KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Redmi 8A kuponok és akciók

Redmi 8A leírás

A kínai Xiaomi tisztában van azzal, hogy nem csupán a csúcskategóriás készülékeké a világ, rengetegen vannak a felhasználók között, akik megelégszenek egy kevésbé durva hardverrel felszerelt okostelefonnal, ám azt még ők is elvárják, hogy ez a készülék flottul működjön. Ezt a piaci rést igyekszik betömni az ázsiai vállalat, és a Redmi 8A kiválóan helytáll ebben a szerepkörben. A modell szinte bárkinek ajánlható, akinek egy másodlagos, netán munkás telefonra van szüksége, amit nem kell féltenie, illetve azon keveseknek, akik még nem élik az életüket a mobiljukban, és nincs szükségük prémium okostelefonra. 

Egy száz dollár alatt megvásárolható okostelefon esetében nem igazán hányhatjuk szemre, hogy annak messze nincs retinás kijelzője, jelen esetben be kell érni 6,22 colos képernyővel, melyen HD+ felbontásban terpeszkednek a pixelek. Legalább IPS LCD panelt alkalmaztak a gyártás során, ami telt színeket, illetve jó betekintési szögeket jelent a gyakorlatban. Hogy sokáig örömünket leljük a telefon képernyőjében, a gyártó ellátta azt Gorilla Glass 5 burkolattal, e védelem nem mindenható, de jól jöhet a karcok és más behatások ellen. A megjelenítő felső részére notch került, ami egy 8 megapixeles kamera otthonául szolgál, videotelefonálni, önarcképeket készíteni bőven megteszi. Apropó, a szenzor arcfelismerésre is alkalmas, és sajnos ezzel is kell beérnie a jövendőbeli tulajdonosnak, mivel más biometrikus opció nem áll rendelkezésre a telefon eszköztárában. 

A telefon műanyag burkolat alatt egy Qualcomm Snapdragon 439 lapkakészlet végzi a számításokat, mely mellé attól függően, hogy melyik változatot vásároljuk kérhető 2, illetve 3 GB RAM. A belső tárhely kapacitása minden esetben fix, 32 GB, viszont jó hír, hogy bármikor bővíthető egy micro SD kártya segítségével. Ráadásul a memóriakártyának saját foglalata van, ami azt jelenti, hogy ezzel a duál SIM-es telefonnal élvezhető a két hálózati kártya által nyújtott összes lehetőség, valamint a tárhelybővítés. Ez azért egyáltalán nem rossz egy belépő szintű okostelefontól. A mobil minden Magyarországon használatban lévő telekommunikációs frekvenciára rá tud csatlakozni, így a vidéki felhasználóknak sem kell aggódnia amiatt, hogy nem talál jelet a készülék, vagy be kell érniük egy lassabb szabvánnyal. Ami magát a hardvert illeti, ez egy alsókategóriás vas, ami az átlagos felhasználói igényeket igyekszik kielégíteni, csodákat nem érdemes várni, viszont a mobil bőven a használható kategóriába esik.

Egy belépőszintű okostelefon esetében nem érdemes túl komoly kamerarendszerekre számítani, de azért létezik egy minimum, mit illik teljesíteni, bármilyen márkájú telefonról van is szó. A Redmi 8A hátoldalán sajnos egyetlen képrögzítő egység található, ez viszont legalább a japán Sony gyártmánya, a felbontása 12 megapixel. Az IMX363 érzékelő előtt egy f/1,8 rekeszérték lencse található, ami képes egészen nagy mennyiségű fényt átengedni, ennek pedig leginkább éjszakai fotózásnál látjuk hasznát. Az előlapon a korábban már említett 8 megapixeles szenzor dolgozik, Skype hívásokhoz és önarcképek készítéséhez ez is megteszi.

A Redmi 8A belsejében egy nagyon komoly méretű akkumulátor található, 5000 mAh kapacitás mellett már kiváló üzemidőre lehet számítani, ráadásul nem kell órákat tölteni a konnektor mellett ha netán lemerülne ez az óriási telep, mivel az rendelkezik gyorstöltés támogatással, 18W-s adaptert vethetünk be, ha élni szeretnénk ezzel a lehetőséggel. Sajnos ez nem képezi az alapcsomag részét, az okostelefon mellé csupán 10W-s töltőt pakolnak, ha az erősebb fejet szeretnénk, azt nekünk kell külön beszerezni. A telefon fröccsenésálló burkolatot kapott, ami megfelel a P2i szabványnak, a felszereltségben megtalálható az infravörös port, illetve a manapság már kihalófélben lévő fülhallgató kimenet. Ami a szoftveres oldalt illeti a telefonon Android 9 Pie operációs rendszer fut, melyet első körben MIUI 10 interfész öltöztetett, ám később megérkezett rá a MIUI 11 felhasználói felület is.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
OnePlus Nord 5G

OnePlus Nord 5G

Nagyon sok éven át nem volt középkategóriás okostelefon a OnePlus kínálatában, de 2020 nyarán egy újabb...

Tovább
Mobilok
Doogee N20

Doogee N20

A Doogee N20 egy középkategóriás phablet Ázsiából, egyike azoknak a csinos modern külalakkal bíró mobiloknak, amelyek...

Tovább
Mobilok
Umidigi A5 Pro

Umidigi A5 Pro

Az Umidigi A5 Pro egy olcsó, ám annál vagányabb okostelefon, bizonyíték arra, hogy nem kell az...

Tovább