KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Cubot Max 3 kuponok és akciók

Cubot Max 3 leírás

Az elmúlt évek trendjei alapján inkább a kisebb kijelzővel rendelkező okostelefonok számítanak ritkaságnak, de a Cubot Max 3 új szintre emeli a dolgokat a maga a 7 hüvelykes kijelzőjével. Az okostelefon nem csupán a méretes megjelenítő, hanem a 48 megapixeles elsődleges képrögzítő egység – amely nem mellesleg Sony gyártmány –, az NFC chip, a korrekt kapacitású, 5000 mAh-s akkumulátora, illetve a mai napig naprakésznek számító teljesen gyári Android 11 operációs rendszere miatt is méltó lehet a vásárlók figyelmébe, a rendkívül kedvező vételárról nem is beszélve.

Külső

A Cubot Max 3 külső borítása polikarbonátból készült, a gyártó választása egyáltalán nem meglepő, az alacsonyabb árkategóriában abszolút ez a megoldás szokott lenni az mérvadó. A dolog jó oldala az, hogy a műanyag sokkal kevésbé törékeny, mint az üveg, így a mobil akár tok nélkül is használható. A méretes okostelefon fekete és zöld árnyalatokban egyaránt választható, szerintünk mindkettőben nagyon jól néz ki. Amit még érdemes tudni, hogy ezt a készüléket fektetett nézettben igencsak kényelmetlen lesz használni, mondjuk már állítva is elég széles lesz a kényelmes gépeléshez a 173 x 77 x 9,3 mm-es méreteknek köszönhetően.

Kijelző

A Cubot Max 3 erősség és egyben gyengéje is a képernyő maga. Egyfelől elképesztően jó lehet tartalmat fogyasztani egy 6,95 colos hüvelykes IPS LCD megjelenítőn, másfelől a Full HD felbontásnak mindenki örült volna, helyett 1640 x 720 pixeles felbontás a rendelkezésre, ami valahol félúton van a HD és a Full HD között.

Hardver

A ping-pong ütőként és remekül használható készülék belsejében MediaTek Helio P22 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ami talán nem a power userek kedvence, viszont a mindennapos felhasználás során teljesen kielégítő teljesítményt képes produkálni. Internet böngészés, közösségi oldalak látogatása, filmezés, némi játék - szigorúan kompromisszumokkal -, egyaránt lehetséges a mobillal. A stabil rendszer működést biztosítja továbbá a beépített 4 GB RAM, valamint a bővíthető 64 GB-os háttértár. A Cubot Max 3 támogatja két hálózati kártya egyidejű behelyezését, viszont a hibrid foglalat miatt vagy a tárhelyet bővítjük, vagy extra hálózati opciókat adunk a meglévők mellé, a kettő együtt sajnos nem megy. Ami a kapcsolódási lehetőségeket illeti biztosítva van a Bluetooth 5.0 modem, az ac-s Wi-Fi, a GPS, GLONASS, BeiDou támogatással rendelkező navigáció, valamint a rendkívül gyors adatátvitelre illetve mobilfizetésre jogosító NFC technológia is. Biometrikus azonosítás a természetesen van lehetőség, ám a hátlap helyett az oldalsó keretre került az ujjlenyomat – olvasó.

Kamerák

Nyilván fényképészeti szempontokból nem érdemes csodát remélni egy 40000 Ft alatt megvásárolható okostelefontól, de azért komoly csalódásokat sem fog okozni a 48 megapixeles elsődleges képrögzítő egység, amelyet egy 0,3 megapixeles társszenzor, valamint egy 5 megapixeles makró érzékelő segít a fotók készítése során. A szelfikamera a megjelenítő bal felső sarkában található, a kivágásban lévő modul 16 megapixeles fényképeket készít.

Akkumulátor

A Cubot Max 3 tömegének nagy részét az 5000 mAh kapacitású, házilag nem cserélhető, lítium – polimer akkumulátor teszi ki, amely vélhetően kiváló üzemidőt biztosít.

Szoftver

A méretes okostelefon egyik fő selling pointja maga a szoftver, amely jelen esetben Android 11, ráadásul egy teljesen gyári, módosításoktól mentes, kéretlenül előre telepített alkalmazásokat és szolgáltatásokat teljesen nélkülöző stock ökoszisztéma a rendelkezésre, amely teljesen olyan, mint a Google Pixel készülékek által futtatott interfész. A felület részét képezi a magyar nyelv is.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Umidigi Bison GT

Umidigi Bison GT

A 2020 augusztusában debütált Umidigi Bison-t nagyjából hat hónappal később váltotta az Umidigi Bison GT. Az...

Tovább
Mobilok
Elephone PX Pro

Elephone PX Pro

Az Elephone PX Pro 2020 májusában került bemutatásra, és lényegében egy prémium középkategóriás okostelefonról van szó,...

Tovább
Mobilok
OnePlus 6

OnePlus 6

Ami követi az okostelefonos világ híreit, nagyon jól tudja, hogy a OnePlus 6 egy olyan felsőkategóriás...

Tovább