KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-HL3 okosóra kuponok és akciók

BlitzWolf BW-HL3 okosóra leírás

Forradalminak nem nevezhető a BlitzWolf BW-HL3 okosóra, viszont markáns külalakja, a hasznos funkciók, a vízálló külső burkolat és a kedvező vételár korrekt ajánlattá teszi a készüléket. Néhány a fontosabb jellemzők közül előljáróban: 24 órás pulzusmérés, nagyméretű, 1,3 colos kerek kialakítású IPS megjelenítő, Bluetooth 5.0, 14 napos készenléti idő és IP68 besorolásnak megfelelő külső burkolat.

Külső

A BlitzWolf BW-HL3 formaterve egyszerre sportos és elegáns, anyaghasználatát tekintve ez egy fémből és műanyagból készült konstrukció, amely valószínűleg bírni fogja a kiképzést. Az elemekkel szembeni védelmet IP68 minősítés szavatolja, a készülékben nem tehet kárt sem a víz, sem a por. 46,8 x 60 x 12,6 mm-es méretekkel és 50 grammos tömeggel kell számolni, amennyiben tervezzük a készülék beszerzését. A szíj anyaga bőr, de igazából bármilyen 22 mm-es univerzális szíj használható, mert bármikor cserélhetünk. A BW-HL3 többféle színben választható, az árnyalatok között megtalálható az ezüst, a kék, és természetesen a fekete is.

Kijelző

A BlitzWolf BW-HL3 kerek kialakítású képernyővel hódít, a megjelenítő 1,3 üveges, az applikált kijelző technológia IPS, a felbontás pedig 240 x 240 pixel. A kijelző természetesen érintésérzékeny, segítségével navigálhatunk a felhasználói felületen belül. Az IPS panelek remek kiváló betekintési szögekkel és élénk színekkel operálnak, ezek olyan dolgok, amelyekhez a jövendőbeli tulajdonos hamar hozzászokik majd. 

Funkciók

Az okosóra belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a készülékhez párosítható a legtöbb Android vagy iOS operációs rendszert futtató okostelefon vagy táblagép egyaránt. Miután megtörtént a párosítás valós időben fogunk jelzéseket kapni a bejövő hívásokról és szöveges üzenetekről, de az alkalmazások értesítéseiről sem fogunk lemaradni. Lehetőségünk lesz távirányítani a párosított eszköz zenelejátszóját és kameráját. A BlitzWolf BW-HL3 képes lesz 24 órán keresztül monitorozni a keringési rendszerünket, a folyamatos pulzusmérés mellett persze elérhető a szokásos lépésszámlálás funkció is, illetve az alvásmonitorozás, amely nem hiányozhat egyetlen fejlettebb okosórából sem. Több, mint féltucatnyi sport üzemmód, véroxigénszint és vérnyomás kalkulálás, valamint egy a telefon GPS moduljára épülő mozgáskövetés funkció segíti azokat, akik rendszeresen mozognak. Az óra mellé fejlesztettek egy telefonra telepíthető alkalmazást, amely a GloryFit nevet viseli, a segítségével szinkronizálható minden a BW-HL3 által gyűjtött adat az eszközök között, illetve további testreszabási lehetőségekhez is hozzáférést kapunk, amennyiben telepítjük az applikációt.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-HL3 finom elektronikáját egy 180 mAh kapacitású, házilag nem eltávolítható akkumulátor látja el a működéshez szükséges elektromossággal. A telepnek köszönhetően a készenléti 14, a működési idő pedig normál felhasználás mellett akár 7 napos is lehet. A töltési folyamat a csomagolásban található mágneses vezetékkel menedzselhető, nagyjából 1-2 alatt ismét tele lesz az akkumulátor.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 hüvelykes IPS panel 240 x 240 felbontással
Processzor: nem részletezett
Memória: nem részletezett
Operációs rendszer: egyedi rendszer
Vízállóság: IP68
Szíj: cserélhető, anyaga bőr
Bluetooth: 5.0 
Wi-Fi: nincs
GPS: nincs
NFC: nincs
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: –
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: nincs
Hangszóró: nincs
Akkumulátor: 180 mAh
Üzemidő: 14 napos készenlét, akár 7 napos működés
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: legalább Android 4.4 vagy iOS 8.0 operációs rendszer
Méretek: 46,8 x 60 x 12,6 mm
Tömeg: 50 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
BlitzWolf BW-HL2 okosóra

BlitzWolf BW-HL2 okosóra

A BlitzWolf BW-HL2 okosóra vízálló és csinos külsővel igyekszik felhívni magára a figyelmet, miközben a készülék...

Tovább
Okosórák
NO. 1 DT36 okosóra

NO. 1 DT36 okosóra

A NO. 1 DT36 okosóra rendkívül kedvező vételára ellenére Bluetooth hanghívást, nagy méretű és felbontású képernyőt,...

Tovább
Okosórák
Ticwris Max

Ticwris Max

A Ticwris Max külsőre és rengeteg egyéb szempontból hasonlít egy okosórára, de igazából ez a készülék...

Tovább