KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo XiaoXin Pad Pro kuponok és akciók

Lenovo XiaoXin Pad Pro leírás

A Lenovo XiaoXin Pad Pro lényegében egy iPad Pro alternatíva azok számára, akik nem akarnak egy kisebb vagyont költeni az egyébként tartalomfogyasztásra használandó, az átlagosnál nagyobb kijelzővel felszerelt táblagépre. Szerencsére azért a Snapdragon 730G processzorban lesz elég erő ahhoz, hogy ne csak multimédiában, de játékok terén is korrekt élményt biztosítson a készülék. Mire a végére érsz az ismertetőnek talán eszedbe jut, hogy ez a készülék nagyon hasonlít egy másik Lenovo masinára, és nem fogsz tévedni, mert ez a gép lényegében nem más, mint egy LTE modemet nélkülöző Lenovo Tab P11 Pro.

Külső

A Lenovo XiaoXin Pad Pro külső borítása azonnal megragadja a tekinteteket, mert a fémből készített burkolat CNC csiszolása rendkívül prémium látszattal vértezi fel a készüléket. A táblagép négy hangszórója sokat emel majd a filmezés illetve a zenehallgatás minőségén, de persze ennél a termékkategóriánál a megjelenítő a legfontosabb komponens. A tablet 264,28 x 171,4 x 5,8 mm-es házzal és 485 grammos tömeggel rendelkezik.

Kijelző

Szinte minden táblagép esetében a legmeghatározóbb összetevő maga a kijelző, hiszen alapvetően a termékkategória összes ajánlata nem más, mint egy óriási, tartalomfogyasztásra illetve esetenként produktivitásra kiélezett képernyő. A 11,5 colos képátlóval rendelkező szélesvásznú megjelenítő valószínűleg mind a kettőre alkalmas lesz, tekintve a 2560 x 1600 pixeles felbontást, és a gyártás során felhasznált OLED panelt. A kijelző Dolby Vision és HDR10 támogatással egyaránt büszkélkedhet, ráadásul a szemet is kíméli, TUV minősítést is kapott.

Hardver

A Lenovo XiaoXin Pad Pro belsejében egy prémium középkategóriás lapkakészlet végzi a számításokat, nevesítve a Qualcomm Snapdragon 730G, amely mellé 6 GB RAM, valamint 128 GB bővíthető belső tárhely került az összeszerelés során. LTE modem ezúttal nincs, kapcsolati lehetőségeink az USB-C mellett ki fognak merülni a kétcsatornás Wi-Fiben, valamint a Bluetooth 5.0 modulban. A készülék mellé külön vásárolható egy 4096 különböző nyomásszintet megkülönböztető toll, valamint egy billentyűzet, amelynek csatlakoztatását követően a táblagép egy teljesen asztali környezet segítségével még hasznosabb társunk lehet a különböző apróbb irodai feladatok elvégzésekor. A korábban már említett négy hangszórót a JBL hangolta, de a készülék rendelkezik Dolby Atmos támogatással is. A készülék bekapcsoló billentyűje egyben ujjlenyomat – olvasó is.

Kamerák

Egy táblagép esetében kevésbé bír jelentőséggel a képrögzítő egységek minősége, de azért a kínai gyártónak volt gondja arra, hogy ha netán valaki mégis arra szorulna, hogy a tablettel fotózzon, a végeredmények ne legyenek borzasztóak. A Lenovo XiaoXin Pad Pro frontoldali kamerája 8 megapixeles felbontással rendelkezik, ez a modul lehetővé teszi az arcfelismerés funkciót is, a hátoldalon pedig egy 13 megapixeles egységet lehet a fotonok befogására hasznosítani.

Akkumulátor

A Lenovo XiaoXin Pad Pro burkolata alatt egy 8600 mAh kapacitású, az unibody kialakítás miatt házilag nem cserélhető akkumulátor őrzi a működéshez elengedhetetlen feszültséget, a telep töltése a már említett USB-C csatlakozón keresztül történik. Az akkumulátor támogatja az akár 20 wattos adaptereket is, vagyis a Quick Charge 3.0 szabványt, sőt egy arra alkalmas OTG kábel segítségével más eszközöket is tölthetünk a tablettel. Üzemidő tekintetében nagyjából 15 órányi folyamatos videólejátszásra, 8 órányi webböngészésre és 48 órányi helyi tárolású zene hallgatására lehet számítani egyetlen feltöltéssel.

Szoftver

A Lenovo XiaoXin Pad Pro már a legelső bekapcsolást követően Android 10 operációs rendszer futtat, amelyet a gyártó saját fejlesztésű interfésze egészít ki extra funkciókkal és egyedi külalakkal. Mind a hardver mind a szoftver alkalmas arra, hogy a későbbiekben nagyobb frissítéseket fogadjon, reméljük a gyártó sem feledkezik meg a naprakészen tartásról.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Teclast M20

Teclast M20

A Teclast M20 egy középkategóriás, de már szinte a felsőbb szegmenseket ostromló 10 hüvelykes táblagép, amelyet...

Tovább
Tabletek
Oukitel RT1

Oukitel RT1

Az Oukitel RT1 a strapabíró táblagépek igencsak szűk piacán igyekszik sikereket halmozni, amire megvan minden esélye,...

Tovább
Tabletek
Teclast M30

Teclast M30

Ezúttal egy komolyabb, mondhatni felső-középkategóriás táblagépről beszélhetünk, ami a bonyolultabb igényeket is képes kielégíteni, legyen szó...

Tovább