KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi MIX 3 kuponok és akciók

Xiaomi Mi MIX 3 leírás

A Xiaomi Mi MIX 3 egy felsőkategóriás okostelefon, ami a kijelző körüli keretek elleni harcban úgy győzött, hogy az előlapi kamerákat egy slider mechanizmusra rejtette, így azok csak akkor jönnek elő ha szükségünk van rájuk.

A mobil kerete fémből készült míg a hátlap anyaga kerámia, elöl pedig a szinte teljesen keret nélküli megjelenítő uralja a teljes felületet. A Super AMOLED panelről csak szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni, méretes, és tűéles is egyben, az ultraigényes felhasználók sem köthetnek bele. A készülék nyers erejét a képernyő mögött zakatoló Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet biztosítja, a 2018-as csúcshardver még évekig releváns résztvevője lesz a mobilos világnak. A telefont kerheted 6, 8, de akár 10 GB RAM-mal is, a háttértár pedig vagy 128, vagy 256 GB-os lesz. Te döntesz, de jól fontold meg választásod, mert nincs későbbi bővítésre lehetőség.

Az igazi show nyilván a kamerák áll kezdődik. Igaz a hátlapon található 12 megapixeles kamerákról is volna mit mesélni, az egyik legvagányabb képrögzítő egység virít a MIX 3 hátoldalán, de minket mégis az előlapi konstrukciók érdekelnek jobban. A frontoldali kamerák csak akkor jönnek elő, ha a slider mechanizmus segítségével előcsalogatjuk őket, ebben az esetben 24 és 2 megapixeles érzékelők állnak rendelkezésre.

A Xiaomi Mi MIX 3 minden verziója támogatja a 800 MHz-es frekvenciát, amit nálunk vidéken használnak a szolgáltatók az LTE hálózatokhoz. Egyébiránt van kétcsatornás WiFi, Bluetooth 5, full extrás navigációs rendszer, és még NFC chip is. Személyes adataink védelmét a hátlapi biometrikus szenzor szavatolja, de az ujjlenyomat-olvasó mellett lehet élni az arcfelismerés lehetőségével is. Sajnos nincs 3.5 mm-es jack aljzat, és az aksi kapacitása sem valami meggyőző, 3200 mAh nem tűnik túl acélosnak, de legalább a telep támogatja a gyorstöltést és az indukciós megoldásokat. A mobil Android 9.0 Pie operációs rendszerrel debütált, MIUI 10 felhasználói felülettel.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Xiaomi Mi 8 Pro

Xiaomi Mi 8 Pro

A Xiaomi Mi 8 Pro a kínaiak 2018-ban bemutatott felsőkategóriás készüléke, ellátva minden olyan jellemzővel, melyek...

Tovább
Mobilok
Cubot X30

Cubot X30

A Cubot X30 összesen 6 kamerát állít csatasorba, a belsejében egy nyolcmagos processzor dolgozik, kapott NFC...

Tovább
Mobilok
Redmi Note 8 2021

Redmi Note 8 2021

Rendkívül népszerű volt anno a Redmi Note 8, ami 2021 májusában kapott egy új verziót, amit...

Tovább