KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Cubot King Kong Mini kuponok és akciók

Cubot King Kong Mini leírás

A kínai Cubot egy vélhetően létező és valószínűleg egész széles piaci rést próbál betömni kompakt méretű strapabíró okostelefonja révén, mivel a Cubot King Kong Mini egyszerre lehet a kisméretű készülékek után vágyakozó, mostanában egyre hangosabb tábor, valamint az ellenálló burkolattal rendelkező mobilok rajongói számára megkerülhetetlen választás. A telefon igazából bármilyen kemény munkát végző embernek ajánlható, akinek csak arra van szüksége, hogy adott készülék tartsa vele a tempót, és lehessen egyetlen, de tényleg egyetlen kézzel is használni azt.

A telefon legvonzóbb tulajdonsága maga a mérete, ékessége pedig az előlapon található mindössze 4 hüvelykes megjelenítő, amire azért pakoltak képpontokat rendesen, hiszen ez egy 1080 x 540 pixeles megjelenítő, mely kerekítve 302 ppi-t jelent. A mobil háza polikarbonátból készült, jól bírja az ütéseket, de az elemeknek is képes tartósan ellenállni, erről tanúskodik az IP68 minősítés, melyet nem szoktak csak úgy osztogatni.

Az okostelefon belsejében MediaTek Helio A22 lapkakészlet végzi a számításokat, messze nem ez a piac legerősebb ajánlata, viszont hétköznapi feladatok végrehajtásához, a szokásos böngészés, közösségi oldalak, médiafogyasztás háromszöghöz bőven elegendő kakaó van benne. A Cubot King Kong Mini az összeszerelés során 3 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely büszke tulajdonosa lett, utóbbi egyébként bővíthető, ha netán valamikor szűkösnek bizonyulna. A telefon belsejében lévő LTE modem minden Magyarországon alkalmazott telekommunikációs frekvenciára képes csatlakozni, de igazából nincs a bolygónak olyan szeglete, ahol egy ilyen készülék ne találna jelet, hiszen pont ez a lényege, mármint a túlélés. Ami még mindenképpen említést érdemel, az a készülék specifikációi között szereplő NFC chip, ez még jól jöhet villámgyors adatátvitel, valamint mobilfizetés esetén. 

Nem igazán lehet sokat beszélni a telefon képrögzítő egységeiről, igazából csak hoznak egy kötelező szintet, persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne velük tisztességes fotókat készíteni, megfelelő előkészületek mellett. A mobil hátoldalán 13 megapixeles elsődleges szenzor, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelő található. Önarcképek készítésére egy 8 megapixeles modul áll rendelkezésre. Semmi világmegváltó, de ebben az árkategóriában ezt nem is lehet felróni. 

A Cubot King Kong Mini belsejében 2000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami így első olvasatra nem tűnik nagynak, viszont tekintve a készülék méreteit, valamint az energiatakarékos MediaTek processzort, nyugodtan lehet számítani arra a bizonyos remek üzemidőre. Bár a telefon mérete egy korábbi korszakot idéz, a készülék akkumulátora nem cserélhető házilag, bármennyire is látnák jó hasznát az opciónak bizonyos felhasználók. A készülék szoftveres környezete viszont abszolút a modern kort idézi, már az első bekapcsolástól kezdve Android 9 Pie operációs rendszer fogad bennünket, lényegesebb módosítások nélkül. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Ulefone Armor 3T

Ulefone Armor 3T

Az Ulefone Armor 3T egy kiváló strapabíró okostelefon, ami a külön csatlakoztatható antennának köszönhetően még walkie-talkieként...

Tovább
Mobilok
Ioutdoor Polar 3

Ioutdoor Polar 3

Az Ioutdoor Polar 3 egy belépőszintű hardverrel, ám kompromisszumokat nem ismerően ellenálló külső borítással ellátott, strapabíró...

Tovább
Mobilok
Honor Play

Honor Play

A Honor Play a Huawei almárkájának egy méretes kijelzővel szerelt mobilja, felsőkategóriás hardverrel, és szemkápráztató formatervvel....

Tovább