KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Cubot Max 2 kuponok és akciók

Cubot Max 2 leírás

A Cubot Max 2 azoknak lehet kiváló választás, akiknek szüksége van egy kicsit egyedibb ezen kívül valamilyen masszívabb akksival felszerelt okostelefonra. A készülék a nem mindennapi notch kialakítása miatt mindenképpen vonzani fogja a tekinteteket, és összességében véve a formaterv is megkapó, bár ez nyilvánvalóan szubjektív. A készülék egyébként hardveresen ott van a szeren, helye van a középkategóriában, talán az egyetlen gyenge pontja a megjelenítő, ami lehetett volna nagyobb felbontású is.

A készülék képernyője egészen nagy lett, hiszen 6,8 hüvelyken már kiválóan lehet tartalmat fogyasztani, viszont az IPS LCD kijelző egyetlen hátránya, hogy csupán HD+ felbontású, szerintünk lehetett volna simán Full HD+ is. Persze az alacsonyabb képpontsűrűség jó hatással van az üzemidőre, ami szintén egy szempont lehet bizonyos felhasználók számára. 

Szóval ebben a telefonban az a legérdekesebb, hogy a szenzorsziget, ami a kamerának otthont ad nem középen, hanem oldalt található, ilyet pedig nem sűrűn látni más mobilokon. Ami azt illeti tényleg rendhagyó ez a kialakítás, viszont ha jobban belegondolunk van benne logika hiszen a helykihasználás szempontjából sokkal kedvezőbb ez a megoldás. A hatalmas méretű telefon lelke egy MediaTek Helio P22 lapka, ami nyolcmagos processzorral, valamint egy Power VR GE 8320 grafikus gyorsítóval igyekszik helytállni a mindennapi életben, ahol a 12 nanométeres csíkszélességű csíkszélességű lapka vélhetően nem is vall majd kudarcot. A belső tárhely mérete 64 GB, ami mellé 4 GB RAM került, amúgy a belső tárhely bővíthető ha a szükség úgy kívánja. 

A telefonnak akadnak további kellemes tulajdonságai is, példának okáért az LTE modem, ami kényelmesen felcsatlakozik bármilyen magyarországi hálózatra, és lehet száguldani a leggyorsabb mobilnet szolgáltatásokon, akár vidéken is. A Cubot Max 2 rendelkezik duál SIM támogatással,és ami igazán kiválóvá teszi az, hogy minden kártyának van saját foglalata, így el lehet benne helyezni két SIM-et, és egy micro SD-t is, ellentétben azokkal a telefonokkal, amelyekben csak hibrid foglalat van. A készülék remekül megállja a helyét mint autós navigáció, egyrészt a mérete, másrészt a beépített GPS modul miatt is, hiszen az képes a GLONASS rendszer műholdjaival is kommunikálni. A személyes adatok védelméről ujjlenyomat-olvasó, valamint arcfelismerés gondoskodik.

A Cubot Max 2 nem éppen a csodálatos fotózási képességeiről híres, de azért annyira nem is rossz a hátlapon található duál kamerakészlet, melynek elsődleges szenzora egy Sony gyártmányú konstrukció 12 megapixeles felbontással, a másodlagos lencse pedig egy 2 megapixeles mélységérzékelő. Nem érdemes Pulitzer-díjas fotókban reménykedni, de ha az ember a közösségi médiára készíti úgyis ezeket az alkotásokat, igazából egy ilyen setup is bőven meg fogja tenni. A frontoldali már korábban ecsetelt szenzorsziget belsejében 8 megapixeles kamera található, a világot nem fogja megváltani, de Skype hívásokhoz és a Facebookra szelfizni teljesen jó lesz. 

A telefon legvonzóbb tulajdonsága azonban mégis az akkumulátor, ami nem kevesebb de 5000 mAh kapacitást kapott, a a gyártói leírások értelmében már egészen komoly dolgokra képes. Talán pont itt terül meg a csekélyebb pixelsűrűség, amin lamentáltunk a korábbi bekezdésekben. A Cubot emberei szerint ez a telep képessé teszi a mobilt illetve annak tulajdonosát 8 órányi játékra, 15 órányi videónézésre, 200 oda zenehallgatásra, és van benne annyi kakaó, hogy 400 órán át készenlétben legyen. Persze ehhez sokban hozzájárul a mobil által futtatott Android 9.0 operációs rendszer is, ami még mindig naprakésznek mondható.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Doogee N20

Doogee N20

A Doogee N20 egy középkategóriás phablet Ázsiából, egyike azoknak a csinos modern külalakkal bíró mobiloknak, amelyek...

Tovább
Mobilok
Vivo NEX 3

Vivo NEX 3

Sokak szerint az okostelefon innováció egy helyben topog, és nem igazán születnek érdemi újítások, mióta az...

Tovább
Mobilok
Ulefone Note 7

Ulefone Note 7

Az Ulefone Note 7 nem éppen a legacélosabb okostelefon a piacon, de akad néhány olyan vonása,...

Tovább