KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Ilyen lehet a Xiaomi hajlítható telefonja

2019-02-14
Ilyen lehet a Xiaomi hajlítható telefonja

A Samsunghoz és a Huaweihez hasonlóan a Xiaomi is készül egy hajlítható telefonnal, ami a konkurenciával ellentétben ráadásul nem is csak egy helyen, hanem kép ponton is hajlítható lesz.

A LetsGoDigital nevű holland portál készített néhány rendkívül látványos rendert a Xiaomi futurisztikus mobiljáról, amelyeket veletek is megosztunk:

Ezek egyébként nem légből kapott koncepcióképek, egy hivatalos videó alapján készültek, amelyen működés közben is látható a Xiaomi telefonjénak prototípusa. A készeülék már teljes mértékben működőképes, és remekül alkalmazkodik a MIUI rendszer hajlítás közben a váltouzó képernyőmérethez.

Azt sajnos még nem tudni, hogy mikor mutatják be a végleges terméket, és hogy mikortól lesz megvásárolható, de jó eséllyel már 2019 első felében megjelenik a készülék.

Forrás: LetsGoDigital

További híreink
Vám és áfa fizetési tudnivalók kínai rendeléseknél
2019-09-08

Vám és áfa fizetési tudnivalók kínai rendeléseknél

Ha az érdekel, hogy mikor kell áfát vagy vámot fizetni külföldi rendelés esetén, és hogyan működik a vámolás, akkor ez az írás neked szól! Tovább

Vámmentes rendelési módok Kínából
2019-09-04

Vámmentes rendelési módok Kínából

Így rendelj vámmentesen Kínából, illetve kínai webáruházakból. Íme az összes lehetőség, és minden fontos tudnivaló! Tovább