KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Ilyen lehet a Xiaomi hajlítható telefonja

2019-02-14
Ilyen lehet a Xiaomi hajlítható telefonja

A Samsunghoz és a Huaweihez hasonlóan a Xiaomi is készül egy hajlítható telefonnal, ami a konkurenciával ellentétben ráadásul nem is csak egy helyen, hanem kép ponton is hajlítható lesz.

A LetsGoDigital nevű holland portál készített néhány rendkívül látványos rendert a Xiaomi futurisztikus mobiljáról, amelyeket veletek is megosztunk:

Ezek egyébként nem légből kapott koncepcióképek, egy hivatalos videó alapján készültek, amelyen működés közben is látható a Xiaomi telefonjénak prototípusa. A készeülék már teljes mértékben működőképes, és remekül alkalmazkodik a MIUI rendszer hajlítás közben a váltouzó képernyőmérethez.

Azt sajnos még nem tudni, hogy mikor mutatják be a végleges terméket, és hogy mikortól lesz megvásárolható, de jó eséllyel már 2019 első felében megjelenik a készülék.

Forrás: LetsGoDigital

További híreink
Kínából rendelés alapok: 10 hasznos tipp
2020-02-20

Kínából rendelés alapok: 10 hasznos tipp

Ha Kínából szeretnél valamit rendelni, de nem vagy túlzottan járatos a témában, akkor ez a cikk neked szól. Összeszedtünk 10 fontos tudnivalót, amelyek nélkül nem érdemes külföldről vásárolni! Tovább

A Xiaomi Európában is az élre tör
2020-01-27

A Xiaomi Európában is az élre tör

A Xiaomi az öreg kontinensen is egyre népszerűbb a telefonvásárlók között, már a negyedik helyen állnak Nyugat-Európában. Tovább