KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Hisense A5 kuponok és akciók

Hisense A5 leírás

Az alábbiakban részletezésre kerülő mobil egy igazi kuriózum, mivel próbát tesz az e-book olvasók és az okostelefonok erényeinek egyesítésére, egyetlen készülékben. A Hisense A5 esetében egy olyan középkategóriás telefonról van szó, amelynek e-tinta kijelzője van, ami egyfelől kíméli a szemet, másfelől csak akkor használ energiát, amikor változik az általa kijelzett tartalom. Ezt pedig a beépített akkumulátor igencsak hálásan fogja fogadni, olyannyira, hogy képes akár 10 napon keresztül is életben tartani ezt a rendhagyó készüléket. Az A5-öt kezeljük elsősorban úgy, mint egy e-book olvasót, ami rendelkezik okostelefonokra jellemző funkciókkal. Az A5 anyaghasználatát elsősorban a műanyag és a fém határozza meg, tehát összességében egészen strapabírónak mondható, nem kell attól félteni, hogy összetörik egy véletlen esés után.

A megjelenítőről tehát már beszéltünk, ám azt még nem említettük, hogy 5,84 colos képátlóval rendelkezik, HD+ felbontással bír, és rendelkezik az e-ink technológia minden előnyével és persze hátrányával. A kijelző érintésérzékeny, tehát nem fizikai gombok használatával vezéreljük a készüléket, mint a legtöbb e-book olvasót. A Hisense A5 belsejében egy alsó-középkategóriás lapkakészlet, név szerint a Qualcomm Snapdragon 439 végzi a számításokat, 4 GB RAM, valamint egy 32/64 GB kapacitású, utólag bővíthető belső tárhely mellett. 

Sajnálatos módon a készülék nem támogatja a B20 frekvenciát, ám egy egy ilyen eszköz esetében ez kevésbé róható fel hibának. Az okostelefon csupán egyetlen SIM kártya behelyezését támogatja. Ami az egyéb kapcsolati lehetőségeket illeti a telefonnak egyáltalán nem kell szégyenkeznie mivel ötödik generációs Bluetooth modemet GLONASS, BeiDou, valamint GPS műholdak a kommunikáló navigációs rendszert, illetve 5 GHz-es Wi-Fi modult kapott.

Bármennyire is tűnjön abszurdnak ezzel a telefonnal is lehet fényképeket készíteni, bár azok megtekintése kevésbé lesz élvezetes, mint egy színes képernyőn. A hátlapon lévő kamerakészlet elsődleges érzékelője 13 megapixeles felbontással rendelkezik, munkáját egy 2 megapixeles mélységérzékelő segíti. Videók rögzítésére Full HD felbontásban van mód. Az okostelefon előlapján 8 megapixeles képrögzítő egység található.

Az e-book olvasók és okostelefonok határvidékén elhelyezkedő készülék belsejében egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami képes a bevezetőben már említett 10 napos üzemidőre is, ami kvázi példátlan az olyan eszközök között, amelyek Android 9 operációs rendszert futtatnak.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Umidigi S5 Pro

Umidigi S5 Pro

Az Umidigi S5 Pro egy olyan készülék, ami akár igazi zászlóshajó is lehetne, hiszen AMOLED megjelenítő,...

Tovább
Mobilok
Honor Play 3

Honor Play 3

A Honor Play 3 egy kifejezetten fiataloknak készült, alsó-középkategóriás okostelefon, ami e sorok írásakor a legolcsóbb...

Tovább
Mobilok
Ulefone Armor 5

Ulefone Armor 5

Az Ulefone Armor 5 egy középkategóriás strapabíró okostelefon, ami mérsékelt áron kínálja azt, ami egy Cat...

Tovább