KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Teclast F7 Plus kuponok és akciók

Teclast F7 Plus leírás

A Teclast F7 Plus egyike az olcsó, viszont meglepően jól felszerelt laptopoknak, amelyek a legtöbb általános feladatra tökéletesen megállják a helyüket. Jó tudni, hogy már ennyi pénzért - a gép nagyjából 100-120 ezer forintos áron megy - jár a fém burkolat -, egy tisztességes felbontású megjelenítő aminek szerintünk nem volna szabad manapság alacsonyabbak lennie Full HD-nál. Ezek ebben a gépben mind megvannak, és hacsak nem akarunk komolyan játszani vagy netán videót szerkeszteni, nagyjából mindenkinek tudjuk ajánlani ezt a masinát,

A képernyő képátlója 14,1 hüvelykes, ezen az IPS panelen ráadásul Full HD felbontásban jelennek meg a tartalmak, miközben a burkolat alatt Intel Gemini Lake N4100 processzor végzi a számításokat, ami egy négymagos konstrukció 2,4 GHz-es órajellel maximális terhelés esetén. Ez nem egy Hulk, viszont nem fogyaszt sokat, jól fogja bírni a gép a hosszú távú használatot, reagálunk 8 GB operatív memóriával és 256 GB SSD háttértárral a rendszer működése nem lesz lassú. Ha már rendszer, kapunk egy fullos Windows 10-et, ami nem rossz így grátiszba, legalább nem nekünk kell külön beszerezni. A billentyűzet háttérvilágítással rendelkezik, ami számos esetben jól jöhet, Skype hívásokhoz pedig ott lesz a 2 megapixeles kamera, csodát ne várjatok, azt fogja tudni, amit sejtésed szerint tud. 

Csatlakozási lehetőségekből nem vagyunk rosszul eleresztve, kapunk HDMI kimenetet, USB portokat, fülhallgató kimenetet, memóriakártya olvasót, ott lesz továbbá az ac-s Wi-Fi, valamint a negyedik generációs Bluetooth modem. A készülék belsejében 5000 mAh kapacitású akkumulátor végzi az energiaellátás feladatát, ami a gyártói leírások szerint 8 órás üzemidőt is biztosíthat, ez viszont tényleg egy MacBook teljesítménye, persze töredék áron. Egy teljes munkanap, egyetlen feltöltéssel. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
Teclast F6 Pro

Teclast F6 Pro

A Teclast F6 Pro egy prémium ultrabook, ami a 360 fokban elfordítható kijelzőnek köszönhetően táblagépként is...

Tovább
Laptopok
AIWO i8

AIWO i8

Az AIWO i8 egy nagyon csinos középkategóriás ultrabook, remek megjelenítővel, kellően erős hardverrel, és egy szokatlanul...

Tovább
Laptopok
BMAX Y13

BMAX Y13

A BMAX Y13 két termékkategóriát igyekszik ötvözni, egyrészt egy kiváló ár-érték aránnyal bíró laptop, másfelől pedig...

Tovább