KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Xiaomi Amazfit GTS

A Xiaomi Amazfit GTS formaterv illetően látványosan merít az Apple Watch külalakjából, ugyanakkor az almás gyártó termékéhez képest jóval olcsóbban beszerezhető, funkcióit tekintve pedig nincs sokban elmaradva szellemi elődjétől. A készüléket elsősorban azoknak tudjuk ajánlani, akik aktív életet élnek, fontos számunkra a mozgás, és jó hasznát tudnák látni egy beépített navigációval rendelkező vagány okosórának. A Xiaomi Amazfit GTS külső borítása fémből készült, ami egyszerre kölcsönös számára prémium érzetet, ugyanakkor arról sem szabad megfeledkezni, hogy így sokkal tartósabb lesz a szerkezet.

Az óra képes ellenállni a víznek, erről az 5 ATM minősítés kezeskedik. A készülék egyik legvonzóbb tulajdonsága az, hogy saját navigációs rendszerrel bír, amelynek működéséhez nem szükséges okostelefon párosítása. Nem csupán a GPS, de a GLONASS műholdak jeleit is képes értelmezni ez a konstrukció. A készülék összesen 12-féle különböző sport üzemmódot kínál a felhasználónak, ezek között megtalálható a séta, a futás de még az úszás is. Az óra alkalmas a szívritmus 24 órás monitorozására, így folyamatos tájékoztatást kaphatunk keringési rendszerünk állapotáról. Ez nem csupán a sportolók, de a krónikus betegségekben szenvedők számára is hasznos lehet, persze egy ilyen szerkezet semmiképp sem helyettesítheti a professzionális orvosi eszközöket.

A Xiaomi Amazfit GTS természetesen képes figyelemmel követni a felhasználó alvási ciklusát, és akár javaslatokat is tud adni, miként lehetne javítani az alvás minőségén. A készülék belsejében Bluetooth 5.0 modern található, amelynek segítségével bármilyen Android, iOS operációs rendszert futtató eszközzel párosíthatóvá válik az okosóra. Mihelyt létrejött az összeköttetés, a kiegészítő képes lesz megjeleníteni az alkalmazások értesítéseit, jelezni fogja a bejövő hívásokat, illetve a szöveges üzeneteket

A Xiaomi Amazfit GTS megjelenítője kiváló minőséget képvisel, köszönhetően a gyártás során felhasznált AMOLED panelnak, ami végtelen kontrasztarányt, kiváló betekintési szögeket, valamint élénken vibráló színeket garantál. Az okosóra burkolata alatt egy 220 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében akár 14 napon keresztül életben tudja tartani a készüléket egyetlen feltöltéssel. Nem csupán a GTS szíja, de természetesen a számlapok is cserélhetőek, több mint 100 különböző kiosztás áll rendelkezésre.

 

Specifikációk:

Kijelző: 1,65 colos AMOLED 348 x 442
Processzor: 
Memória: 16K RAM 32KB ROM
Operációs rendszer: Egyedi rendszer
Vízállóság: 5ATM 
Szíj: Cserélhető
Bluetooth: 5.0
Wi-Fi: Nincs
GPS: Van
NFC: Van
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: Nincs
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 220 mAh
Üzemidő: 14 nap
Töltés: Mágneses töltőkábel
Kompatibilitás: Android, iOS
Méretek: 43,25x 36,25 x 9,4 mm
Tömeg: 24,5 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Amazfit GTS 341 PPI AMOLED Screen BT5.0 Wristband Tovább BGGTS119 119.99 2020-07-09 7.9-7.13 HK
Amazfit GTS 341 PPI AMOLED Screen BT5.0 Wristband Tovább BGGTS119 119.99 2020-07-09 7.9-7.13 HK
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Haylou Solar

Xiaomi Haylou Solar

A Xiaomi Haylou Solar okosóra a nevével ellentétben sajnos nem képes felfogni a nap sugarait és...

Tovább
Okosórák
Alfawise Watch 6

Alfawise Watch 6

Az Alfawise Watch 6 egy alapvető igényeket kielégítő okosóra, ami minden olyan szükséges funkciót ismer, amire...

Tovább
Okosórák
Ticwris Max

Ticwris Max

A Ticwris Max külsőre és rengeteg egyéb szempontból hasonlít egy okosórára, de igazából ez a készülék...

Tovább