KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy JV65 egy könnyű vezeték nélküli porszívó, amivel sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a takarítás folyamata, hiszen nem kell a kábelekkel is vesződni, miközben végezzük ezt a nem éppen közönségkedvenc tevékenységet. A szerkezet belsejében egy roppant erős motor dolgozik, amelynek teljesítménye papíron 500 watt, percenként 100 ezret fordul, és képes 22 000 Pa-s szívóerőt generálni, ami messze nem rossz eredmény egy hordozható mobil takarítógéptől, ami teljesen hálózati áramforrások nélkül működik.

A készüléket ergonomikusra tervezték és igyekezték minél könnyebbre szabni annak testét, így nem okozhat gondot a tartósabb felhasználás sem. A masina mindössze 1,46 kg-ot nyom, szóval lehet majd vele győzni a munkát, az akár 70 perces teljes üzemidőn keresztül is, ennél többet ugyanis nem képes biztosítani a beépített akkumulátor, de ez úgy hisszük a legtöbb háziasszonynak és háziúrnak az üzemidő bőven elegendő lehet.

A professzionális felhasználóknak pedig javasoljuk, hogy szerezzenek be további akkupakkokat a készülékhez, mivel annak kialakítása lehetővé teszi az aksik gyors cseréjét. Az akkumulátor töltése hozzávetőlegesen 4-5 órát vesz igénybe, ami kvázi átlagosnak mondható a termékkategórián belül. A készülék számos cserélhető tartozékkal együtt érkezik, szinte bármilyen környezetben, helyiségben képes fenntartani a higiéniát, a fejlett HEPA szűrőknek köszönhetően pedig ami egyszer bekerült a gépezet fél literes portartályába, az onnan csak akkor jön ki, amikor mi azt kiürítjük.

Specifikációk:

Teljesítmény: 500 W
Szívóerő:  22000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 70 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
360 S6 robotporszívó

360 S6 robotporszívó

A 360 S6 robotporszívó az ára, és a tulajdonságai alapján leginkább középkategóriás eszközként aposztrofálható, ami nagyon...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Az igazán olcsó, alig 100 dolláros vezeték nélküli porszívók sorát erősíti ez a készülék, ami azért...

Tovább
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább