KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kospet MAGIC 2 kuponok és akciók

Kospet MAGIC 2 leírás

A Kospet MAGIC 2 okosóra kevesebb, mint 10 ezer forintért lehet a miénk, és ezért az összegért cserébe egy fémházas, vízálló, nem kevesebb, mint 30 sport üzemmóddal ellátott, ráadásul a csomagolásban egy ajándék szíjat rejtő készülék lehet a tulajdonunk, aminek a kategóriában szokásosnál jóval magasabb felbontású megjelenítője van. Mindenképpen érdemes vele megismerkedni!

Külső 

A Kospet MAGIC 2 okosóra külső borítása fémből készült, a ház egyébként megfelel az IP67 minősítésének, szóval jól állja a fröccsenő vizet, és a porral szemben is van némi védelme. A formaterv kifejezetten sportos, nem feltétlenül ezzel az órával mennénk egy meetingre, de igazából a cserélhető szíjaknak köszönhetően némileg az alkalomhoz lehet igazítani a készüléket. Ami a térbeli jellemzőket illeti egy 12,00 x 8,60 x 6,50 cm-es termékkel van dolgunk, a szerkezet a patika mérlegén nagyjából 60 grammot nyomna. Az óra kijelzője egészen nagy, ráadásul az 1,3 colos TFT LCD megjelenítőn a szokottnál több képpont terpeszkedik, egészen pontosan 360 x 360. A számlapok cserélhetőek, a képernyőt pedig egy csuklóemeléssel is fel lehet oldani, ha szeretnénk.

Funkciók 

A Kospet MAGIC 2 okosóra belsejében Bluetooth 4.0 modem dolgozik, érzékelők tekintetében pedig nagyon jól el vagyunk látva, ugyanis kapunk pulzusmérőt, lépésszámlálót, a készülék a megtett távolságot is jegyzi, és persze figyeli a sport tevékenységeket. Összesen 30 különböző sport üzemmód áll rendelkezésre, ami nem általános az olcsóbb, de sokszor a drága órák között sem. A készülék képes kalkulálni a vérnyomást, a vér oxigén szintjét, az elégetett kalóriákat, és persze monitorozza az alvási minőséget. Amint létrejött a kapcsolat egy másik eszközzel, értesítéseket kapunk az alkalmazások notifikációiról, a bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről, lehet irányítani a másik masina kameráját, és persze vezérelhető a multimédia lejátszó is. Időjárás, stopper, ébresztőóra, és mozgási figyelmeztetés teszi teljessé a funkció felhozatalt. A Kospet MAGIC 2 teljes potenciáljának kihasználása végett érdemes letölteni a mobil alkalmazást hozzá, ami a WearFit névre hallgat. 

Akkumulátor

A Kospet MAGIC 2 okosóra vízálló burkolata alatt egy 200 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, ami a gyártói leírások értelmében összesen 30 napos készenléti időt képes produkálni, de ha reálisak szeretnénk lenni, akkor nagyjából 7 napig tudja életben tartani az órát egyetlen feltöltéssel, ami nagyjából 1-2 órát vesz igénybe. A töltés a megszokott mágneses kábellel történik, ami természetesen a csomagolás része.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos TFT 360 x 360
Processzor: -
Memória: 515 KB RAM, 128 MB ROM
Operációs rendszer: Egyedi rendszer 
Vízállóság: IP67
Szíj: Szilikon, cserélhető, 1 ajándék
Bluetooth: 4.0
Wi-Fi:  Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van 
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 200 mAh 
Üzemidő: 30 nap készenlét, 7 nap normál használat
Töltés: Mágneses kábel
Kompatibilitás: Android 4.4+, iOS 9.0+
Méretek: 12,00 x 8,60 x 6,50 cm
Tömeg: 60 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Zeblaze Ares okosóra

Zeblaze Ares okosóra

A Zeblaze Ares okosóra a nyolcvanas évek japán kvarcóráit idézi, már ami a külalakot illeti, de...

Tovább
Okosórák
Kospet Rock

Kospet Rock

Strapabíró, robosztus külsejű és az elemekkel szemben is ellenálló okosóra a Kospet Rock, ami ugyan némileg...

Tovább
Okosórák
Lemfo LEM14 okosóra

Lemfo LEM14 okosóra

A Lemfo LEM14 okosóra igazából mindenre képes, amire egy okostelefon, úgy, hogy a tipikusan okosóra jellegű...

Tovább