KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Eachine E010 mini drón kuponok és akciók

Eachine E010 mini drón leírás

Apró és pehelykönnyű belépő a drónos, RC játékos hobbiba az Eachine E010 mini drón, amely valóban csak az alapokat kínálja, viszont kiváló kiindulópont lehet kezdőknek, és mivel a vételár 20 dollár alatti, beszerzése a pénztárcát is kíméli.

Külső

A drón, vagy inkább jobban mondva RC játék egy aprócska négy propelleres konstrukció, amely mindössze 22 grammot nyom a mérlegen, ami pedig a méreteit illeti 9,5 x 9,5 x 5 centiméteres nagysággal lehet kalkulálni, ez azt jelenti, hogy a masina simán elfér az ember tenyerén.

Funkciók

Az Eachine E010 repülés közbeni stabilitását egy 6 tengelyes giroszkóp biztosítja, a készülék irányítása 2,4 gigahertzes frekvencián keresztül történik, a jobb láthatóság érdekében pedig apró LED fények is találhatók a gépezet testén. A repülő masinát nagyjából 30 méteres távolságon belül tudjuk uralni. A mini drónt ellátták egy beépített pozicionáló rendszerrel, amelynek segítségével egyetlen billentyű megnyomására azonnal visszatér a távirányítóhoz. Az iránytű üzemmóddal az Eachine E010 is abba az irányba áll, amerre a távirányító mutat. Az egyértelműség kedvéért tisztázzuk: a gépezeten nincs kamera, az apró szerkezet alkalmatlan mind álló, mind mozgókép rögzítésére, inkább csak afféle szórakoztatási eszköz gyanánt tekintsünk rá. Kiváló lehetőség arra, hogy gyakoroljuk a repülő gépezetek irányítását, mielőtt egy drága drón beszerzését fontolgatjuk, illetve a gyerekek számára elsőrangú ajándék.

Üzemidő

Az Eachine E010 egyetlen feltöltéssel nagyjából 5 percet képes repülni, a telep töltése megközelítőleg 30 – 50 percet vesz igénybe.

Specifikációk:

Méretek: 9,5 x 9,5 x 5 cm
Tömeg: 22 gramm
Kamera: nincs
Gimbal: hTtengelyes giroszkóp
FPV (élőkép): nincs
GPS: nincs
Távirányító hatótáv: cirka 30 méter
FPV hatótáv: –
Akkumulátor: 150 mAh
Repülési idő: 5 perc
Töltési idő: 30 – 50 perc

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
JJRC H8 Mini

JJRC H8 Mini

A drónok műfajában nem minden eszköz kerül vagyonokba, sőt, akadnak kifejezetten olcsó mondhatni filléres konstrukciók is....

Tovább
Drónok, RC játékok
JJRC H36 Mini

JJRC H36 Mini

Akárcsak a H8 Mini, ez is apró, filléres drónok, vagy jobban mondva RC játékok közé sorolható,...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine E013 Micro drón

Eachine E013 Micro drón

Az Eachine E013 Micro drón szintén egyike az olcsóbb ajánlatoknak a drónos világon belül, különlegességét az...

Tovább