KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Beelink GT1 Ultimate TV Box kuponok és akciók

Beelink GT1 Ultimate TV Box leírás

A Beelink GT1 Ultimate már egy sokkal komolyabb hardveres felszereltséget képvisel az TV okosítók világában, de mégsem kell eladni belső szerveket ahhoz, hogy meg tudjuk vásárolni. A meggyőző jellemzők sora a burkolat alatt lévő nyolcmagos processzorral indul, amit már 3 GB RAM támogat, a fájlokat meg pakolhatjuk a 32 GB-os háttértárra. Ilyen vasra már valami jobb operációs rendszer illik, nekünk ezúttal be kell érni Android 7.1 Nougat disztribúcióval, ami már nem a legújabb, de még sokáig helyt fog állni.

Ilyen hardveres és szoftveres környezet mellet nem meglepő, hogy a box képes lejátszani a 4K felbontású videókat, ráadásul nem 30, hanem akár 60 képkockával másodpercenként. Netezni szeretnél? Megteheted, hiszen a gépben van WiFi modul, a kétcsatornás egység mellett pedig akár vezetékes kapcsolatot is használhatunk az Ethernet portnak köszönhetően.

Ha szereted a KODI applikációt, van egy jó hírünk, a készülék teljes körűen támogatja, viszont telepíteni nekünk kell majd. A hangzás is minőségi lesz a megfelelő hangszórók mellett, hiszen a Beelink GT1 Ultimate támogatja az 5.1 surround technológiát. Az aprócska gépezet támogatja az AirPlay funkciót, így vezeték nélkül is képesek vagyunk megjeleníteni tartalmakat a televízió képernyőjén, bármit, ami a telefonon, tableten található.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
TV Box-ok, Mini PC-k
Alfawise A8 TV Box

Alfawise A8 TV Box

Az Alfawise az alig harminc dolláros tévé okosítók között egy igencsak figyelemreméltó ajánlat, mert a barátságos...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Tanix TX3 Mini TV Box

Tanix TX3 Mini TV Box

A Tanix TX3 Mini nem más, mint egy aprócska számítógép, amelynek segítségével okosfunkciókkal látható el egy...

Tovább
TV Box-ok, Mini PC-k
Xiaomi Mi Box

Xiaomi Mi Box

A Xiaomi Mi Box egyike a piacon található legkiválóbb TV okosítóknak. Az eszköz segítségével ismét funkciók...

Tovább