KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Chuwi Hi Pad kuponok és akciók

Chuwi Hi Pad leírás

A Chuwi Hi Pad egy kellően erősre sikeredett középkategóriás táblagép, ami kiváló lehet filmezésre és böngészésre. Relatíve friss operációs rendszer, tízmagos processzor, és egészen kellemes kijelző jellemzi ezt a készüléket.

A megjelenítő 10,1 hüvelykes, IPS LCD technológiára épül, és 1920x1200 képpontos felbontást kínál, ugyan akadnak élesebb panelek is a piacon, de mindennapi használatra tökéletes lesz ez a képernyő is. A hardveres erőt egy MediaTek Helio X27 lapkakészlet igyekszik biztosítani, a chipset mellé 3 GB RAM, valamint 32 GB flash tárhely került, utóbbi természetesen bővíthető.

Egy táblagépet ritkán ugyan, de használhatunk fotózásra, gondolt erre a gyártó is,épp ezért szereltek egy 5 megapixeles lencsét a szerkezet elő, valamint hátlapjára. Kapcsolódási lehetőségeket illetően a gép hozza a kötelezőt, jutott bele kiváló WiFi modul, Bluetooth 4.1 modem, így a készülék többféleképpen is kapcsolatot tud teremteni a világgal, mely körülveszi.

A Chuwi Hi Pad műanyag burkolata alatt 7000 mAh kapacitású akkumulátor felel a készülék apró hardverelemeinek energia ellátásért, ami pedig a szoftveres környezetet illeti, a táblagép Android 8.1 Oreo operációs rendszert futtat.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Tabletek
Alldocube iPlay 40

Alldocube iPlay 40

Az Alldocube iPlay 40 tabletet kifejezetten internetezésre, filmezésre és produktivitásra fejlesztették, olyanok számára, akik nem akarnak...

Tovább
Tabletek
Teclast P80X

Teclast P80X

Olcsó, de használható tabletekből nincs hiány a Teclast kínálatában, és mivel a legtöbb jövendőbeli tulajdonos nem...

Tovább
Tabletek
Chuwi Hi9 Pro

Chuwi Hi9 Pro

A Chuwi Hi9 Pro egy középkategóriás táblagép, kissé kompaktabb méretű megjelenítővel, és a gépezet akár telefonként...

Tovább