KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Ez lett az első Harmony OS készülék

2019-08-14
Ez lett az első Harmony OS készülék

A Huawei nemrég bemutatta saját operációs rendszerét, a Harmony OS-t, ami egy olyan megoldás lett, amely számos különféle eszközön futhat. Az első ilyen egy okos TV lett, amelyből egyből két verziót is kiadtak.

Érdekes módon nem a Huawei, hanem a Honor neve alá érkeztek az új TV-k, a Honor Vision és a Honor Vision Pro. Mindkettő 55 colos, 4K felbontású IPS kijelzőt használ, és a gyártó saját fejlesztésű processzora, a 4 magos Honghu 818 dolgozik bennük.

A fő különbség az alap és a Pro modell között, hogy az utóbbi kapott egy felugró szelfikamerát. Ez egy olyan pop-up megoldás, amit mobiloknál ios lehet látni. Ez a készülék tetejéből bukkan elő, és alkalmas 1080p-s videóhívások lebonyolítására. Ezen kívül a Pro változat kapott egy 6 darab mikrofonból álló rendszert, valamint 4 helyett 6 darab 10 W-os hangszóró van benne. A RAM mennyisége mindkét esetben 2 gigabájt, a belső tárhely pedig 16 gigabájt az alap modellnél és 32 gigabájt a Pro kiadásnál.

Az új Honor Vision tévék mindössze 6,9 mm vékonyak a széleken, és minden modern kommunikációs szabvánnyal ellátták őket, amikre szükségünk lehet. A készülékek elsőként Kínában fognak megjelenni, és jó eséllyel el sem jutnak máshova, amit nagyon sajnálunk, főleg az árak ismeretében. Az alap verzió átszámolva mindössze 160.000 Ft-ba kerül majd, a Pro modell pedig kb. 200.000 Ft-ba.

Forrás: Huawei

 

További híreink
Kínából rendelés alapok: 10 hasznos tipp
2020-02-20

Kínából rendelés alapok: 10 hasznos tipp

Ha Kínából szeretnél valamit rendelni, de nem vagy túlzottan járatos a témában, akkor ez a cikk neked szól. Összeszedtünk 10 fontos tudnivalót, amelyek nélkül nem érdemes külföldről vásárolni! Tovább

A Xiaomi Európában is az élre tör
2020-01-27

A Xiaomi Európában is az élre tör

A Xiaomi az öreg kontinensen is egyre népszerűbb a telefonvásárlók között, már a negyedik helyen állnak Nyugat-Európában. Tovább