KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Elephone U2

Az Elephone U2 egy olcsó okostelefon, ami szerethetően arcátlan módon igyekszik ötleteket nyúlni a felsőkategóriás mobilok világából. A mobil teljesen modern formatervvel, igényes hardverrel, valamint egy nagyon futurisztikus pop-up kamerával rendelkezik, így olyan, mint egy belépőjegy a XXI. századba. A mobilt elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének lépést tartani a jelenlegi okosfelefonos trendekkel, de erre nem akarnak a kelleténél többet költeni.

Az Elephone U2 anyaghasználatát elsődlegesen az üveg és a műanyag alkalmazása jellemzi, a mobilt jól összerakták, de nem érdemes tok nélkül használni, hiszen az ördög sosem alszik. A készülék kijelzője nagyon igényes, 6,26 colos képátlójú, és szinte alig veszi körül bármilyen keret. A gyártáskor felhasznált technológia IPS LCD, a felbontás Full HD+, és bizony nincs semmilyen szenzorsziget, ami bántaná a szépérzékünket, hiszen az előlapi kamerának a mobil belsejében szorítottak helyet. Amennyiben szükségünk van rá, egy pop-up mechanizmus segítségével bármikor elő lehet csalogatni. Egyébként nem egy, hanem kapásból két érzékelő jelenik meg ilyenkor, egy 16, valamint 2 megapixeles. Ha nem szereted a repülőtér méretű kávákat, de a notch is undorít, akkor ez a telefon neked az egyik legjobb választás lehet.

Az Elephone U2 belsejében egy MediaTek Helio P70 lapkakészlet dolgozik, a nyolcmagos chipet egy 4, vagy kiszereléstől függően 6 GB-os RAM modul segíti a számítási feladatokban, a belső tárhely pedig lehet 64, vagy 128 GB is. Ezzel a vassal kapcsolatban már lehet némileg komolyabb elvárásokat támasztani, hiszen nem csak az intenzív igénybevételre, de komolyabb játékokra is alkalmas. Ami még említést érdemel a hardveres összetételből az a kétcsatornás WiFi, a Bluetooth 4.2, a B20 támogatással rendelkező LTE modem, illetve a navigációs rendszer, ami GLONASS és GPS műholdakat egyaránt támogat.

Meglepő vagy nem meglepő módon a készülék hátoldalán egy triplakamerás képrögzítő rendszer feszít, ami 16, 5, valamint egy 2 megapixeles érzékelőből áll. Az elsődleges szenzor f/1.6 apertúrával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egészen jó éjszakai fotókat lehet majd készíteni vele, hiszen a lencse rendkívül sok fényt átereszt. A periszkópos kameráról már ejtettünk szót, igazából már nem sok érdekes maradt, de az ujjlenyomat-olvasó elhelyezése mindenképpen az. A biometrikus szenzort ugyanis nem a mobil hátoldalára, hanem annak keretére szerelték, ami nem éppen egy megszokott megoldás, de azért igazából példa nélkülinek sem mondható, gondoljuk csak bizonyos Sony márkájú telefonokra.

Sajnos a telefon egyetlen gyenge pontja az aksi, ami nem sikerült valami nagyon méretesre, 3250 mAh mellett nem érdemes csodákat remélni, viszont legalább a gyorstöltés támogatást nem spórolták ki a lehetőségek közül, így ha már nem húzza sokáig a telep, legalább hamar újratölthető. A készülék tökéletesen beszél magyar nyelven, és a szoftvere is nagyon rendben van, hiszen már az első bekapcsolástól kezdve Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, ami még évekig lesz naprakész, és biztonságos.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
Elephone P11 3D 4G Phablet 4GB RAM Tovább 99.99 99.99 2019-11-28 2019/12/6 HK
Elephone PX 4G Phablet 6.53 inch Android 9.0 MT6763 Octa Core 4GB RAM 64GB ROM 2 Rear Camera 3300mAh Battery Global Version Tovább 139.99 159.99 2019-10-28 2019/11/4 HK
Elephone Soldier 4GB 128GB Deals Tovább BGELESD4128 US$99.99 2019-10-25 10.27 99
Elephone PX 4GB 64GB Tovább Pro 139.99
Elephone Soldier 5.5 Inch 2K Screen 5000mAh IP68 Waterproof 4GB 128GB MTK X25 Deca core 4G Smartphone Tovább Kupon nĂ©lkĂĽl $109.99 11.13 11/30
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi Max 3

A Xiaomi Mi Max 3 egy táblagép méretű okostelefon, ami óriási méretei mellett elsősorban a brutális...

Tovább
Mobilok
Honor Play 3

Honor Play 3

A Honor Play 3 egy kifejezetten fiataloknak készült, alsó-középkategóriás okostelefon, ami e sorok írásakor a legolcsóbb...

Tovább
Mobilok
Xiaomi Mi A2

Xiaomi Mi A2

A Xiaomi Mi A2 egy középkategóriás phablet, amiből valódi közönségkedvenc vált, a remek felszereltségnek, és a...

Tovább