KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo XiaoXin Pad Pro kuponok és akciók

Lenovo XiaoXin Pad Pro leírás

A Lenovo XiaoXin Pad Pro lényegében egy iPad Pro alternatíva azok számára, akik nem akarnak egy kisebb vagyont költeni az egyébként tartalomfogyasztásra használandó, az átlagosnál nagyobb kijelzővel felszerelt táblagépre. Szerencsére azért a Snapdragon 730G processzorban lesz elég erő ahhoz, hogy ne csak multimédiában, de játékok terén is korrekt élményt biztosítson a készülék. Mire a végére érsz az ismertetőnek talán eszedbe jut, hogy ez a készülék nagyon hasonlít egy másik Lenovo masinára, és nem fogsz tévedni, mert ez a gép lényegében nem más, mint egy LTE modemet nélkülöző Lenovo Tab P11 Pro.

Külső

A Lenovo XiaoXin Pad Pro külső borítása azonnal megragadja a tekinteteket, mert a fémből készített burkolat CNC csiszolása rendkívül prémium látszattal vértezi fel a készüléket. A táblagép négy hangszórója sokat emel majd a filmezés illetve a zenehallgatás minőségén, de persze ennél a termékkategóriánál a megjelenítő a legfontosabb komponens. A tablet 264,28 x 171,4 x 5,8 mm-es házzal és 485 grammos tömeggel rendelkezik.

Kijelző

Szinte minden táblagép esetében a legmeghatározóbb összetevő maga a kijelző, hiszen alapvetően a termékkategória összes ajánlata nem más, mint egy óriási, tartalomfogyasztásra illetve esetenként produktivitásra kiélezett képernyő. A 11,5 colos képátlóval rendelkező szélesvásznú megjelenítő valószínűleg mind a kettőre alkalmas lesz, tekintve a 2560 x 1600 pixeles felbontást, és a gyártás során felhasznált OLED panelt. A kijelző Dolby Vision és HDR10 támogatással egyaránt büszkélkedhet, ráadásul a szemet is kíméli, TUV minősítést is kapott.

Hardver

A Lenovo XiaoXin Pad Pro belsejében egy prémium középkategóriás lapkakészlet végzi a számításokat, nevesítve a Qualcomm Snapdragon 730G, amely mellé 6 GB RAM, valamint 128 GB bővíthető belső tárhely került az összeszerelés során. LTE modem ezúttal nincs, kapcsolati lehetőségeink az USB-C mellett ki fognak merülni a kétcsatornás Wi-Fiben, valamint a Bluetooth 5.0 modulban. A készülék mellé külön vásárolható egy 4096 különböző nyomásszintet megkülönböztető toll, valamint egy billentyűzet, amelynek csatlakoztatását követően a táblagép egy teljesen asztali környezet segítségével még hasznosabb társunk lehet a különböző apróbb irodai feladatok elvégzésekor. A korábban már említett négy hangszórót a JBL hangolta, de a készülék rendelkezik Dolby Atmos támogatással is. A készülék bekapcsoló billentyűje egyben ujjlenyomat – olvasó is.

Kamerák

Egy táblagép esetében kevésbé bír jelentőséggel a képrögzítő egységek minősége, de azért a kínai gyártónak volt gondja arra, hogy ha netán valaki mégis arra szorulna, hogy a tablettel fotózzon, a végeredmények ne legyenek borzasztóak. A Lenovo XiaoXin Pad Pro frontoldali kamerája 8 megapixeles felbontással rendelkezik, ez a modul lehetővé teszi az arcfelismerés funkciót is, a hátoldalon pedig egy 13 megapixeles egységet lehet a fotonok befogására hasznosítani.

Akkumulátor

A Lenovo XiaoXin Pad Pro burkolata alatt egy 8600 mAh kapacitású, az unibody kialakítás miatt házilag nem cserélhető akkumulátor őrzi a működéshez elengedhetetlen feszültséget, a telep töltése a már említett USB-C csatlakozón keresztül történik. Az akkumulátor támogatja az akár 20 wattos adaptereket is, vagyis a Quick Charge 3.0 szabványt, sőt egy arra alkalmas OTG kábel segítségével más eszközöket is tölthetünk a tablettel. Üzemidő tekintetében nagyjából 15 órányi folyamatos videólejátszásra, 8 órányi webböngészésre és 48 órányi helyi tárolású zene hallgatására lehet számítani egyetlen feltöltéssel.

Szoftver

A Lenovo XiaoXin Pad Pro már a legelső bekapcsolást követően Android 10 operációs rendszer futtat, amelyet a gyártó saját fejlesztésű interfésze egészít ki extra funkciókkal és egyedi külalakkal. Mind a hardver mind a szoftver alkalmas arra, hogy a későbbiekben nagyobb frissítéseket fogadjon, reméljük a gyártó sem feledkezik meg a naprakészen tartásról.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Teclast P80X

Teclast P80X

Olcsó, de használható tabletekből nincs hiány a Teclast kínálatában, és mivel a legtöbb jövendőbeli tulajdonos nem...

Tovább
Tabletek
Alldocube iPlay 10 Pro

Alldocube iPlay 10 Pro

Szintén egy megfizethető, olcsó, mondhatni belépőszintű készülék, de egészen tűrhető jellemzőkkel, szóval nem szabad élből lesajnálni...

Tovább
Tabletek
Teclast A10S

Teclast A10S

A Teclast A10S egy belépőszintű 10 colos táblagép, amelyet elsősorban filmnézésre, alapszintű böngészésre, ebook olvasásra, zenehallgatásra...

Tovább