KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Teclast M40 SE kuponok és akciók

Teclast M40 SE leírás

A középkategóriában igyekszik babérokat szerezni a Teclast M40 SE, ami a korábbi modell frissített változata, sajnos némileg gyengébb jellemzőkkel, de legalább az ára is visszafogottabbra sikeredett. Igazából a készülék kiváló választás azoknak, akik egy egyszerű tartalomfogyasztó tabletet szeretnének vásárolni, ami Full HD IPS képernyőt, 4 GB operatív memóriát, 128 GB háttértárat, LTE modemet, 8 magos processzort, valamint egy méretes, 6000 mAh kapacitású akkumulátort egyaránt fel tud kínálni jövendőbeli tulajdonosa számára.

Külső

A táblagép külső burkolata továbbra is fémből készült, így a tartósságra nem lehet majd panaszunk, ráadásul ez majd ad némi prémium érzetet is a készüléknek. A Teclast M40 SE formaterve némileg eltér az előző modellétől, de szerencsére csak minimális a különbségek, továbbra is egy hatalmas képernyőről van szó, apróbb kiegészítésekkel. A konstrukció maga 520 grammot nyom, a dimenziói pedig a következők: 241 x 159 x 9,2 mm. Színek tekintetében túl sok választási lehetőség nincs, a készüléket egyetlen sötétszürkés árnyalatban kérhetjük.

Kijelző

Egy tablet legfontosabb hardveres összetevője a megjelenítő, lényegében ezen áll vagy bukik az adott termék sikere. Természetesen abban az árkategóriában, amelyben a Teclast M40 SE indul nem lehet durva Samsung gyártmányú OLED megoldásokra számítani, de filmet nézni, internetet és a közösségi médiát böngészni tökéletesen jó lesz az 1920 x 1200 pixel felbontású 10,1 hüvelykes IPS panel.

Hardver

A Teclast M40 SE belsejében egy elsősorban multimédia eszközökből ismert UNISOC T618 lapkakészlet végzi a számításokat, amely mellé 4 GB operatív memória, illetve 128 GB bővíthető háttértár kerül az összeszerelés során. A táblagépet saját beépített LTE modemmel szerelték fel, így bármikor és bárhol rá tudunk csatlakozni az internetre, ráadásul különös módon még B20 támogatást is kapott a szóban forgó komponens, így a vidéki felhasználók is élvezhetik a lehető leggyorsabb 4G sávszelet. Egy ilyen méretű kijelzővel már kiváló navigációs segédeszköz lehet a táblagépből, főleg, hogy a készülék Beidou, GPS, GLONASS és Galileo műholdakkal egyaránt kommunikál. Adatkapcsolati lehetőségeinket tovább bővíti a Bluetooth 5.0, a kétsávos Wi-Fi modul, viszont sajnálatos és érthetetlen módon le kell mondani a fülhallgató kimenetről, amelyet az USB-C csatlakozó igyekszik pótolni.

Kamerák

Táblagép esetében a kamera a legjelentéktelenebb összetevő, de azért, hogy szó ne érje a ház elejét, a kínai gyártó a készülék elő és hátlapjára is helyezett két teljesen alibi célzatot szolgáló érzékelőt. Az előlapon egy 2 megapixeles, a hátoldalon pedig egy 5 megapixeles képrögzítő egység áll rendelkezésre, ezek valamivel gyengébbek, mint az alapmodell kamerái, valószínűleg nem sokat fogjuk őket használni, de legalább ott lesznek, ha nagyon muszáj.

Akkumulátor

A Teclast M40 SE fém burkolata a számos finom elektronikus komponens mellett egy 6000 mAh kapacitású akkumulátort is magában rejt, amelynek köszönhetően a gyártói leírások értelmében nagyjából 7 órányi üzemidő lehetséges egyetlen feltöltéssel, bár ez nyilván a felhasználási módtól is függ. A táblagép a töltést a már említett Type-C csatlakozón keresztül veszi fel, gyorstöltés támogatásról nincs szó.

Szoftver

A Teclast M40 SE már a legelső bekapcsolást követően Android 10 operációs rendszert futtat, ami ugyan nem a legújabb, de legalább a gyártó nem piszkálta meg, nincsenek előre telepített alkalmazások, vagy kéretlen szolgáltatások. A felület pontosan olyan, amilyennek a Google megálmodta,  és pont úgy működik, ahogyan az a keresőóriás referencia mobiljain fut.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Xiaomi Mi Pad 4

Xiaomi Mi Pad 4

A Xiaomi Mi Pad 4 a kínai gyártó ár/érték arány pusztító gépezetének negyedik generációja, a középkategóriás...

Tovább
Tabletek
Teclast P10HD

Teclast P10HD

A Teclast P10HD a belépőszintű gépek királya, egyszerűen nem lehet máshogy jellemezni, mivel az alig 100...

Tovább
Tabletek
Teclast T20

Teclast T20

Tökéletes táblagép nem létezik de a Teclast T20 igyekszik minél jobban megközelíteni ezt a szintet. A...

Tovább