KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Ilyen lehet a Xiaomi hajlítható telefonja

2019-02-14
Ilyen lehet a Xiaomi hajlítható telefonja

A Samsunghoz és a Huaweihez hasonlóan a Xiaomi is készül egy hajlítható telefonnal, ami a konkurenciával ellentétben ráadásul nem is csak egy helyen, hanem kép ponton is hajlítható lesz.

A LetsGoDigital nevű holland portál készített néhány rendkívül látványos rendert a Xiaomi futurisztikus mobiljáról, amelyeket veletek is megosztunk:

Ezek egyébként nem légből kapott koncepcióképek, egy hivatalos videó alapján készültek, amelyen működés közben is látható a Xiaomi telefonjénak prototípusa. A készeülék már teljes mértékben működőképes, és remekül alkalmazkodik a MIUI rendszer hajlítás közben a váltouzó képernyőmérethez.

Azt sajnos még nem tudni, hogy mikor mutatják be a végleges terméket, és hogy mikortól lesz megvásárolható, de jó eséllyel már 2019 első felében megjelenik a készülék.

Forrás: LetsGoDigital

További híreink
Új vám és áfa szabályok 2021. július 1-től a kínai rendeléseknél
2021-04-21

Új vám és áfa szabályok 2021. július 1-től a kínai rendeléseknél

Idén megváltoznak a vámolási szabályok az EU-n kívülről (pl. Kínából) rendelt csomagok esetében, megszűnik az olcsóbb termékek vámmentessége. Az új szabályok 2021. július 1-től lépnek érvénybe. Tovább

Koncepció képeken a Xiaomi Mi MIX 4
2021-02-18

Koncepció képeken a Xiaomi Mi MIX 4

Idén érkezik a Xiaomi Mi MIX 4, és bár a telefon végleges dizájnja még nem ismert, tudunk mutatni pár látványos koncepció képet. Tovább