KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy JV65 egy könnyű vezeték nélküli porszívó, amivel sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a takarítás folyamata, hiszen nem kell a kábelekkel is vesződni, miközben végezzük ezt a nem éppen közönségkedvenc tevékenységet. A szerkezet belsejében egy roppant erős motor dolgozik, amelynek teljesítménye papíron 500 watt, percenként 100 ezret fordul, és képes 22 000 Pa-s szívóerőt generálni, ami messze nem rossz eredmény egy hordozható mobil takarítógéptől, ami teljesen hálózati áramforrások nélkül működik.

A készüléket ergonomikusra tervezték és igyekezték minél könnyebbre szabni annak testét, így nem okozhat gondot a tartósabb felhasználás sem. A masina mindössze 1,46 kg-ot nyom, szóval lehet majd vele győzni a munkát, az akár 70 perces teljes üzemidőn keresztül is, ennél többet ugyanis nem képes biztosítani a beépített akkumulátor, de ez úgy hisszük a legtöbb háziasszonynak és háziúrnak az üzemidő bőven elegendő lehet.

A professzionális felhasználóknak pedig javasoljuk, hogy szerezzenek be további akkupakkokat a készülékhez, mivel annak kialakítása lehetővé teszi az aksik gyors cseréjét. Az akkumulátor töltése hozzávetőlegesen 4-5 órát vesz igénybe, ami kvázi átlagosnak mondható a termékkategórián belül. A készülék számos cserélhető tartozékkal együtt érkezik, szinte bármilyen környezetben, helyiségben képes fenntartani a higiéniát, a fejlett HEPA szűrőknek köszönhetően pedig ami egyszer bekerült a gépezet fél literes portartályába, az onnan csak akkor jön ki, amikor mi azt kiürítjük.

Specifikációk:

Teljesítmény: 500 W
Szívóerő:  22000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 70 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise V9S robotporszívó

Alfawise V9S robotporszívó

Az Alfawise V9S robotporszívó nagyjából 120-130 ezer Ft-os összegért cserébe szerezhető be, ezért pedig mondhatni prémium...

Tovább
Otthoni termékek
Zigma Spark 980 robotporszívó

Zigma Spark 980 robotporszívó

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó segítségével bárhol el tudjuk végezni a szükséges takarítási munkákat,...

Tovább