KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Hisense A5 kuponok és akciók

Hisense A5 leírás

Az alábbiakban részletezésre kerülő mobil egy igazi kuriózum, mivel próbát tesz az e-book olvasók és az okostelefonok erényeinek egyesítésére, egyetlen készülékben. A Hisense A5 esetében egy olyan középkategóriás telefonról van szó, amelynek e-tinta kijelzője van, ami egyfelől kíméli a szemet, másfelől csak akkor használ energiát, amikor változik az általa kijelzett tartalom. Ezt pedig a beépített akkumulátor igencsak hálásan fogja fogadni, olyannyira, hogy képes akár 10 napon keresztül is életben tartani ezt a rendhagyó készüléket. Az A5-öt kezeljük elsősorban úgy, mint egy e-book olvasót, ami rendelkezik okostelefonokra jellemző funkciókkal. Az A5 anyaghasználatát elsősorban a műanyag és a fém határozza meg, tehát összességében egészen strapabírónak mondható, nem kell attól félteni, hogy összetörik egy véletlen esés után.

A megjelenítőről tehát már beszéltünk, ám azt még nem említettük, hogy 5,84 colos képátlóval rendelkezik, HD+ felbontással bír, és rendelkezik az e-ink technológia minden előnyével és persze hátrányával. A kijelző érintésérzékeny, tehát nem fizikai gombok használatával vezéreljük a készüléket, mint a legtöbb e-book olvasót. A Hisense A5 belsejében egy alsó-középkategóriás lapkakészlet, név szerint a Qualcomm Snapdragon 439 végzi a számításokat, 4 GB RAM, valamint egy 32/64 GB kapacitású, utólag bővíthető belső tárhely mellett. 

Sajnálatos módon a készülék nem támogatja a B20 frekvenciát, ám egy egy ilyen eszköz esetében ez kevésbé róható fel hibának. Az okostelefon csupán egyetlen SIM kártya behelyezését támogatja. Ami az egyéb kapcsolati lehetőségeket illeti a telefonnak egyáltalán nem kell szégyenkeznie mivel ötödik generációs Bluetooth modemet GLONASS, BeiDou, valamint GPS műholdak a kommunikáló navigációs rendszert, illetve 5 GHz-es Wi-Fi modult kapott.

Bármennyire is tűnjön abszurdnak ezzel a telefonnal is lehet fényképeket készíteni, bár azok megtekintése kevésbé lesz élvezetes, mint egy színes képernyőn. A hátlapon lévő kamerakészlet elsődleges érzékelője 13 megapixeles felbontással rendelkezik, munkáját egy 2 megapixeles mélységérzékelő segíti. Videók rögzítésére Full HD felbontásban van mód. Az okostelefon előlapján 8 megapixeles képrögzítő egység található.

Az e-book olvasók és okostelefonok határvidékén elhelyezkedő készülék belsejében egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami képes a bevezetőben már említett 10 napos üzemidőre is, ami kvázi példátlan az olyan eszközök között, amelyek Android 9 operációs rendszert futtatnak.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Xiaomi Mi 9 SE

Xiaomi Mi 9 SE

A Xiaomi Mi 9 SE a hasonló nevű kínai zászlóshajónak egy olcsóbb verziója nem feltétlenül jelent...

Tovább
Mobilok
Doogee S86

Doogee S86

A Doogee S86 egy strapabíró okostelefon, ami többek között egy hatalmas méretű akkumulátort, összesen négy hátlapi...

Tovább
Mobilok
Ulefone Armor 8 Pro

Ulefone Armor 8 Pro

2021 áprilisában debütált az Ulefone Armor 8 Pro ami egy megfizethető árú, strapabíró okostelefon, korrekt hardverrel...

Tovább