KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Huawei MediaPad M5 Pro kuponok és akciók

Huawei MediaPad M5 Pro leírás

A Huawei M5 Pro egy felsőkategóriás táblagép, egyike a kevés Android operációs rendszert futtató iPad alternatívának. A tabletet méretes megjelenítővel, bivalyerős hardverrel, méretes aksival, és opcionálisan kérhető LTE modemmel látták el, így a tulajdonosnak mindent feltétel adott lesz a minőségi tartalomfogyasztásra, vagy ha úgy adódik a produktivitásra.

A képernyő ezúttal 10,8 hüvelykes és ezen az IPS panelen szerencsére nem Full HD, hanem 2560x1600 pixeles felbontásban sorakoznak a képpontok. Remek kijelző mellé dukál az erős vas, ezt a szerepet most egy Kirin 960 lapkakészlet és 4 GB RAM kombinációja igyekszik betölteni. Jelentek már meg újabb HiSilicon lapkák azóta, de ez a chipset még hosszú ideig releváns teljesítménnyel fog rendelkezni. A belső tárhely kapacitása 64 GB, ám amennyiben úgy óhajtjuk bővíthetjük, maximálisan 256 GB-os micro SD kártya segítségével.

Ha nincs kéznél más talán egy táblagép is alkalmas egy gyors fotó készítésére, a gyártó úgy volt vele, hogy nem spórolnak a képrögzítő egységeken, így került a masina hátoldalára 13 megapixeles kamera. LED villanó híján csak jobb fényviszonyok között érdemes használni, ez nagyjából igaz az előlapra szerelt 8 megapixeles kamerára is.

Ha az LTE modemmel ellátott verziót vásároltuk, akkor örömmel fogjuk konstatálni, hogy az boldogul a 800 MHz-es frekvenciával, így mindenhol lesz gyors mobilinternetünk. A készüléken ujjlenyomat-olvasó is található, mégpedig a megjelenítő alá passzírozott home gombban.

A Huawei M5 Pro burkolata alatt egy 7500 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja a készülék mobilitását. Ami pedig a szoftveres környezetet illeti Android 8.0 Oreo operációs rendszer fut a táblagépen, amelyet a Huawei által házon belül fejlesztett EMUI interfész öltöztet.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
KALAIDUN 115 in 1 Precision Screwdriver Set with Tweezer Magnetic Bits Kits Watch Mobile Phone Electronics Repairing Tools for iPhone Xiaomi Huawei Tablet Non original Tovább BGPTOLS 19.52 2021-03-30 4/30 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Teclast P20HD

Teclast P20HD

A Teclast P20HD egy méretes tablet, amelyet kifejezetten tartalomfogyasztásra, GPS feladatokra, valamint esetenként produktivitásra tervezett a...

Tovább
Tabletek
Alldocube iPlay 30

Alldocube iPlay 30

Az Alldocube iPlay 30 egy középkategóriás, tartalomfogyasztásra és egyszerűbb irodai feladatok végrehajtására létrehozott táblagép, amely 4G...

Tovább
Tabletek
Teclast T30

Teclast T30

A Teclast T30 egy vérbeli középkategóriás táblagép, ami már komolyabb feladatok, illetve játék mellé is jó...

Tovább