KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Teclast M40 SE kuponok és akciók

Teclast M40 SE leírás

A középkategóriában igyekszik babérokat szerezni a Teclast M40 SE, ami a korábbi modell frissített változata, sajnos némileg gyengébb jellemzőkkel, de legalább az ára is visszafogottabbra sikeredett. Igazából a készülék kiváló választás azoknak, akik egy egyszerű tartalomfogyasztó tabletet szeretnének vásárolni, ami Full HD IPS képernyőt, 4 GB operatív memóriát, 128 GB háttértárat, LTE modemet, 8 magos processzort, valamint egy méretes, 6000 mAh kapacitású akkumulátort egyaránt fel tud kínálni jövendőbeli tulajdonosa számára.

Külső

A táblagép külső burkolata továbbra is fémből készült, így a tartósságra nem lehet majd panaszunk, ráadásul ez majd ad némi prémium érzetet is a készüléknek. A Teclast M40 SE formaterve némileg eltér az előző modellétől, de szerencsére csak minimális a különbségek, továbbra is egy hatalmas képernyőről van szó, apróbb kiegészítésekkel. A konstrukció maga 520 grammot nyom, a dimenziói pedig a következők: 241 x 159 x 9,2 mm. Színek tekintetében túl sok választási lehetőség nincs, a készüléket egyetlen sötétszürkés árnyalatban kérhetjük.

Kijelző

Egy tablet legfontosabb hardveres összetevője a megjelenítő, lényegében ezen áll vagy bukik az adott termék sikere. Természetesen abban az árkategóriában, amelyben a Teclast M40 SE indul nem lehet durva Samsung gyártmányú OLED megoldásokra számítani, de filmet nézni, internetet és a közösségi médiát böngészni tökéletesen jó lesz az 1920 x 1200 pixel felbontású 10,1 hüvelykes IPS panel.

Hardver

A Teclast M40 SE belsejében egy elsősorban multimédia eszközökből ismert UNISOC T618 lapkakészlet végzi a számításokat, amely mellé 4 GB operatív memória, illetve 128 GB bővíthető háttértár kerül az összeszerelés során. A táblagépet saját beépített LTE modemmel szerelték fel, így bármikor és bárhol rá tudunk csatlakozni az internetre, ráadásul különös módon még B20 támogatást is kapott a szóban forgó komponens, így a vidéki felhasználók is élvezhetik a lehető leggyorsabb 4G sávszelet. Egy ilyen méretű kijelzővel már kiváló navigációs segédeszköz lehet a táblagépből, főleg, hogy a készülék Beidou, GPS, GLONASS és Galileo műholdakkal egyaránt kommunikál. Adatkapcsolati lehetőségeinket tovább bővíti a Bluetooth 5.0, a kétsávos Wi-Fi modul, viszont sajnálatos és érthetetlen módon le kell mondani a fülhallgató kimenetről, amelyet az USB-C csatlakozó igyekszik pótolni.

Kamerák

Táblagép esetében a kamera a legjelentéktelenebb összetevő, de azért, hogy szó ne érje a ház elejét, a kínai gyártó a készülék elő és hátlapjára is helyezett két teljesen alibi célzatot szolgáló érzékelőt. Az előlapon egy 2 megapixeles, a hátoldalon pedig egy 5 megapixeles képrögzítő egység áll rendelkezésre, ezek valamivel gyengébbek, mint az alapmodell kamerái, valószínűleg nem sokat fogjuk őket használni, de legalább ott lesznek, ha nagyon muszáj.

Akkumulátor

A Teclast M40 SE fém burkolata a számos finom elektronikus komponens mellett egy 6000 mAh kapacitású akkumulátort is magában rejt, amelynek köszönhetően a gyártói leírások értelmében nagyjából 7 órányi üzemidő lehetséges egyetlen feltöltéssel, bár ez nyilván a felhasználási módtól is függ. A táblagép a töltést a már említett Type-C csatlakozón keresztül veszi fel, gyorstöltés támogatásról nincs szó.

Szoftver

A Teclast M40 SE már a legelső bekapcsolást követően Android 10 operációs rendszert futtat, ami ugyan nem a legújabb, de legalább a gyártó nem piszkálta meg, nincsenek előre telepített alkalmazások, vagy kéretlen szolgáltatások. A felület pontosan olyan, amilyennek a Google megálmodta,  és pont úgy működik, ahogyan az a keresőóriás referencia mobiljain fut.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Teclast A10S

Teclast A10S

A Teclast A10S egy belépőszintű 10 colos táblagép, amelyet elsősorban filmnézésre, alapszintű böngészésre, ebook olvasásra, zenehallgatásra...

Tovább
Tabletek
Alldocube iPlay 10 Pro

Alldocube iPlay 10 Pro

Szintén egy megfizethető, olcsó, mondhatni belépőszintű készülék, de egészen tűrhető jellemzőkkel, szóval nem szabad élből lesajnálni...

Tovább
Tabletek
Teclast P80X

Teclast P80X

Olcsó, de használható tabletekből nincs hiány a Teclast kínálatában, és mivel a legtöbb jövendőbeli tulajdonos nem...

Tovább