KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi 10 Lite 5G kuponok és akciók

Xiaomi Mi 10 Lite 5G leírás

A Xiaomi Mi 10 Lite 5G 2020 márciusában került bemutatásra, és lényegében egyike azoknak a megfizethető 5G hálózatokat is támogató okostelefonoknak, amelyek érkezését már jóideje megjósolták a szakértőt. Nyilvánvalóan egy telekommunikációs szabvány elterjedéséhez elengedhetetlen, hogy olcsóbb és elérhetőbb készülékek is támogassák, ez a mobil pedig ennek jegyében készült. A telefon anyaghasználatát az üveg, és a műanyag határozza meg, ráadásul a külső borítás kapott P2i bevonatot is, ami jelent némi minimális védelmet a fröccsenő víz ellen. A készülék előlapját egy 6,57 colos AMOLED megjelenítő uralja, amelyen 2340 x 1080 képpont terpeszkedik, ez pedig 392 ppi-s képsűrűséget jelent. A képernyő felső részének közepén egy aprócska, csepp alakú szenzorsziget található, itt foglal helyet az előlapi kamera, amiről még fogunk beszélni. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alatt található.

A készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészlet végzi a számításokat, amely mellett  6 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A Xiaomi Mi 10 Lite 5G burkolata alatt olyan modem rejtőzik, ami az összes Magyarországon használatban lévő telekommunikációs frekvenciát támogatja, nem kivétel a B20 sem, és persze a lassan kiépülőfélben 5G szabvánnyal is boldogulni fog, szóval aki ezt a telefont megvásárolja, az hosszútávban gondolkodik. A mobil támogatja két SIM kártya behelyezését, a szokásos Wi-Fi és Bluetooth 5.0 mellett kapunk továbbá NFC chipet is, és a fülhallgató kimenetet sem kell elfelejteni, a navigációs rendszer pedig minden ismertebb műholdas hálózattal képes kommunikálni. 

Ha fotózni akarunk szintén nem lesz rossz választás a Xiaomi Mi 10 Lite 5G, a hátlapon található összesen 4 érzékelőt csatarendbe állító kamerarendszernek köszönhetően minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy igényesen örökítsük meg a fontos pillanatokat. Az elsődleges érzékelő egy 48 megapixeles modul, amelynek munkáját egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 5 megapixeles dedikált makró, plusz egy 2 megapixeles mélységérzékelő segíti. Az elsődleges kamerakészlet 4K felbontásban képes videókat rögzíteni, támogatja a HDR-t, és még számos egyéb szoftveres, valamint hardveres lehetőséggel bír. Az előlapi notch 16 megapixeles képrögzítő egységet foglal magában.

A telefon aprócska hardveres komponenseinek energiaellátásáért egy 4160 mAh kapacitású akkumulátor felel, amely a vezeték nélküli töltést ugyan nem, viszont a kábeles gyorstöltést nagyon is támogatja, a szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel akkor egy 20 wattos adaptert kell összekötni a telefonnal. A Xiaomi Mi 10 Lite 5G Android 10 operációs rendszert futtat, amelyet a kínai gyártó népszerű, saját fejlesztésű felhasználói  MIUI 11 felülete öltöztet és lát el mindenféle extra funkciókkal. A készülék igen fontos helyet foglal el a Xiaomi termékpalettáján, így későbbi frissítések érkezése valószínűsíthető.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Cubot Quest

Cubot Quest

A Cubot Quest egy olyan megfizethető strapamobil, mely ahhoz a termékkategóriához képest, melyhez tartozik egészen karcsú...

Tovább
Mobilok
Ulefone Armor 3W

Ulefone Armor 3W

Az Ulefone Armor széria tagjai a legvagányabb ázsiai strapabíró okostelefonok közé tartoznak, elismerésre késztetve még azokat...

Tovább
Mobilok
Elephone A6 Max

Elephone A6 Max

Az Elephone A6 Max egy olcsó phablet a népeknek, a nagy tömegeknek, olcsón, csinos burkolattal, és...

Tovább