KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Koncepció képeken a Xiaomi Mi MIX 4

2021-02-18
Koncepció képeken a Xiaomi Mi MIX 4

A Xiaomi már hivatalosan is megerősítette, hogy hosszú kihagyás után idén folytatódik a Mi MIX széria, ráadásul úgy néz ki, hogy egy elég nagy dobással készül a gyártó.

A várhatóan Xiaomi Mi MIX 4 nevű telefonról egyelőre annyit lehet biztosra tudni, hogy lapos kijelzős lesz, és nagyon vékony kávákkal jön, vagyis szinte a teljes egész előlapot a megjelenítő teszi majd ki. Az alábbi képek messze nem hivatalosak, de azért valami ilyesmi dizájnra számítunk:

A telefon valószínűleg az első lesz a Xiaomi kínálatából, amelyik megkapja a vállalat kijelző alá épített, normál esetben szinte teljesen láthatatlan szelfikameráját. Vagyis nem lesz semmiféle notch vagy kameralyuk a képernyőn, és különféle mechanikus megoldásokra (pl. pop-up kamera) vagy hátlapi kijelzőre sem lesz szükség.

A Xiaomi Mi MIX 4 valamikor az év második felében érkezhet, de egyelőre pontosabb időpontot nem tudunk, és a specifikációkat is homály fedi, bár a Snapdragon 888 lapka használata borítékolható.

További híreink
Ezek a legerősebb csúcsmobilok 2021 elején
2021-02-08

Ezek a legerősebb csúcsmobilok 2021 elején

Megérkezett az AnTuTu legfrissebb toplistája, amelyben rangsorolják 2021 januárjának legerősebb okostelefonjait. Tovább

Kínából rendelés alapok: 10 hasznos tipp
2020-02-20

Kínából rendelés alapok: 10 hasznos tipp

Ha Kínából szeretnél valamit rendelni, de nem vagy túlzottan járatos a témában, akkor ez a cikk neked szól. Összeszedtünk 10 fontos tudnivalót, amelyek nélkül nem érdemes külföldről vásárolni! Tovább