KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Eachine H8 mini drón kuponok és akciók

Eachine H8 mini drón leírás

Az Eachine igen nagy tapasztalattal rendelkezik kisméretü drónok fejlesztésében, az Eachine H8 mini drón is magán viseli a cég szakértelmének jegyeit. Egy ilyen apróság célja nem az, hogy a profi gépekkel versenyre kelljen, sokkal inkább az, hogy meghozza elsősorban ifjabb generáció kedvét a drónos hobbihoz. Persze az idősebbek is megtalálhatják az örömöket egy ilyen készülék használata közben, amelyet 6 tengelyes giroszkóp teszt könnyebbé, illetve egy beépített világítás.

Külső

Nem túl sok mindent lehet beszélni az Eachine H8 külső kialakításáról, lényegében ez egy quadrocopter, vagyis eszesen négy propeller tartja a levegőben. Nincsenek kamerák, nincsenek képrögzítő egységek, ez csak egy apró játék, amivel elsősorban házon belül lehet majd remekül szórakozni. A készülék dimenziói a következő: 13,5 x 13,5 x 2,8 cm, az apróság mérlegre helyezve pedig mindössze 20 grammot nyom. A tenyéren elférő repülő szerkezet fekete és fehér színben választható. A szerkezet teste zömében műanyagból készült.

Funkciók

Az Eachine H8 mini drón esetében nem igazán tudunk túl sok funkcióról beszélni, a készüléket egy 2,4 gigahertzes frekvencián kommunikáló távirányítóval lehet irányítani, az irányíthatóság hatótávolsága megközelítőleg 30 méter, nagyjából a repülési távolság is ugyanennyi. A 6 tengelyes giroszkóp már említettük, sokat könnyít a készülék vezérlésén, van egy gombos visszatérés, illetve headless mód, amitől kapcsolunk akkor nem kell a drón pozícióját változtatni repülés közben. Ha netán a sötétben szeretnénk játszani a masinával használhatjuk a rajta lévő 4 LED lámpából álló világítást.

Üzemidő

A mini drón belsejében egy 150 mAh kapacitású akkumulátor található, a távirányítóhoz pedig három darab AAA elem szükséges, ezt ne keressétek csomagban, erre nektek kell majd beruházni. A telep egyetlen feltöltéssel nagyjából 5 – 7 percet tud a levegőben maradni. Az akkumulátor töltése nagyjából 45 percet vesz igénybe, majd ezt követően ismét bevethetővé válik az Eachine H8 mini drón.

Specifikációk:

Méretek: 13,5 x 13,5 x 2,8 cm
Tömeg: 20 gramm
Kamera: nincs
Gimbal: 6 tengelyes giroszkóp
FPV (élőkép): nincs
GPS: nincs
Távirányító hatótáv: nagyjából 30 méter
FPV hatótáv: nem elérhető
Akkumulátor: 150 mAh
Repülési idő: nagyjából 5 – 7 perc
Töltési idő: 45 perc

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Hubsan Zino H117S

Hubsan Zino H117S

A Hubsan Zino H117S egy prémium középkategóriás drón, háromtengelyes gimbal stabilizációval, olyan képrögzítő egységgel, ami 4K...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine E010 mini drón

Eachine E010 mini drón

Apró és pehelykönnyű belépő a drónos, RC játékos hobbiba az Eachine E010 mini drón, amely valóban...

Tovább
Drónok, RC játékok
DJI Mavic Mini 2 drón

DJI Mavic Mini 2 drón

Az ultrakönnyű és kompakt méretű profi drónok sorát gyarapítja a DJI Mavic Mini 2, mind az...

Tovább