KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Ioutdoor Polar 3 kuponok és akciók

Ioutdoor Polar 3 leírás

Az Ioutdoor Polar 3 egy belépőszintű hardverrel, ám kompromisszumokat nem ismerően ellenálló külső borítással ellátott, strapabíró okostelefon.

A telefon külseje tekintélyt parancsol, ám a látvány mögött valódi tartalom lakozik, a külső borítás például IP68 minősítésnek megfelelően áll ellen az elemek csapásainak. A Polar 3 képernyője korrekt, 5.5 colon kínál HD+felbontást, és modern képarányt. Az IPS LCD megjelenítő mögött MediaTek MT6739 lapkakészlet zakatol, melynél ugyan akadnak erősebb megoldások is a piacon, ám a hétköznapi felhasználáshoz még bőven elegendő kraft található benne.

A telefonnal fotózni a hátlapon található duál kamerakészlet segítségével lehet, amelynek érzékelői 13, valamint 2 megapixelesek, utóbbi lencse a mélységet érzékeli. A képernyő felőli oldalra egyetlen 8 megapixeles képrögzítő apparátus került. Akárcsak a többi strapabíró okostelefon, a Polar 3 szinte az összes létező telekommunikációs szabványt támogatja, így a hazánkban honos B20 frekvenciával sem lesz gondja.

Bár a mobil nem lett hardveres értelemben egy dúvad, minden vezeték nélküli kapcsolati opciót tud, amit el lehet várni egy modern okostelefontól, sőt még NFC chip is került az ellenálló borítás alá. Egy strapabíró mobilkészülék semmit nem ér tisztességes méretű akkumulátor nélkül, épp ezért a gyártó előrelátó módon egy 4000 mAh kapacitású battériát pakolt a telefon belsejébe. Az Ioutdoor Polar 3 Android 8.0 Oreo operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Honor Magic 2

Honor Magic 2

A Honor Magic 2 egy felsőkategóriás okostelefon, amelyet a slider mechanizmus révén előhívható előlapi kamerarendszer tesz még...

Tovább
Mobilok
Ulefone T2

Ulefone T2

Kínában a másolás egyáltalán nem tartozik a morálisan kifogásolható tevékenységek közé, sőt, általában azokat a termékeket...

Tovább
Mobilok
Umidigi X

Umidigi X

Az Umidigi X - kerülhetjük akárhogy a forró kását - nem egyéb, mint a Xiaomi Mi...

Tovább