KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Amazfit GTS kuponok és akciók

Xiaomi Amazfit GTS leírás

A Xiaomi Amazfit GTS formaterv illetően látványosan merít az Apple Watch külalakjából, ugyanakkor az almás gyártó termékéhez képest jóval olcsóbban beszerezhető, funkcióit tekintve pedig nincs sokban elmaradva szellemi elődjétől. A készüléket elsősorban azoknak tudjuk ajánlani, akik aktív életet élnek, fontos számunkra a mozgás, és jó hasznát tudnák látni egy beépített navigációval rendelkező vagány okosórának. A Xiaomi Amazfit GTS külső borítása fémből készült, ami egyszerre kölcsönös számára prémium érzetet, ugyanakkor arról sem szabad megfeledkezni, hogy így sokkal tartósabb lesz a szerkezet.

Az óra képes ellenállni a víznek, erről az 5 ATM minősítés kezeskedik. A készülék egyik legvonzóbb tulajdonsága az, hogy saját navigációs rendszerrel bír, amelynek működéséhez nem szükséges okostelefon párosítása. Nem csupán a GPS, de a GLONASS műholdak jeleit is képes értelmezni ez a konstrukció. A készülék összesen 12-féle különböző sport üzemmódot kínál a felhasználónak, ezek között megtalálható a séta, a futás de még az úszás is. Az óra alkalmas a szívritmus 24 órás monitorozására, így folyamatos tájékoztatást kaphatunk keringési rendszerünk állapotáról. Ez nem csupán a sportolók, de a krónikus betegségekben szenvedők számára is hasznos lehet, persze egy ilyen szerkezet semmiképp sem helyettesítheti a professzionális orvosi eszközöket.

A Xiaomi Amazfit GTS természetesen képes figyelemmel követni a felhasználó alvási ciklusát, és akár javaslatokat is tud adni, miként lehetne javítani az alvás minőségén. A készülék belsejében Bluetooth 5.0 modern található, amelynek segítségével bármilyen Android, iOS operációs rendszert futtató eszközzel párosíthatóvá válik az okosóra. Mihelyt létrejött az összeköttetés, a kiegészítő képes lesz megjeleníteni az alkalmazások értesítéseit, jelezni fogja a bejövő hívásokat, illetve a szöveges üzeneteket

A Xiaomi Amazfit GTS megjelenítője kiváló minőséget képvisel, köszönhetően a gyártás során felhasznált AMOLED panelnak, ami végtelen kontrasztarányt, kiváló betekintési szögeket, valamint élénken vibráló színeket garantál. Az okosóra burkolata alatt egy 220 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében akár 14 napon keresztül életben tudja tartani a készüléket egyetlen feltöltéssel. Nem csupán a GTS szíja, de természetesen a számlapok is cserélhetőek, több mint 100 különböző kiosztás áll rendelkezésre.

 

Specifikációk:

Kijelző: 1,65 colos AMOLED 348 x 442
Processzor: 
Memória: 16K RAM 32KB ROM
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: 5ATM 
Szíj: Cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Van
NFC: Van
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: Nincs
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 220 mAh
Üzemidő: 14 nap
Töltés: Mágneses töltőkábel
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 43,25x 36,25 x 9,4 mm
Tömeg: 24,5 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Mi Watch Color

Xiaomi Mi Watch Color

A Xiaomi Watch Color 2020 januárjában került bemutatásra, egyike a kínai gyártó olcsón prémium okosóráinak, amelyek...

Tovább
Okosórák
Imilab KW66 okosóra

Imilab KW66 okosóra

Az Imilab KW66 okosóra sportos külalakot, vízálló kivitelt, és akár 15 napos működési időt kínál. Az...

Tovább
Okosórák
Ticwris GTS

Ticwris GTS

A Ticwris okosóra nem titkoltan a Xiaomi GTS okosóra utánzata szeretne szeretne lenni, ami viszont mindenképpen...

Tovább