KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Huawei MediaPad M5 kuponok és akciók

Huawei MediaPad M5 leírás

A Huawei Mediapad M5 egy felsőkategóriás táblagép, ami kétféle méretben kapható, választható 8,4, illetve 10,1 colos megjelenítővel. Ezeket a gépeket minőségi tartalomfogyasztásra, illetve nagyon komoly produktivitásra tervezték.

A képernyőknek és a bent rejtőzködő hardveres alkotóelemeknek fémből készült unibody ház ad otthont, a peremeket megerősítették, A nagyobbik egyébként még apró csatlakozókat is kapott, amivel egy billentyűzetet is rá lehet pattintani. Mi most egyébként a kisebbik változatot próbáljuk gyorsan körüljárni.

A készülék belsejében Kirin 960 lapkakészlet dolgozik, a nyolcmagos processzor mellett 4 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely található, tehát egy csúcskategóriás kiépítésről beszélhetünk. Egy ilyen géppel sokáig naprakész hardveres teljesítményt élvezhetünk, így minden túlzás nélkül hosszútávú befektetésnek tekinthető, még ha a szokásos ázsiai masinákhoz képest picit borsosabb is az ára.

Fotózni továbbra is inkább karikatúrába illő látvány és tevékenység táblagéppel, viszont ezzel a modellel legalább lehet egészen tisztességes színvonalon, hála az elsődleges kamera 13, és az előlapi érzékelő 8 megapixeles felbontásának. A készüléknek létezik LTE modemmel ellátott verziója, ami a magyar felhasználók nagy örömére támogatja a B20 frekvenciákat. A tableten az arcfelismerésen alapuló kijelzőfeloldás opciója szavatolja a személyes adatok védelmét.

Végül de nem utolsó sorban említést érdemel a Huawei M5 belsejében található akkumulátor is, ami jelen esetben egy 5100 mAh-s telep. A szoftveres környezetet Android 8.1 Oreo operációs rendszer reprezentálja, a Huawei által fejlesztett EMUI felhasználó felület köntösében.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Alldocube iPlay 30

Alldocube iPlay 30

Az Alldocube iPlay 30 egy középkategóriás, tartalomfogyasztásra és egyszerűbb irodai feladatok végrehajtására létrehozott táblagép, amely 4G...

Tovább
Tabletek
Teclast T20

Teclast T20

Tökéletes táblagép nem létezik de a Teclast T20 igyekszik minél jobban megközelíteni ezt a szintet. A...

Tovább
Tabletek
Teclast T30

Teclast T30

A Teclast T30 egy vérbeli középkategóriás táblagép, ami már komolyabb feladatok, illetve játék mellé is jó...

Tovább