KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Jumper EZbook X3 Air kuponok és akciók

Jumper EZbook X3 Air leírás

A Jumper EZbook X3 Air egy igényes fém házzal rendelkező, ultravékony és könnyű laptop, ami kiváló irodai munkára, internetezésre, multimédiás tartalmak lejátszására, alapvető, hétköznapi feladatok végrehajtására. A készülék IPS LCD kijelzőt, és a karcsú test ellenére egy olyan akkumulátort kapott, amelynek köszönhetően akár 7-8 órán keresztül is képes működni egyetlen feltöltéssel. A kialakítása és a tudása végett ez a készülék ideális lehet egyetemistáknak jegyzetelni, azoknak, akik állandóan úton vannak, igazi rohangálós kis notebook ez, amit igazán vonzóvá a 100 ezer Ft körüli vételára tesz. 

Külső 

A notebook burkolata tehát fémből készült, ami már csak azért is csodálatos, mert ebben az árszegmensben általában valamilyen olcsó és gagyi kopogós műanyag oltalmazza az adott laptop hardveres komponenseit, már ha lehet védelemről beszélni egyáltalán ilyen borítás mellett. Ami a Jumper EZbook X3 Air dimenzióit illeti 30,5 x 19,8 x 1,1 cm-es méretekkel és 1,1 kg tömeggel lehet számolni, ez a súly általában a méregdrága ultrabookok jellemzője szokott lenni. A készülék külseje kapcsán talán érdemes megemlíteni, hogy milyen csatlakozókat kapott, jó hírünk van, mert ilyen téren sem kell szűkölködni, hiszen kapunk mini HDMI, teljes értékű USB, és USB-C portot egyaránt. Bár ezt érdemes fenntartásokkal kezelni, a gyártó állítása szerint a készülék jól bírja a fizikai sokkot és az extrém hőmérsékleti körülményeket. 

Kijelző 

A laptop megjelenítője 13,3 hüvelykes, a gyártás során nagyon dicséretes módon IPS LCD panelre esett a manufaktúra választása, a kijelző összesen 1920 x 1080 pixelt sorakoztat fel. Külön kiemelik a képernyő körüli vékony kereteket, ezek tényleg adnak egyfajta prémium érzetet a készüléknek. 

Hardver

A Jumper EZbook X3 Air burkolata alatt egy energiatakarékos Intel Gemini Lake N4100 lapkakészlet teljesít szolgálatot, a grafikus vezérlést pedig egy Intel HD Graphics 6000 GPU-ra bízták. Összességében véve ez a hardver közel alkalmatlan arra, hogy mondjuk videót vágjunk rajta, netán AAA játékokat futtassunk rajta, viszont ahogyan a bevezetőben is említettük, irodai munkára, közösségi médiára, képszerkesztésre, multimédiás tartalmak lejátszására tökéletesen megfelel, az állandóan mozgásban lévő blogger, az iskolába járó diák, és az egyszerűbb igényű átlagos felhasználó számára kiváló választás lehet a készülék. Az operatív memória kapacitása 8 GB, szóval nem lesz gond a multitaskinggal sem, az adatokat pedig a készülék belsejében található 128 GB-os eMMC 5.1 tárhelyen tudjuk elhelyezni, ez a megoldás nem olyan gyors, mint az SSD, de még így is köröket ver bármilyen hagyományos merevlemezre, ha abszolút nem felelne meg, van bővítő slot M2 SSD-hez a Jumper EZbook X3 Air belsejében. Ami még a hardveres ellenzék kapcsán talán említést érdemel az a két sávos Wi-Fi, a Bluetooth 4.2 modem.

Akkumulátor

A Jumper EZbook X3 Air belsejében egy 4250 mAh kapacitású lítium ion technológiára épülő akkumulátor található, ez felel a készülék energiaellátásáért, és a gyártói leírások értelmében képes akár 7-8 órán keresztül működtetni a szerkezetet. Az üzemidő nyilván a felhasználási módtól, és a képernyő fényerejétől is függ. 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Jumper EZbook X3 Air Laptop 13.3inch 1080P FHD IPS Screen Intle N4100 8GB DDR4 128GB SSD 1.1cm Ultra-thin design DTS Sound Ultrabook Notebook Tovább G5A4C088DD512001 $355.99 $359.99 2020-11-27 2020-12-17 Germany
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Laptopok
Jumper EZbook 3 Pro

Jumper EZbook 3 Pro

A Jumper EZbook 3 Pro egy közepes méretű, középkategóriás hardverrel, viszont igényes IPS megjelenítővel ellátott konzumer...

Tovább
Laptopok
BMAX Y13

BMAX Y13

A BMAX Y13 két termékkategóriát igyekszik ötvözni, egyrészt egy kiváló ár-érték aránnyal bíró laptop, másfelől pedig...

Tovább
Laptopok
Xiaomi RedmiBook 13

Xiaomi RedmiBook 13

A korábban csak az olcsó vagy ár-érték bajnok okostelefonjairól ismert Redmi 2019-ben beszállt a notebookok piacára...

Tovább