KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Hubsan Zino 2 Plus kuponok és akciók

Hubsan Zino 2 Plus leírás

A Hubsan Zino 2+ drón a már korábban forgalomba helyezett Zino 2 folytatása, egy olyan prémium felszereltséggel rendelkező eszköz, ami földközeli árral bír. A készülék háromtengelyes stabilizációt, 4K felvételeket, valamint eszméletlen, 9 km-es hatótávolságot kínál, úgy, hogy fele annyiba kerül, mint egy hasonló kategóriás, eltérő márkájú drón.

Külső

Igazából már első blikkre is lehet látni, ez egy profi szerkezet, nem alsó kategóriás RC játék, hanem a videózást egy kicsit komolyabban űző felhasználó hűséges társa. A gépezet kialakítása nélkülöz mindenféle sallangot, a masina 32,6 x 26 x 9,49 cm-es térbeli jellemzőkkel, valamint 929 grammos súllyal rendelkezik. A csomagban lesz majd egy távvezérlő is, a megjelenítőjén viszont nem látjuk az élőképet, a drónnal kapcsolatos működési adatok jelennek meg rajta.

Funkciók

A Hubsan Zino 2+ egyik legfontosabb képessége az, hogy a videofelvételeket képes 4K felbontásban rögzíteni, mégpedig akár 60 képkockával másodpercenként. A felvételek minőségét egy háromtengelyes gimbal biztosítja, ezen csücsül a kamera, de amúgy le lehet szerelni, ha szükséges. Egyébként ez egy Sony márkájú szenzor, szóval az igényesség biztosított. A kamera látószöge 80 fok, az FPV közvetítés bitrátája 1000 Mbps, az apertúra f/2.2, a vizuális feldolgozás feladatát pedig egy Ambarella H22 ISP végzi. A drón belsejében lévő kefe nélküli elektromotor 72 km/óra sebességet képes produkálni, a szerkezet által elérhető legnagyobb magasság 500 méter. Az összeköttetés és az adatátvitel 9 km távolságon belül stabil marad, ami egészen elképesztő, főleg ebben az árszegmensben. A készülék rendelkezik beépített GPS modullal is, ami a GLONASS műholdakat is támogatja. Követés, kijelölt koordinátára reptetés, ezek a funkciók mind elérhetőek.

Üzemidő

A Hubsan Zino 2+ 3800 mAh kapacitású akkumulátorral dolgozik, ami egyetlen feltöltéssel nagyjából 35 perces működést tesz lehetővé, de szerencsére a telep cserélhető, és lehet belőle többet venni, szerintünk érdemes is. A telep önmagában 310 grammot nyom, és cirka kettő, kettő és fél óra alatt lehet újratölteni. Az aksik üzemi hőmérséklete - 10 és 40 Celsius fok közötti, egyébiránt lítium-ion battériákról van szó.

Specifikációk:

Méretek: 32,6 x 26 x 9,49 cm
Tömeg: 929 g
Kamera: 4K (3840 x 2160)
Gimbal: Van 
FPV (élőkép): Van 
GPS: Van
Távirányító hatótáv: 9 km
FPV hatótáv: 9 km
Akkumulátor: 3800 mAh
Repülési idő: 35 perc
Töltési idő: 120-150 perc

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
JJRC H36F (kétéltű)

JJRC H36F (kétéltű)

A legtöbben ha azt mondjuk drón, netán RC játék, valamilyen repülő szerkezetre gondolnak, holott léteznek már...

Tovább
Drónok, RC játékok
Xiaomi FIMI A3

Xiaomi FIMI A3

Ez a repülő szerkezet már kvázi a félprofi eszközök közé tartozik, hiszen képes Full HD felbontású...

Tovább
Drónok, RC játékok
Hubsan Zino 2

Hubsan Zino 2

A Hubsan Zino 2 egy vérbeli profi gépezet aminek elképesztően nagy hatótávval rendelkezik, a drónt akár...

Tovább