KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kospet MAGIC 2 kuponok és akciók

Kospet MAGIC 2 leírás

A Kospet MAGIC 2 okosóra kevesebb, mint 10 ezer forintért lehet a miénk, és ezért az összegért cserébe egy fémházas, vízálló, nem kevesebb, mint 30 sport üzemmóddal ellátott, ráadásul a csomagolásban egy ajándék szíjat rejtő készülék lehet a tulajdonunk, aminek a kategóriában szokásosnál jóval magasabb felbontású megjelenítője van. Mindenképpen érdemes vele megismerkedni!

Külső 

A Kospet MAGIC 2 okosóra külső borítása fémből készült, a ház egyébként megfelel az IP67 minősítésének, szóval jól állja a fröccsenő vizet, és a porral szemben is van némi védelme. A formaterv kifejezetten sportos, nem feltétlenül ezzel az órával mennénk egy meetingre, de igazából a cserélhető szíjaknak köszönhetően némileg az alkalomhoz lehet igazítani a készüléket. Ami a térbeli jellemzőket illeti egy 12,00 x 8,60 x 6,50 cm-es termékkel van dolgunk, a szerkezet a patika mérlegén nagyjából 60 grammot nyomna. Az óra kijelzője egészen nagy, ráadásul az 1,3 colos TFT LCD megjelenítőn a szokottnál több képpont terpeszkedik, egészen pontosan 360 x 360. A számlapok cserélhetőek, a képernyőt pedig egy csuklóemeléssel is fel lehet oldani, ha szeretnénk.

Funkciók 

A Kospet MAGIC 2 okosóra belsejében Bluetooth 4.0 modem dolgozik, érzékelők tekintetében pedig nagyon jól el vagyunk látva, ugyanis kapunk pulzusmérőt, lépésszámlálót, a készülék a megtett távolságot is jegyzi, és persze figyeli a sport tevékenységeket. Összesen 30 különböző sport üzemmód áll rendelkezésre, ami nem általános az olcsóbb, de sokszor a drága órák között sem. A készülék képes kalkulálni a vérnyomást, a vér oxigén szintjét, az elégetett kalóriákat, és persze monitorozza az alvási minőséget. Amint létrejött a kapcsolat egy másik eszközzel, értesítéseket kapunk az alkalmazások notifikációiról, a bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről, lehet irányítani a másik masina kameráját, és persze vezérelhető a multimédia lejátszó is. Időjárás, stopper, ébresztőóra, és mozgási figyelmeztetés teszi teljessé a funkció felhozatalt. A Kospet MAGIC 2 teljes potenciáljának kihasználása végett érdemes letölteni a mobil alkalmazást hozzá, ami a WearFit névre hallgat. 

Akkumulátor

A Kospet MAGIC 2 okosóra vízálló burkolata alatt egy 200 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, ami a gyártói leírások értelmében összesen 30 napos készenléti időt képes produkálni, de ha reálisak szeretnénk lenni, akkor nagyjából 7 napig tudja életben tartani az órát egyetlen feltöltéssel, ami nagyjából 1-2 órát vesz igénybe. A töltés a megszokott mágneses kábellel történik, ami természetesen a csomagolás része.

Specifikációk:

Kijelző: 1,3 colos TFT 360 x 360
Processzor: -
Memória: 515 KB RAM, 128 MB ROM
Operációs rendszer: Egyedi rendszer 
Vízállóság: IP67
Szíj: Szilikon, cserélhető, 1 ajándék
Bluetooth: 4.0
Wi-Fi:  Nincs
GPS: Nincs
NFC: Nincs
SIM foglalat: Nincs
Hálózati sávok: -
Memóriakártya foglalat: Nincs
Beépített kamera: Nincs
BT kamera: Van 
Zene vezérlés: Van
Pulzusmérő: Van
Mikrofon: Nincs
Hangszóró: Nincs
Akkumulátor: 200 mAh 
Üzemidő: 30 nap készenlét, 7 nap normál használat
Töltés: Mágneses kábel
Kompatibilitás: Android 4.4+, iOS 9.0+
Méretek: 12,00 x 8,60 x 6,50 cm
Tömeg: 60 gramm

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Okosórák
Xiaomi Amazfit GTR

Xiaomi Amazfit GTR

Nem valami egyszerű, bár nem is lehetetlen gyönyörű, funkciókban gazdag, és brutális üzemidejű okosórát létrehozni de...

Tovább
Okosórák
Bakeey M20 okosóra

Bakeey M20 okosóra

Az Apple népszerű ám tagadhatatlanul drága okosóráját igyekszik imitálni a Bakeey M20, ami szinte minden fontosabb...

Tovább
Okosórák
Xiaomi Amazfit Verge

Xiaomi Amazfit Verge

A Xiaomi Amazfit Verge egy prémium kategóriás okosóra, kiváló kijelzővel, összeszerelési minőséggel, és széleskörű funkcionalitással. Konkurens...

Tovább