KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Huawei MediaPad M5 kuponok és akciók

Huawei MediaPad M5 leírás

A Huawei Mediapad M5 egy felsőkategóriás táblagép, ami kétféle méretben kapható, választható 8,4, illetve 10,1 colos megjelenítővel. Ezeket a gépeket minőségi tartalomfogyasztásra, illetve nagyon komoly produktivitásra tervezték.

A képernyőknek és a bent rejtőzködő hardveres alkotóelemeknek fémből készült unibody ház ad otthont, a peremeket megerősítették, A nagyobbik egyébként még apró csatlakozókat is kapott, amivel egy billentyűzetet is rá lehet pattintani. Mi most egyébként a kisebbik változatot próbáljuk gyorsan körüljárni.

A készülék belsejében Kirin 960 lapkakészlet dolgozik, a nyolcmagos processzor mellett 4 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely található, tehát egy csúcskategóriás kiépítésről beszélhetünk. Egy ilyen géppel sokáig naprakész hardveres teljesítményt élvezhetünk, így minden túlzás nélkül hosszútávú befektetésnek tekinthető, még ha a szokásos ázsiai masinákhoz képest picit borsosabb is az ára.

Fotózni továbbra is inkább karikatúrába illő látvány és tevékenység táblagéppel, viszont ezzel a modellel legalább lehet egészen tisztességes színvonalon, hála az elsődleges kamera 13, és az előlapi érzékelő 8 megapixeles felbontásának. A készüléknek létezik LTE modemmel ellátott verziója, ami a magyar felhasználók nagy örömére támogatja a B20 frekvenciákat. A tableten az arcfelismerésen alapuló kijelzőfeloldás opciója szavatolja a személyes adatok védelmét.

Végül de nem utolsó sorban említést érdemel a Huawei M5 belsejében található akkumulátor is, ami jelen esetben egy 5100 mAh-s telep. A szoftveres környezetet Android 8.1 Oreo operációs rendszer reprezentálja, a Huawei által fejlesztett EMUI felhasználó felület köntösében.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Teclast T30

Teclast T30

A Teclast T30 egy vérbeli középkategóriás táblagép, ami már komolyabb feladatok, illetve játék mellé is jó...

Tovább
Tabletek
Teclast P80 Pro

Teclast P80 Pro

A 2015-ös bemutatású Teclast P80 Pro manapság már inkább egy belépőszintű ajánlatként értelmezhető, habár amikor debütált...

Tovább
Tabletek
Teclast A10S

Teclast A10S

A Teclast A10S egy belépőszintű 10 colos táblagép, amelyet elsősorban filmnézésre, alapszintű böngészésre, ebook olvasásra, zenehallgatásra...

Tovább