KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Chuwi Hi Pad kuponok és akciók

Chuwi Hi Pad leírás

A Chuwi Hi Pad egy kellően erősre sikeredett középkategóriás táblagép, ami kiváló lehet filmezésre és böngészésre. Relatíve friss operációs rendszer, tízmagos processzor, és egészen kellemes kijelző jellemzi ezt a készüléket.

A megjelenítő 10,1 hüvelykes, IPS LCD technológiára épül, és 1920x1200 képpontos felbontást kínál, ugyan akadnak élesebb panelek is a piacon, de mindennapi használatra tökéletes lesz ez a képernyő is. A hardveres erőt egy MediaTek Helio X27 lapkakészlet igyekszik biztosítani, a chipset mellé 3 GB RAM, valamint 32 GB flash tárhely került, utóbbi természetesen bővíthető.

Egy táblagépet ritkán ugyan, de használhatunk fotózásra, gondolt erre a gyártó is,épp ezért szereltek egy 5 megapixeles lencsét a szerkezet elő, valamint hátlapjára. Kapcsolódási lehetőségeket illetően a gép hozza a kötelezőt, jutott bele kiváló WiFi modul, Bluetooth 4.1 modem, így a készülék többféleképpen is kapcsolatot tud teremteni a világgal, mely körülveszi.

A Chuwi Hi Pad műanyag burkolata alatt 7000 mAh kapacitású akkumulátor felel a készülék apró hardverelemeinek energia ellátásért, ami pedig a szoftveres környezetet illeti, a táblagép Android 8.1 Oreo operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Alldocube Freer X9

Alldocube Freer X9

Az Alldocube Freer X9 egy középkategóriás táblagép, ami a közel 9 colos kijelzőnek köszönhetően még egészen...

Tovább
Tabletek
Teclast T30

Teclast T30

A Teclast T30 egy vérbeli középkategóriás táblagép, ami már komolyabb feladatok, illetve játék mellé is jó...

Tovább
Tabletek
Teclast M30

Teclast M30

Ezúttal egy komolyabb, mondhatni felső-középkategóriás táblagépről beszélhetünk, ami a bonyolultabb igényeket is képes kielégíteni, legyen szó...

Tovább