KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

A Xiaomi Mi 9 Explorer Edition lehet a világ legerősebb telefonja

2019-02-17
A Xiaomi Mi 9 Explorer Edition lehet a világ legerősebb telefonja

A Xiaomi február 20-án mutatja be a Mi 9 csúcsmobilját, aminek lesz egy limitált Explorer Edition kiadása, és a gyártó szerint nem lesz ennél erősebb okostelefon a piacon.

A kínai gyártó egyik társalapítója, Wang Chuan már használja egy ideje a készüléket, és azt nyilatkozta, hogy brutális teljesítménnyel bír a Mi 9 Explorer Edition, ez lesz a legizmosabb csúcsmobil. Egyébként a Mi 9 alap verzióját nemrég tesztelték, és az AnTuTu több, mint 387 ezer pontra értékelte a mobilt. Már ez is elképesztő pontszám, és a a különleges kiadás még erősebb lesz, akkor valószínűleg egyáltalán nem túlzott az illető.

A Xiaomi Mi 9 modellekben természetesen a Snapdragon 855 teljesít majd szolgálatot, ám az Explorer Edition verzióba akár 10 vagy 12 GB RAM is kerülhet, ráadásul három helyett négy kamera lesz a hátlapján.

További híreink
Kínából rendelés alapok: 10 hasznos tipp
2020-02-20

Kínából rendelés alapok: 10 hasznos tipp

Ha Kínából szeretnél valamit rendelni, de nem vagy túlzottan járatos a témában, akkor ez a cikk neked szól. Összeszedtünk 10 fontos tudnivalót, amelyek nélkül nem érdemes külföldről vásárolni! Tovább

A Xiaomi Európában is az élre tör
2020-01-27

A Xiaomi Európában is az élre tör

A Xiaomi az öreg kontinensen is egyre népszerűbb a telefonvásárlók között, már a negyedik helyen állnak Nyugat-Európában. Tovább