KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Chuwi Hi Pad kuponok és akciók

Chuwi Hi Pad leírás

A Chuwi Hi Pad egy kellően erősre sikeredett középkategóriás táblagép, ami kiváló lehet filmezésre és böngészésre. Relatíve friss operációs rendszer, tízmagos processzor, és egészen kellemes kijelző jellemzi ezt a készüléket.

A megjelenítő 10,1 hüvelykes, IPS LCD technológiára épül, és 1920x1200 képpontos felbontást kínál, ugyan akadnak élesebb panelek is a piacon, de mindennapi használatra tökéletes lesz ez a képernyő is. A hardveres erőt egy MediaTek Helio X27 lapkakészlet igyekszik biztosítani, a chipset mellé 3 GB RAM, valamint 32 GB flash tárhely került, utóbbi természetesen bővíthető.

Egy táblagépet ritkán ugyan, de használhatunk fotózásra, gondolt erre a gyártó is,épp ezért szereltek egy 5 megapixeles lencsét a szerkezet elő, valamint hátlapjára. Kapcsolódási lehetőségeket illetően a gép hozza a kötelezőt, jutott bele kiváló WiFi modul, Bluetooth 4.1 modem, így a készülék többféleképpen is kapcsolatot tud teremteni a világgal, mely körülveszi.

A Chuwi Hi Pad műanyag burkolata alatt 7000 mAh kapacitású akkumulátor felel a készülék apró hardverelemeinek energia ellátásért, ami pedig a szoftveres környezetet illeti, a táblagép Android 8.1 Oreo operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Teclast T30

Teclast T30

A Teclast T30 egy vérbeli középkategóriás táblagép, ami már komolyabb feladatok, illetve játék mellé is jó...

Tovább
Tabletek
Teclast P80X

Teclast P80X

Olcsó, de használható tabletekből nincs hiány a Teclast kínálatában, és mivel a legtöbb jövendőbeli tulajdonos nem...

Tovább
Tabletek
Alldocube iPlay 10 Pro

Alldocube iPlay 10 Pro

Szintén egy megfizethető, olcsó, mondhatni belépőszintű készülék, de egészen tűrhető jellemzőkkel, szóval nem szabad élből lesajnálni...

Tovább