KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Elephone E10 kuponok és akciók

Elephone E10 leírás

Az Elephone E10 a tipikus példája annak, hogy modern technológiák hogyan képesek meghódítani az alsóbb árkategóriákat és végeredményében ma már egy belépőszintű készülék is képes olyan funkciókat és hardveres alkotóelemeket kínálni, amelyeket azelőtt kizárólag drágább, kevésbé elérhetőbb mobilok révén vehettünk birtokunkba. Az  Elephone E10 anyaghasználatát elsősorban a műanyag határozza meg, ami ugyan egyeseknek lehet, hogy kevésbé prémium, ugyanakkor tagadhatatlanul jobban bírja a strapát bármilyen üveg bevonatnál.

A 2020 márciusában bemutatott mobil zöld és fekete színekben kapható, előlapján egy 6,5 hüvelykes LCD IPS megjelenítő terpeszkedik, HD+ felbontással, 19,5:9 képaránnyal. Nyilván akadnak jóval élesebb, nagyobb pixelsűrűséggel rendelkező képernyők a piacon, de az ár ismeretében megbocsátható a némileg alacsonyabb ppi, és legalább a gyártás során felhasznált panelnek köszönhetően a betekintés szögekkel és a színek élénkségével nem lesz gondunk. A képernyő felső részén középen egy esőcsepp alakú szenzorsziget található, melynek belsejében ott virít az előlapi kamera, ami 13 megapixeles fotókat készít.

Az Elephone E10 belsejében egy MediaTek Helio P22 lapkakészlet végzi a számításokat, amely mellé 4 GB RAM, valamint 64 GB bővíthető háttértár került. Biometrikus azonosításra a készülék keretén lévő ujjlenyomat–olvasó szolgál. A telefon LTE modeme könnyedén fel csatlakozik minden Magyarországon használatban lévő telekommunikációs frekvenciára, nem kivétel ez alól a B20 sem. A hardveres belbecs részét képezi még a GPS, A-GPS, GLONASS műholdak a kommunikáló navigációs rendszer, a kétcsatornás Wi-Fi modul, a negyedik generációs Bluetooth modem, az FM rádió, valamint az NFC chip, ami tényleg nagy sláger ebben az árkategóriában.

Az Elephone E10 hátoldalán található kamerakészlet elsődleges érzékelője 48 megapixeles felbontással bír, az emlékek megörökítésében egy 13 megapixeles ultra széles látószögű, egy 5 megapixeles dedikált makró, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelő segíti. Eszméletlenül korrekt egy olyan okostelefontól, ami nagyjából 100-110 eurós áron beszerezhető. A mobil apró hardveres komponenseinek energiaellátását egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik biztosítani, amelynek töltését egy akár 10 wattos adapterrel is menedzselhetjük, nem kell aggódni, egy ilyen töltő részét képezi a mobil csomagolásának.

Sajnos a telep házilag nem eltávolítható, és nem meglepő módon az indukciós töltésről is le kell mondani, de ezek a hiányosságok nem róhatóak fel ennek a rendkívül olcsó készüléknek. Az Elephone E10 feleslegesen előre telepített alkalmazásoktól és módosításoktól szinte teljesen mentes Android 10 operációs rendszert futtat, ami szintén a mobil egyik legvonzóbb tulajdonságai közé tartozik. Még az sem lehetetlen, hogy a későbbiekben frissítéseket is kap a telefon.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
3 Pack BlitzWolf BW TC21 6.6ft 3A USB Type C Cable LED Indicator Fast Charging Data For Mi10 Note 9S UMIDIGI A7 Pro ELEPHONE E10 DOOGEE X95 UMIDIGI S5 Pro Tovább BGBW21G 9.99 2020-11-18 CN
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Mobilok
Ulefone Armor 5

Ulefone Armor 5

Az Ulefone Armor 5 egy középkategóriás strapabíró okostelefon, ami mérsékelt áron kínálja azt, ami egy Cat...

Tovább
Mobilok
Xiaomi Mi Note 10 Lite

Xiaomi Mi Note 10 Lite

A Xiaomi Mi Note 10 Lite a korábban már forgalomba hozott, és elsősorban mint "kamerás telefonként"...

Tovább
Mobilok
Umidigi Power 3

Umidigi Power 3

Ha az Umidigi Power 3 mibenlétét szeretnénk meghatározni, akkor leginkább azt tudnánk róla mondani, hogy ez...

Tovább