk van a párosított készülék kameráját illetve zenelejátszóját irányítani, az óra maga is rendelkezik képrögzítő egységgel, amely 2 megapixeles felbontást és arcfelismerés funkciót kínál. Wi-Fi és Bluetooth 5.0 modul is van.

Üzemidő

A Lemfo S21 aprócska hardveres összetevőit egy 700 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, ami nagyjából 2 napos működési időt biztosít normál használat mellett, a készenléti idő pedig akár egy hét is lehet. A töltés teljesen hagyományos, mágneses kábellel történik, és tart nagyjából két órán keresztül.

Specifikációk:

Kijelző: 1,75 colos IPS panel 320 x 385 felbontás
Processzor: MTK9832 
Memória: 1 GB RAM, 16 GB háttértár
Operációs rendszer: Android 10
Vízállóság: IP68 
Szíj: valódi bőr, cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: van
GPS: van
NFC: nincs
SIM foglalat: van
Hálózati sávok: teljeskörű 4G támogatás, B20 kompatibilis
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: van, 2 megapixel
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: van
Hangszóró: van
Akkumulátor: 700 mAh
Üzemidő: 7 napos készenléti idő, 2 napos működés normál felhasználás mellett
Töltés: mágneses kábel
Kompatibilitás: legalább Android 6.0 vagy  iOS 9.0
Méretek: 50 x 41 x 15 mm
Tömeg: 90 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Haylou LS02

Xiaomi Haylou LS02

A Xiaomi Haylou LS02 egy kiváló filléres okosóra, ami külsejével igyekszik az Apple Watch-ot utánozni, és...

Tovább
Okosórák
BlitzWolf BW-HL1 Pro

BlitzWolf BW-HL1 Pro

A BlitzWolf BW-HL1 Pro okosóra vízálló borítással, kellemes, Apple Watch-ra hajazó formatervvel, valamint nagyon korrekt hardveres...

Tovább
Okosórák
Xiaomi AmazFit Stratos 3

Xiaomi AmazFit Stratos 3

A Xiaomi AmazFit Stratos 3 egy ízig-vérig prémium készülék, ami nem csupán remek funkciókkal, de szemet...

Tovább