KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BlitzWolf BW-HL3 okosóra kuponok és akciók

BlitzWolf BW-HL3 okosóra leírás

Forradalminak nem nevezhető a BlitzWolf BW-HL3 okosóra, viszont markáns külalakja, a hasznos funkciók, a vízálló külső burkolat és a kedvező vételár korrekt ajánlattá teszi a készüléket. Néhány a fontosabb jellemzők közül előljáróban: 24 órás pulzusmérés, nagyméretű, 1,3 colos kerek kialakítású IPS megjelenítő, Bluetooth 5.0, 14 napos készenléti idő és IP68 besorolásnak megfelelő külső burkolat.

Külső

A BlitzWolf BW-HL3 formaterve egyszerre sportos és elegáns, anyaghasználatát tekintve ez egy fémből és műanyagból készült konstrukció, amely valószínűleg bírni fogja a kiképzést. Az elemekkel szembeni védelmet IP68 minősítés szavatolja, a készülékben nem tehet kárt sem a víz, sem a por. 46,8 x 60 x 12,6 mm-es méretekkel és 50 grammos tömeggel kell számolni, amennyiben tervezzük a készülék beszerzését. A szíj anyaga bőr, de igazából bármilyen 22 mm-es univerzális szíj használható, mert bármikor cserélhetünk. A BW-HL3 többféle színben választható, az árnyalatok között megtalálható az ezüst, a kék, és természetesen a fekete is.

Kijelző

A BlitzWolf BW-HL3 kerek kialakítású képernyővel hódít, a megjelenítő 1,3 üveges, az applikált kijelző technológia IPS, a felbontás pedig 240 x 240 pixel. A kijelző természetesen érintésérzékeny, segítségével navigálhatunk a felhasználói felületen belül. Az IPS panelek remek kiváló betekintési szögekkel és élénk színekkel operálnak, ezek olyan dolgok, amelyekhez a jövendőbeli tulajdonos hamar hozzászokik majd. 

Funkciók

Az okosóra belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a készülékhez párosítható a legtöbb Android vagy iOS operációs rendszert futtató okostelefon vagy táblagép egyaránt. Miután megtörtént a párosítás valós időben fogunk jelzéseket kapni a bejövő hívásokról és szöveges üzenetekről, de az alkalmazások értesítéseiről sem fogunk lemaradni. Lehetőségünk lesz távirányítani a párosított eszköz zenelejátszóját és kameráját. A BlitzWolf BW-HL3 képes lesz 24 órán keresztül monitorozni a keringési rendszerünket, a folyamatos pulzusmérés mellett persze elérhető a szokásos lépésszámlálás funkció is, illetve az alvásmonitorozás, amely nem hiányozhat egyetlen fejlettebb okosórából sem. Több, mint féltucatnyi sport üzemmód, véroxigénszint és vérnyomás kalkulálás, valamint egy a telefon GPS moduljára épülő mozgáskövetés funkció segíti azokat, akik rendszeresen mozognak. Az óra mellé fejlesztettek egy telefonra telepíthető alkalmazást, amely a GloryFit nevet viseli, a segítségével szinkronizálható minden a BW-HL3 által gyűjtött adat az eszközök között, illetve további testreszabási lehetőségekhez is hozzáférést kapunk, amennyiben telepítjük az applikációt.

Üzemidő

A BlitzWolf BW-HL3 finom elektronikáját egy 180 mAh kapacitású, házilag nem eltávolítható akkumulátor látja el a működéshez szükséges elektromossággal. A telepnek köszönhetően a készenléti 14, a működési idő pedig normál felhasználás mellett akár 7 napos is lehet. A töltési folyamat a csomagolásban található mágneses vezetékkel menedzselhető, nagyjából 1-2 alatt ismét tele lesz az akkumulátor.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 hüvelykes IPS panel 240 x 240 felbontással
Processzor: nem részletezett
Memória: nem részletezett
Operációs rendszer: egyedi rendszer
Vízállóság: IP68
Szíj: cserélhető, anyaga bőr
Bluetooth: 5.0 
Wi-Fi: nincs
GPS: nincs
NFC: nincs
SIM foglalat: nincs
Hálózati sávok: –
Memóriakártya foglalat: nincs
Beépített kamera: nincs
BT kamera: van
Zene vezérlés: van
Pulzusmérő: van
Mikrofon: nincs
Hangszóró: nincs
Akkumulátor: 180 mAh
Üzemidő: 14 napos készenlét, akár 7 napos működés
Töltés: mágneses kábellel
Kompatibilitás: legalább Android 4.4 vagy iOS 8.0 operációs rendszer
Méretek: 46,8 x 60 x 12,6 mm
Tömeg: 50 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Lemfo S21 okosóra

Lemfo S21 okosóra

Már egyáltalán nem számítanak újkeletűnek azok az okosórák, amelyek képesek telefonhívások lebonyolítására, van saját 4G modemjük,...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Mibro Air

Xiaomi Mibro Air

A Xiaomi Mibro Air okosóra egy kerek kialakítású kellemes formatervvel rendelkező készülék, ami képes 24 órán...

Tovább
Okosórák
Kospet Raptor

Kospet Raptor

2020 augusztusában debütált a Kospet Raptor okosóra, amelyet kifejezetten kültéri használatra szánt a kínai gyártó. A...

Tovább