KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Eachine E010 mini drón kuponok és akciók

Eachine E010 mini drón leírás

Apró és pehelykönnyű belépő a drónos, RC játékos hobbiba az Eachine E010 mini drón, amely valóban csak az alapokat kínálja, viszont kiváló kiindulópont lehet kezdőknek, és mivel a vételár 20 dollár alatti, beszerzése a pénztárcát is kíméli.

Külső

A drón, vagy inkább jobban mondva RC játék egy aprócska négy propelleres konstrukció, amely mindössze 22 grammot nyom a mérlegen, ami pedig a méreteit illeti 9,5 x 9,5 x 5 centiméteres nagysággal lehet kalkulálni, ez azt jelenti, hogy a masina simán elfér az ember tenyerén.

Funkciók

Az Eachine E010 repülés közbeni stabilitását egy 6 tengelyes giroszkóp biztosítja, a készülék irányítása 2,4 gigahertzes frekvencián keresztül történik, a jobb láthatóság érdekében pedig apró LED fények is találhatók a gépezet testén. A repülő masinát nagyjából 30 méteres távolságon belül tudjuk uralni. A mini drónt ellátták egy beépített pozicionáló rendszerrel, amelynek segítségével egyetlen billentyű megnyomására azonnal visszatér a távirányítóhoz. Az iránytű üzemmóddal az Eachine E010 is abba az irányba áll, amerre a távirányító mutat. Az egyértelműség kedvéért tisztázzuk: a gépezeten nincs kamera, az apró szerkezet alkalmatlan mind álló, mind mozgókép rögzítésére, inkább csak afféle szórakoztatási eszköz gyanánt tekintsünk rá. Kiváló lehetőség arra, hogy gyakoroljuk a repülő gépezetek irányítását, mielőtt egy drága drón beszerzését fontolgatjuk, illetve a gyerekek számára elsőrangú ajándék.

Üzemidő

Az Eachine E010 egyetlen feltöltéssel nagyjából 5 percet képes repülni, a telep töltése megközelítőleg 30 – 50 percet vesz igénybe.

Specifikációk:

Méretek: 9,5 x 9,5 x 5 cm
Tömeg: 22 gramm
Kamera: nincs
Gimbal: hTtengelyes giroszkóp
FPV (élőkép): nincs
GPS: nincs
Távirányító hatótáv: cirka 30 méter
FPV hatótáv: –
Akkumulátor: 150 mAh
Repülési idő: 5 perc
Töltési idő: 30 – 50 perc

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Xiaomi FIMI A3

Xiaomi FIMI A3

Ez a repülő szerkezet már kvázi a félprofi eszközök közé tartozik, hiszen képes Full HD felbontású...

Tovább
Drónok, RC játékok
DJI Mavic Mini 2 drón

DJI Mavic Mini 2 drón

Az ultrakönnyű és kompakt méretű profi drónok sorát gyarapítja a DJI Mavic Mini 2, mind az...

Tovább
Drónok, RC játékok
ZLRC SG906 Pro 2 drón

ZLRC SG906 Pro 2 drón

A ZLRC SG906 Pro 2 drón egy középkategóriás drón, ami azok számára lehet kiváló vétel, akik...

Tovább